Poradna duly
Jana Čurdová
Renko, vítej v klubu samomluvek. Já už byla na odchodu do postele, ale Martin se sekl u tv, tak ještě načuhuju.
Já už tady právě straším docela dlouho. Manža se dívá na Ztraceni a to já nějak nemusím. Přitom jsem mrtvá, ale nějak se nemůžu přemluvit, abych šla do koupelny.
Jahůdko, to nás teda zavřou obě.
![]()
Renko, přesně, Martin kouká na ztraceni a mně to připadá jak největší kravina, co kdy natočili a ne a ne se donutit jít do postele, přitom jsem vysprchlá.
VYKY,v utery max. ve ctvrtek jdu tam
.SLIBUJI!!! A mas pravdu -je to treti clovek (druhy pribuzny) - v breznu tchan,kveten - kolega a ted babicka.Zrovna pred chvili jsem si otevrela fotky z Vanoc a polykala slzy.Prvne a naposledy si pochovala Tomika.Kdyz byl malinkej,tak jsem se bala,aby ho chovala.Preci jenom uz v tech letech,jsem mela strach.
A uz je to tu!!! Rvu,ale to je treba!!! Uz jsem to ze sebe potrebovala dostat.To je asi to vinko ![]()
I nas tatka kouka na ZTRACENI.Videla jsem sotva prvni serii ![]()
Jdu se myt a spinkat
.DOBROU NOC!!!!
Taky tu ještě straším a manža kouká na Ztracený
. Snažím se vložit fotky do galerie,ale nějak mi to nejde.Prosím poraďte,ať můžu něco vystavit.
IVONELO, 1. ja mam v zalozkach (v oblibenych) ulozene: https://www.emimino.cz/modules.php?… to si otevres a nahore je „upload OBRAZKU“ TAK NA TO KLIKNES levym tlacitkem mysi
2.vedle slova galerie - najdes - cerven 2007
3.najdes fotku
4.nadpis obrazku - popises obrazek - kdo to je
5.popis obrazku - podrobnosti
6.uploadnout obrazek
Doris,domeček máte moc hezky udělanej.To všechno Martin sám?Jestli jo,tak je moc šikovnej,můžu ti jenom tiše závidět.
Vyky,ZOrko,doufám,že se vaše zdravotní problémy upraví aspoň na únosnou míru,když zdravíčko neslouží,tak je to fakt na prd.
Monino,Kikča je s těma Ťupkama kouzelná,ale je mi jí líto,ještě pořád si pamatuju,jak ty neštovice stáááášně svědily.Nejhorší bylo,že jsem je měla fšude a bylo jich děsně moc.Mamka mě tím pudrem mazala úplně celou,protože u zamazávání každý neštovičky zvlášť by strávila mládí.Ode mně je chytnul brácha a měl jich asi 5. Jak já mu záviděla.
Ivule,jak si ty fotky nabarvíš v počítači,tak je nahraješ na cédo a necháš udělat.Taky přemýšlím,že bych nějaké nechala udělat černobíle a v sépii.
MONINO, ať se Ríša a Kikča brzy uzdraví.
ROMIMAX, manžel nebyl včera večer doma, tak jí nic říct nemohl. ![]()
Díky Loudalko, zadařilo se. Sice na druhý pokus. První fotka zkončila asi v nějaké cizí diskuzi
.
ZORKO, vítej opět mezi námi. Už jsem si říkala, že si na nás zanevřela. ![]()
Máááááááááámmmmmmmmmmm vás dočtené. Ale vy už asi všechny spíte. Já půjdu taky spát, jen co mi dopere pračka, zítra nás čeká náročný den.
Dobrou.