Poradna duly
Jana Čurdová
Janino-možná jsem to spletla a byl to tvůj recept a chtěla ho někdy Doris
no to už netuším-mám v tom zmatek,ale budou to ony,taky se měli obalit v cukru,jen jsem nevěděla jaký mají mít tvar-díííííííííííky moc
![]()
Kami zítra si to užij,snad Štepula bude v pohodě
Ríša byl od miminka samostatný,bezproblému usíná,ale ted mě víc potřebuje.Ale když to srovnám s Tynulou,tak 100 a 1
Kikču jsem nosila taky pořád na rukách a uspávala u prsa nebo jezdila s kočárkem-nesměla jsem zastavit,jinak byla hned vzhůru.
maminy užívejte si -s více dítkama už to nebude taková hračka-rozdělit se pro oba,zavděčit se všem........o odpočinku nemluvě
![]()
ale tím nechcu strašit,zase to má své kouzlo-Když Ríša zahlídne Kiku,může se z ní pos***-úplně ji zbožnuje a miluje kravinky s ní
![]()
Ahoj holky, jsem tu jen na skok a už vidím, že vás nestihnu dočíst, už je tu třicet stránek navíc.
Jen jsem jukla na poslední a
MONI, ty rohlíčky jsem tvarovala jako vanilkový. Ale švagrová je třeba vykrajuje, takže je to asi jedno.
Doriska se už plazí jak hadice, dneska se mi připlazila ke dveřím ložnice, když jsem ve vedlejší místnosti připravovala koupání, zašprajcla se tam a já se bála otevřít, abych jí neskřípla prstíky nebo jí nějak neublížila. Jo a při té příležitosti taky olízala zeď. Tak jsem se bála, jestli to náhodou není jedovatý
, ale Martin mě ujistil, že není. Takže už máme veselo, ale ohrádka se osvědčila, je fakt super.
U našich to byl docela děs, malou celej den na ruce nebo v postýlce, kde se jí moc nelíbilo a nikam jinam odložit nebylo možný, protože ty jejich čokli jsou úplně všude, takže plazení po zemi fakt nehrozí.
Ale procházky s kočárkem parádní. Dopo i odpo. Navíc mi kamarádka ukázala pár pěkných tras, tak už se těším na výlety v létě, až bude malá taky chvílema cupitat.
Jo a koukám, že tu jsou nové tváře, tak VÍTÁM!!!
Ahoj etetky.
Jsme stále u thýně, takže volného času mám minimálně.
Dneska jsem úplně KO, tak půjdu do postýlky si číst, abych si od ní odpočinula.
KAMI, zítra si to v termálech užij. ![]()
EVUŠKO, ať je vám lépe. ![]()
Hraní je u nás v pohodě. Karolínka se zabaví sama. Nemá ráda stísněné
prostory, takže ohrádka u nás nehrozí. Doleze si všude, kam potřebuje ato už závratnou rychlostí. Protože už stojí velmi obstojně, tak během dne posedí minimálně a já jen hlídám a hlídám.
Postaví se u postýlky, postele, židle, skříně..... Ten úžas v jejích očích, že umí stát, je opravdu kouzelný.
Kami, užíj si ty termály. Jak já bych někam vypadla, ale s tím manželovým hlídáním je to tak na 1 a 1/2 hodiny. Víc chudák nevydrží protože mu malá řve, nebo se posmolila nebo je protivná. Prostě pokaždé si nějaký důvod k mému zpětnému odvolání najde.
Loudalko, jsem ráda, že jsi byla pochválena za Aktívii, pokud něco chytrého vím, ráda se o to podělím.
Hani, já taky doufám, že je to Vendulčino nevečeření jen přechodná záležitost, ale je fakt, že mi to dělá už dlouho a dneska opět UM odmítla a vysosla flašku šťávičky naředěné vodou. Jinak už jsem vyzvedla na FÚ ty žádosti na SZM a kamarádka mi slíbila i pomoc při vyplňování, takže jak to budu dávat dohromady tak Ti písnu a domluvíme se spolu na tom vašem, ju?
Jinak hlásím že v Tescu mají pořád v akci plínky 2+1 zdarma. Dneska konečně měli i naši velikost (3), tak jsem je o5 koupila, manžel sice reptal, že jsme je prý kupovali nedávno, ale přehled o množství plínek doma nemá, ale kecat do toho bude. Jinak v neděli máme nahlášenou manželovu rodinu cca 7 lidí, budou se „slavit“ manželovi narozeniny ač on narozeniny nikdy neslaví. Tak už se nemůžu dočkat, to si zase máknu.
Zatím páčko Ivule
Ještě jedna dokumentace
Kočárkový gang mého rodného města. Zleva ségra, já a kamarádka.
A ještě novinka, zatím papáme úplně ukázkově. První den nové zeleninky dělá ksichty, druhej den to do ní leze jakž takž, ale třetí den nestíhám krmit, jak otvírá papulu. A takhle vypadal první den s květákem.
Ivulko - jasně, budu mooooc ráda!! A ty plíny to jsou Pampers?? Máme taky 3 a když jsem tam byla nedávno, tak 3 byla pryč…a zítra jedem na nákup, tak by to snad mohlo ještě být.. ![]()
Kami - užíj si náležitě termály!!
Všem marodům přejem brzké zotavení!!!
Holky, já si to s malou v náručí užívám, ale někdy bych fakt potřebovala někoho k sobě, aby mi pomohl!! Teď má zrovna mamka nemocenskou, takže je to fajn, protože mi pomůže s malou, já se v klidu najím nebo uklidím…ale jinak je to pro mě docela záhul. S tchýní počítat absolutně nemůžu, ta sedí 20 hodin denně u kompu a televize, navíc má obě nohy operované a chodí o berlích, takže jí malou ani moc dávat nechcu… ![]()
No nic, Terezka krásně usla, tak já už jdu tvořit hodnoty!! Jdu péct buchtu - hraběnčiny řezy!! Ať máme mňamku na snídani.. ![]()
těm co se chystají do hajan přeju krásnou noc!!
Ahoj holky, celý den louskám diskuze o golfkách a zamilovala jsem se. Včera jsme je viděli na živo v obchodě, jen ta cena je děsná. Ale už dříve jsme mlluvili o tom, že prodáme 4-kombinaci a koupíme pořádne golfky. Tak možná to projde a nebo koupíme loňský model a ten není tak drahý.
http://dadarka.mimishop.cz/…to164598.jpg
Mají ho v několika barvách, ale mě se líbí tahle tmavě modrá, ale i limetková není škaredá.
Ach ta láska ![]()
tady je ještě ta druhá barva:
http://dadarka.mimishop.cz/…to169205.jpg ![]()
Hani, Terezce ta nová židlička hrozně sluší. Jinak ty plíny byli Teskácké. Já je používám i po těch aférách, protože mám pocit, že některé byli vyvolané „na zakázku“. Já jsem s nima spokojená a Vendulka taky. Tak ať se řezy povednou a máte snídani vydatnou.
Zuzko, golfky vypadají dobře, ale měla bych strach z těch malých koleček. U nás by teda neprošel jak cenou, tak velikostí koleček. My jezdíme často po různých srazech a kolikrát ty cesty vypadají děsně, takže jsme zvolili kočár s velkými koly. Ale pokud se Ti líbí, tak do něj jdi.
Zatím dobrou noc, odcházím do hajan, pokud teda Vendulka dovolí.
Ivule
Tak holky, já přišla o tolik věcí! Jen jsem to tak prolétla a nestačím zírat, co jste všechno probraly. Samozřejmě si nepamatuju, na co jsem chtěla reagovat.
Musím se vám přiznat, u našich jsem dneska sežrala koblihu a koláček.
To víte, neměla jsem vás tam sebou, tak jsem podlehla. Ale vážila jsem se a mám o půl kila míň, což teda není moc, ale je to první vlaštovka. Ale nepište mi to, to bylo na váze u našich a nevím, jestli váží stejně jak moje. Uvidím ráno. Stejně mám teda jen obyč, kde půl kila nejde poznat, ale třeba to bude víc jak půl ![]()
Chtěla jsem se zeptat, jaký kupujete příkrmy. Já mám zatím Hami a zrovna mi říkala mamka, že prej zas v nějakých testech nedopadly dobře. Tak mi poraďte, jaký mám kupovat. A taky jestli dělají nějaký jiný jednodruhový, krom mrkve květáku a brokolice? Já zatím moc nenakupovala, tak nevim, ale abych třeba nehledala zbytečně něco, co se nedělá.
A taky se musím zeptat. Ségry malá má po celým tělíčku krupičku. Není to vidět, jen cítit. Nevíte někdo, co by to mohlo být?
Bedhann - pěkná fotka.Terezka má pohodu,co?
![]()
Kaculka - jak jsi psala,že tou svojí nemocí budíš malého i manžu,tak to já jsem dopracovala tak daleko,že když jsem nemocná a potřebuji si v noci zakašlat nebo vysmrkat,tak abych osazenstvo ložnice nevzbudila, tak lezu pod peřinu nebo jdu do obyváku. Nejhorší je,když se mi chce prskout. To je rychlovka
.
