Poradna duly
Jana Čurdová
No a konečně něco o nás. Já šla spát včera strašně brzy, asi v půl devátý, už ani nevim a kupodivu jsem asi hned usnula, teda skoro hned, nejdřív jsem asi pětkrát vstávala k malý jí přikrýt. Kdy přišel Martin ani nevim, ale do dvanácti nemohl usnout a já kolem tý dvanáctý měla nějakej živej sen a prej jsem ukazovala na strop, že tam na mě kouká nějakej maňásek a je tam schovanej. Pak jsem mlela něco s křesílkama a nakonec si ze mě Martin vystřelil a řekl, že jsem zalehla Dorisku, tak jsem jí zas hledala v posteli.
Nakonec jsem se probudila, po chvíli i Doriska,tak jsem jí přebalila a nakrmila a ona spala do pěti a pak do půl osmé, takže docela pohoda. No, když vás tak čtu, tak jsou tu i větší pohodičky, ale pro mě furt lepší, než vstávat každý tři hodiny.
Ráno jsem dostala snídani do postele, dopoledne jsem si dala do těla, cvičila jsem jako kdysi, ale teda svaly nestíhaly.
NO a v poledne byla naše PRVNÍ LŽIČKA! Holky, já mám pocit, že tu mrkvička chutnala každýmu, ale Doriska se šklebila úplně ukrutně. Uvidím zítra, třeba je to jen, že není zvyklá. Nebo co myslíte?
A pak Martin uvařil a já se nabaštila a ještě jsem si přidala.
Snad vydržím večer a dám si jen něco lehkého a po páté už nic. Včera jsem to vydržela.
Jo a já teda převlíkám Dorisku taky tak třikrát denně, protože se mi vždycky prokajdí. Už to teda není tak markantní, jako kdysi, ale i když má body jen líznutý, tak jí ho nenechám, to by mi nedalo. A dřív blinkala taky hodně, ale poslední měsíc, možná dva už jen občas. Zato teda zblije i mě a to většinou komplet, takže jdu do sprchy, protože smrdim na sto honů.
A ještě jsem chtěla napsat, že venku je hnusně, že by psa nevyhnal, takže jsme Dorisku ošidili a udyndali jí v kočárku v předsíni. Mám tam i chůvičku, tak si můžu taky dáchnout. Snad jí to ještě půl hodinky vydrží.
DORIS, než jsme začaly s příkrmy, taky měla často pokajděný bodýčko. To jsem převlíkala furt
Teď už kadí bobky, tak ubylo aspoň to ![]()
Jinak Lucka taky házela strašný ksichty, ale přitom baštila. No ale pohled to byl děsnej. Každopádně tu mrkvičku zkoušej dál.
ahoj tetinky,
hlásím se, že jsem taky tu a ukrutně se nudim. venku je tááááákovej vichr, že dneska fakt ven nejdem. včera jsme byli na velký návštěvě (hodně lidí), takže mařenka je společensky unavená a furt chrní.
taky blindíme. teď je to o něco lepší (tuk tuk tuk) než např. před měsícem. nejvíc blindila vždycky po odpolednim papání do večera. poblitá mařenka, já a celá domácnost (koberce, přehozy atd). a smrdí to…fuj. takže to znám. nemám tolik oblečků, takže mařenka je pořád flekatá. pokud to tedy joo páchne, tak převlíknu.
DORIS vůbec neřeš nějakejch 1,5kila! hele, mně stačí, když večer nežeru, nebo se pořádně vys… a ráno mám taky o 1,5kg míň. fakt! každej jev tomhle jinej. máš lepší se i změřit (aspoň břicho a stehna třeba). ehm. tady odbornice přes hubnutí - metráková helča ![]()
ZUZKO, víš co? napiš mě, prosím, taky do seznámku. budu tam trošku exot…napiš tam rovnou třicítku. i když, vy to máte do toho srazíku, žejo? to je květen…tak napiš teda 20kg, prosím. kuju.
RENKO koukala jsem do galerky. teda ty kukadla........to snad ani není možný. vždyť se lucce nevejdou ani na hlavu ![]()
Tak, tak Eury, kukadla přes půl obličeje. Ája měla taky veliký a už se jí jakoby zmenšují. Nebo je to možná tím, jak jí roste obličej ![]()
Holky, já vás s tím hubnutím obdivuju, já jsem právě sežrala dvě siesty. A to bych potřebovala taky tak 5kg sundat. Až přestanu uplně kojit, strašně rychle přiberu, tak bych si potřebovala nějaký to kilčo nahnat. ![]()
ahoj,
tady to taky strašně fouká, ale statečně jsem vyrazila s Aničkou ven, protože doma prostě spát nechce a nebude, jenže jsem přišla před chvílí a ona pořád spí, takže zase bude čilá do desíti. Ach jo. Nějak nám ten pravidelný režim nejde.
EURY - hm, já bych taky potřebovala dolů tak 25 kg, ale to je fakt asi utopie. S mojí slabou vůlí. Navíc mi přijde, že jak často kojím, tak mám nějak pořád hlad. Snažím se teda nežrat sladký a musím pohnout s tím cvičením, ale na klasickou dietu to moc nevidím. To jsem vždycky zhubla pár kilo, a když jsem pak s dietou skončila, tak to zase hupslo nahoru.
Takže zatím jsem nic nezhubla - holky a není to týdenní vážení moc časté? Já mám teda klasickou mechanickou váhu a tam půl kila sem a půl kila tam…
BEDHANN - Nutriton měla kámoška pro syna, měl reflux, tak mu to musela dávat. Ale dávala to jen do mlíka, do jídla myslím ne.
