ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2104
4.2.08 22:21

Neboj Wildcat, patříš mezi nás, my tě nedáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
4.2.08 22:25

Mno, ale teď si připadám jak odstrčená. Achjo.

Malej už dávno chrápe, ale usnul brzo, myslím že celou noc nebude. :? Koukám na house, až skončí tak si udělám kafe a půjdu s F ven na cígo, pak se půjdu umejt a spát a budu doufat že ráno už k vám budu smět. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
4.2.08 22:26

Wildcat, no vidiš aspoň máš dneska jedinečnou příležitost jít spát v pro tebe brzkou hodinu a uvidíš, jak budeš ráno krásně vyhajaná.
Dobrou noc a neboj zítra budeš mít určitě schválený vstup. Podle mě je někde problémek, však je to tady skoro novinka. Vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
4.2.08 22:37

Wildcat, jsme na tom stejně. Taky se tam nedostanu, béééé :cry: Loudalko, pomoc :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
4.2.08 22:38

Ahoj kačí, tak si tu můžem povídat ve vyhnanství spolu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
4.2.08 22:40

A kde jsi se přihlašovala? Mně nejde ani to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
4.2.08 22:40

Alespoň si tam klikni na to že chceš být členkou. Ať nás může zautorizovat hned jak přijde. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
4.2.08 22:43

Vlez klasicky do diskuzí, dole do stejný měsíc porodu jak jsme byli před tím, ale nahože si klikni na uživatelské skupiny, ve skupinách bez tvého členství si vyber nás a klikni na zobrazit informace, bude tam pár nesmyslů, tak jeď dolu a tam je seznam všech členek a nad nima je něco že se chceš stát taky členka, tak na to klikni, pak budeš čekatelka na členství. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
4.2.08 22:50

Kačko, děkuju mooooc. Tak jsem taky požádala :) Tak snad nás Loudalko brzo autorizuje, abychom nestrávily dva dny dočítáním :) Tak jsem dokoukla jedním okem House a půjdu do hajan.

Omlouvám se, že ti nebudu dělat společnost do rána, ale jsem úplně tuhá. Pardón.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
4.2.08 22:58

Nemáš zač. A v pohodě, půjdu si udělat to kafe a půjdu kouřit. Tak zítra, ahojík. Snad už z nás nebudou vyhnanci. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
4.2.08 23:02

Wildcat a Kaculko,koukala jsem na seznámek skupiny a nějakým nedopatřením tam nejste napsaný.Ale Loudalka to zejtra určo pořeší.Vždyť by nám tam bez vás bylo smutnoooooooooooo. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1514
5.2.08 08:17

Dobré ráno přeji všem. Doufám, že sem ještě někdo juknete. Koukám, že už jsme uzamklý. To byla rychlovka. Ale já totiž nevím, jak se tam mám dostat. Jdu to tedy zkoušet. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
5.2.08 08:20

ROMčo, klikni na ten můj odkaz :wink: strana 1337

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
5.2.08 08:27

Pěkné ráno. Spaly jsme do 7:30, což je nezvyklé. Normálně vstáváme mezi 6:30 a 7:00. Ale je pravda, že v noci bylo hodinu rodeo.

Včera jsem se sem už nedostala, v šest večer jsem zkolabovala a spala jsem až do rána. Dneska si to vynahradím. Manžel chtěl zůstat s námi doma, ale to bych na vás neměla čas, tak jsem to zamítla. :-) Teď jdu na úřady a v poledne zasednu a ani se od emimina nehnu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
5.2.08 08:47

Holky! Já tam taky nemůžu. :cry: A žádný email mi nepřišel :cry:

Dneska musím k doktorce, dám malého k ségře a budu to mít na celý den. Odpolko se vám ozvu.
Pa pa a myslete na mě!!! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital