Poradna duly
Jana Čurdová
Stef v pátek mi pomůže babička (rovnou mi obarví vlásky) a pak už to bude pohodička. Ačkoliv jak to manžel líčil, takjsem říkala, že se snad naučím štukovat a pomůžu mu
![]()
Novire na obědy budu chodit, ale nerada. Já totiž nesnáším chodit do restaurace sama. A navíc mám strach, že přiberu. No ale třeba se mnou bude chodit ta nová kolegyně.
Jo a kafe si občas dám, ale hodně slaboučký a hodně mlíka. Manžel mě hodně kontroluje a ono mi teď to kafe ani moc nechutná. Myslím, že při kojení by to nemělo vadit. Bude to hodně podobné jako v těhu.
Ahoj Netto (Dančo)..vítám tě mezi námi. Napiš nám o sobě něco víc a pro mě ještě do seznámku ročník a odkud jsi,prosím.
Bedhann koukala jsem,ze si si vybrala stejny kocarek jako ja..
My ho objednavame na internetu a tu barvu ziegel grau.Tak snad bude pekny.Za kolik jste ho poridili?
Martinecko, pořídili jsme ho za 8990, a můžu teda osobně říct, že jsem z něj nadšená!!!!! Pořád koukám doma na fotky (máme ho u našich), jéva, já se tak těším, až s malou půjdeme prvně na vycházku!!!!! Já se těším jak malej Jarda
![]()
Martinko do nějakého 36tt poloha miminka není rozhodující. Záleží na tom, jak je těsně před porodem a pokud by se neotočil, tak ve většině nemocnic indukují císaře. Ale KP se dá porodit i normálně, jen je to složitější. Teda co mám informace.
Jo manža už mi říkal, že si tam dáme panenku a můžeme vyjet hned!!!
![]()
Bedhann manžel je vtipálek, co? Nám nabízeli, že nám kočárek až do porodu v prodejně uskladní.
Červňátka 2007
Janina1974 / Praha / TP 1.6. / Holčička / KO 14.3.
Silema / 1976 / Znojmo / TP 2.6. / Chlapeček / KO 23.2.
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 8.6. / Holčička / KO 19.3.
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6. / KO 14.3.
Stef / 1977 / Žatec / TP 9.6. / Holčička / KO 7.3.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6. / Překvapení / KO ???
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6. / Chlapeček /KO 6.3.
Bedhann/ 1980 / Ostrava / TP 13.6. / Holčička / KO 23.2.
Skurokat / TP 14.6. / Holčička / KO ???
Hermi / 1978 / Teplice / TP 16.6. / KO ???
DominikaN / 1979 / Klatovy / TP 16.6. / Chlapeček / KO ???
Bobon / 1981 / Ostrava / TP 16.6. / KO???
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6. / Chlapeček / KO 1.3.
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / Holčička / KO 27.2.
Kami74 / 1974 / Č. Krumlov / TP 17.6. / Chlapeček / KO 23.2.
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6. / Chlapeček / KO 7.3.
Doris / 1978 / Cheb / TP 18.6. / Překvapení / KO 19.3.
Ifca / 1977 / Sofie / TP 19.6. / KO 8.3.
Masenka13 / 1976 / Kladno / TP 20.6. / Překvapení / KO 6.3.
Netta12 / / / TP 20.6. / Chlapeček / KO 6.3.
Nissa / 1979 / Jihlava / TP 21.6. / Chlapeček , Holčička / KO 28.2. .
Virgin / 1978 / K. Vary / TP 21.6./ KO ???
Korculka / 1977/ Brno/ TP 24.6. / Chlapeček / KO 7.3.
Loudalka / 1978 / J. Hradec / TP 20.6. / Chlapeček / KO 6.3.
Martinecka / 1983 / Praha / TP 21.6. / KO 28.2.
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / Holčička / KO 8.3.
Helenis / 1980 / Praha / TP 23.6. / KO ???
Roxa / 1978 / Praha / TP 24.6. / Chlapeček / KO 21.3.
Jargova / 1981 / Ostrava / TP 25.6. / Překvapení / KO 6.3.
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / Chlapeček / KO 15.3.
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7. / Překvapení / KO 6.3.