Holky pokud se nepletu, tady byl někdo nedávno trhat 8? Je to tak? Mě začala včera 8 bolet, mám v ní díru jak do pekla a všichni mě straší, že se 8 nespravují, ale trhají. Nevíte? Záleží to na zubaři?
JANINO já mám taky slabou vůli. ve dvaceti se to ve mně nějak zbláznilo a během prázdnin jsem zhubla dvacítku. jen jsem přestala „žrát“, a to hlavně odpoledne a večer a jezdila jsem na kole. šlo to strašně rychle. pořád jsem to nějak držela na vejšce, no a pak jsem se vdala a je to zpátky. a fakt nemám vůli. nemám žádnou pořádnou motivaci, protože manžovi se líbim, neni to, jako když člověk neměl chlapa, furt někde lítal a měl trošku jiný priority. myslím, že vážení jednou týdně je dobrý.
ZUZKO mně 8 netrhali, ale byla jsem shodou okolností teď v pátek u zubaře. máme tu novýho, co jsme se přestěhovali z prahy. a je to hrůza. nic člověku neřekne, akorát si ze všeho dělá srandu. jenže nás nikdo jinej nechce vzít. no a právě se mi jen tak mimochodem zeptal, kedy pudou osmičky von?? (hovorí napůl slovensky) a já řekla že nikdy. a on začal, že budu ještě prstíčkem škemrat. sanžila jsem se zjistit proč by je chtěl trhat a prostě důvod neřekl. ale nekazej se mi. moje řešení je, že od zejtřka udělám nálet na všechny zubaře světa a budu hledat nějakýho normálního. slyšela jsem (někde jsem četla), že mnozí zubaři trhaj osmičky jen tak, mnohdy zbytečně. a plombovat se dají, protože moje bývalá zubařka mi do osmy malinkou plombu kdysy dala. mít dobrýho zubaře je obrovský štěstí ![]()
Ahojky,
hlásím se taky k blinkacím dětem, teď po zavedení příkrmů je to o hodně lepší, blinká jen po mlíku.
Novire , Eliška měla taky tu hnusnou blinkací a průjmovou virozu - na silvestra a nový rok, dr. nám řekla vynechat mléko, takže na dietě - rýže, jablko a banán - 2 dny, hodně pít a předepsala nám Hylak na upravení střevní mikroflory. Sranda byla, když v pět ráno měla hlad a papala banán. Já jsem to pak chytla taky, a vůbec jsem se nedivila, že tak plakala.
ad SJM - požádejte zaměstnavatele o potvrzení o zdanitelných příjmech - do 15.2., aby za vás neudělal roční vypořádání daně. Doris, určitě bude stačit telefonicky nebo písemně.
Jani - já vím, že se ten Nutriton do jídla nedává… ale ona stejnak blindí i po UM s přídavkem Nutritonu…ze začátku, když jsme to dostali předepsané, tak to bylo super, to fakt neblinkala, ale pak zas jooo, jako by si na to zvykla či co…
No a po příkrmech je to teda síla, když se poblije, tak to stojí za to… a koberec a sedačka to u nás taky jistí…moje tričko a tepláky nevyjímaje… ![]()
Zuzko - co jsem slyšela, tak se fakt většinou osmičky vytahují, kor když tam máš díru jak do pekla… Ono ale fakt dost záleží i na zubaři…
Hoj holky,
Tobíček je už o hodně lepší, tak snad už zítra bude úplně v pořádku a bude to zas moje hodné miminko. Naštěstí má M zítra dovolenou, tak jsme ráda, že nebudu s kvičákem doma sama.
ZUZKO, já mám pryč pět zubů, všechny čtyřky kvůli rovnátkám a taky jednu osmičku - blbě rostla. Nechci tě strašit, ale pokud tam máš velkou díru, tak ta 8 asi půjde fakt ven
Ale ze zkušenosti můžu říct, že ne každé trhání bolí, opravdu… Ale ono to asi stejně nepůjde, aby ses nebála, co? Pro mě osobně je nejhorší to píchnutí injekce, to fakt nesnáším.
RENKO, fakt má Lucinka obrovská kukadla
Ta bude teda nebezpečná ![]()
Tobík taky ještě dost často blindí, hlavně když se přecpe ![]()
Tááák mé milé princezny, malé princezničky a malí princové, připravila jsem pro vás několik vícero fotek. Ale abych vás tu nezabombardovala fotkama, tak vám ke každému příspěvku dám jednu. ![]()
Jinak Domča je dneska ale šíííleně protivnej, te´d teda ne, ale jinak celej den jo, nevim co mu zase přelítlo přes nos. ![]()
Jargova - Mno, můj zubař osmičky i spravuje, mám je zalátaný všechny
Ale taky to jsou jediný zuby co mám látany. čert mi je byl dlužnej.
Jinak co se týká hubnutí tak se taky zastávám názoru že váha je jeden, nikoli jedinej způsob jak měřit kolik jsme zhubly. Já se třeba i měřím. ![]()
Tááák jsem velikej, fakt, vážně. ![]()
Ahoj holky, tak jsem vás po 3 denní absenci konečně dočetla. Byli jsme na výletě u rodičů a cestou jsme se stavili v tescu, takže taky máme zásoby pro plínek a příkrmů.
Wild , my máme taky cortinu, co jsi reklamovala na podvozku? A jak jinak jsi s tímto vozítkem spokojená?
Máme za sebou i první oběd v hospodě s malým, nevěřila jsem jak je těžký najít nekuřáckou hospodu. Přihodila jsem do galérky pát fotek.
Všem marodům přeju brzské uzdravení a všem bojovníkům s váhou hodně pevné vůle!