Novire - tak masíko mám naložené. Chci se zeptat, přílohu k tomu dáváš rýži??? Ono to asi moc štávy nemá,že? Budou to spíš takové kousky sušší (to je divný slovo,co?)? No mám hotelovku a ptám se jak amatér. Nějak mi to mateřství vygumovalo mozek
![]()
Jeden trošku ostřejší:
VTIP TÝDNE
Jde chlápek k doktorovi, aby si nechal udělat testy HIV, vyplní dotazník,odevzdá krev.
Za nějaký čas si přijde pro výsledky a ptá se: „Tak pane doktore, jak to dopadlo?!“
„No mám pro vás špatnou zprávu, testy jsou pozitivní.“
Chlápek je vyšokovaný a chce vědět, jestli fakt neexistuje nějaká metoda,jak by se mohl vyléčit.
Doktor na něj: „…tak vy tady píšete, že jste homosexuál?“
„......no,to jsem.“
„.....hm, tak to se dalo čekat! Ale mám pro vás pomoc. Vezmete 2litry mlíka, necháte ho 2 dny na slunci a pak to vypijete dohromady se 3-mi zkaženými vejci a 0.5 kg řádně odvětralého zelí. Tak to budete dělat 20 dní a zachráníte se!!!“
Chlápek poděkuje a nadšeně odejde.
Když je pryč, tak se sestra ptá: „Pane doktore, proč jste mu rovnou neřekl,že testy dopadly dobře?“
„Aby věděl, na co se používá prdel, buzerant jeden!“
Doris - my používáme hlavně Hami, ale už jsme měli i Hipp, páč ten jediný měl cuketu a brambory… jinak ty jednodruhové jsou asi jenom mrkev, květák, brokolice…pak už se musí kombinovat… já tedy jiné jednodruhové nenašla.
Ivul - jojo, už jsem koukala, mají tam akci jak na Tesco tak i na Pampers - já si na ty Pampers nějak už zvykla, ony ty tesco nebyly špatné, to né… ale už jsem si zvykla na pampers, že tam nemají vzádu tu gumku, mě to tam nějak moc nevyhovovalo… a nehody moc nemáme, jenom se mi párkrát stalo, že byla pročůraná, ale to bylo spíš špatnýma rukama mamky a taťky!!! ![]()
Zuzi - taky bych měla strach s těma kolečkama, ale jinak ti to já moc nepochválím, páč nevím proč, ale vůůůůbec se mi nelíbí trojkolky…a to platí i o golfkách!! Ale barvy jsou to pěkné, to se musí nechat!! ![]()
Sakra,to jste se rozkecali,tak jdu docitat a reagovat ![]()
DORIS,s temi pejsky mas pravdu.Tomik u nasich je vetsinou nerad,protoze ho porad tahame,nikam se neda dat a ve stare Liberte (kocaru) se mu nelibi,protoze nevidi.Tak je bud v jeho kocare,ale tam je teply fusak,tak je mu hned vedro a nebo ted kdyz uz nasi nemaji pejska,tak ho muzeme dat i na zem.
Jahudko,Kaja je sikulka,ale u nas je jenom ze 4 do kleku a chytame se taky vseho.Tomik ma sice uzas v ocich taky,ale maminka hruzu.Od te doby,co mi spadl z postele,se bojim kazdeho jeho padu.Zitra jdu koupit puzzliky,aby aspon v obyvaku mel vic padu do mekkeho nez primo na beton potazeny kobercem ![]()
ad hlidani - rano vyrazim do ulic bez TOMIKA - hura - potrebuji si koupit nove rifle (u vietnamcu),protoze ty moje se uz trhaji.Tatka bude hlidat,ale myslim,ze dopol. to bude v pohode.Musime trenovat ty vecery,protoze az pojedu 18.3. na toho Lorda,tak budu pryc od 18,00 do min. 00,00 a takhle dlouho ho nechat rvat,tak to budou z toho na blazinec oba dva.
IVCO,a nema zizen?Treba ji dat nejdriv caj,stavicku apod.,a pak UM.
.Nevim,ale pomaham vsim moznym.
BEDHANN,ja si dala cestovni postylku do naseho miniobyvacku a kdyz proste potrebuji neco udelat v klidu - najist se bez hlidani Tomika,tak ho tam soupnu a on to vzdycky chvili vydrzi a nebo si povzteka,to zase mi to klidne jidlo za to stoji
a vydrzim to ja ![]()
ZUZKO,jsou moc pekne
.Ta limetkova je moc pekna,ale predstava jak na ni lita v lete havet - tak bych sla do te modre ![]()