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 2.7. / KO ??? 27.2. velký UZ
Maminky
Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka
Kami74 - Ondra 2 roky a 9 měsíců
12 Chlapečků 9 Holčiček 5 Překvapení
Čestní hosté
June, Žabucha, Brum
Dlouho se neozvaly
Eweli / 1983 / Ostrava / TP 5.6. / Holčička / KO ???
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6. / KO ???
Lenii / 1976 / Praha / TP 27.6. / KO ???
Bedhann s tou panenkou je to sranda
![]()
Taky ho budu mit uschovany u nasich.
Hned ho pak vyfotim a hodim fotku do galerky..
A nevzpominate si jak jste na tom s vasema miminkama v jaky jsou poloze??
Popelko - jak kdy, někdy se fakt zasměju, ale někdy mi děsně leze na nervy - ostatně to je asi u všech stejné, že?
Jinak já jsem si ho dala k našim do svého dětského pokoje
Akorát mám menší obavy, když tam budou děcka od bráchy, aby neměli blbý nápad si do kočárku sednout a vozit se - pro jistotu jsem tam nechala tu vložnou tašku a raději sundala boudičku. Ale jinak mi mamka říkala, že to bude hlídat a na noc (to tam děcka o víkendu spí) bude kočárek dávat do jiného pokoje… tak doufám, že přežije bez šrámu
![]()
Ahoj Netto, tak to máme úplně stejný TP. No a vlastně i miminko stejného pohlavi. Jak se bude malý jmenovat? Už máte jméno? My se nemůžeme dohodnout. Nebo spis manzel má pořád na jméno dost času. No nic maximálně si ho určim bez něj.
Jsi doma nebo chodis do prace? A odkud jsi?
Vykyno, budes kočárek kupovat v Bejby centru? Nebo mas jeste jiny lepší tip na koupi kočárku v ČB? U nás mají kočárky, ale mě se líbil ten výběr v ČB.
Martinko naposledy jsme měli Mikuláška zadečkem dolů, ale prý může změnit polohu až 4× za den. Takže buď v klidu.
Bedhann přesně tak..někdy k pomilování, někdy na zabití. A kočárek to určitě přežije…mamka to ohlídá.
Jo holky jinak co se týče toho kočárku - Hoco Diamond, já jsem měla vybranou jednu barvu a tu jsem chtěla no a v obchodě (Baby Centrum) ho zrovna měli… tak jsem se ptala, jak dlouho by trvalo dodat kočárek v barvě co chci, no a k mému úžasu mi řekla, že to trvá tak 2 až 3 měsíce......takže i proto jsme ho brali hned.....
Jinak origoš pláštěnka cca 1000 Kč, neorigoš od Emitexu cca 180 Kč…
Co se týče polohy, tak já jsem malou měla dlouho otočenou KP a podle toho jsem poznala, že když kope dole, tak tam má nožičky a teď je to to co chvílu jinak. Třeba včera se tam točila jak na kolotoči - je to paráda, úplně jsem cítila, jak se otáčí
![]()
Tak to jsi me uklidnila Popelko..
![]()
Holky ja uz se tak tesim az se maly(á) narodi.....
![]()
Bedhann, Martinko občas říkám, že čekáme chobotničku, přesně jak na kolotoči. Jednou nalevo, jednou napravo, pak nahoře, pak dole
![]()
Tuhle jsem si lehla na bok a kopal na druhým, tak jsem si dělala srandu že mu ležím na hlavě.
Ahoj holky, zdravím Nettu a všem přeju krásný sluníčkový den. už se těším na procházku. Ještě mě dneska pobolívá hlava, ale ne tak jako včera, tak doufám, že ten zbytek bolesti vyvětrám.
Já mám dneska bezva náladu. Kamarádka mě vzbudila telefonem, aby mi řekla náramnou novinku. Taky čeká mimčo, bude rodit v srpnu a stěhuje se i s přítelem k rodičům, takže bude bydlet vedle našich. To bude paráda, budeme spolu vozit, když budu u našich a malý bude mít kamaráda(ku) vedle babičky, no paráda.
Jinak koukám, že vaši doktoři jsou asi sdílnější, co? Mně většinou nic neřekne, jen že je vše v pořádku. Ale ono je asi někdy lepší nic nevědět, člověk tomu prd rozumí a může si to přebrat jinak a zbytečně se stresovat.