ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
22.2.07 10:57

díky za uvítání…
k doplnění ročník 1976, Lovosice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
22.2.07 10:57

Loudalko, tak chůvičku budeme kupovat určitě, protože máme ložnici v patře a u našich to bude taky třeba. Do baráku to je prostě praktický. Ale s těma baterkama máme problémy pořád, manžel není schopnej koupit nové do čehokoli a když je chci koupit já, tak říká, ne, ty nekupuj, ty jsou slabé, tamty jsou zase moc drahé, já je viděl levnější, no síla. Takže mi tu pravidelně kleká myš nebo ovladače a já jsem na nervy, natož kdybych letěla za mimískem a planej poplach. To by mě zavřeli za vraždu manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
22.2.07 11:00

popelko, to je přesně ono. Máme barák jako kráva, ale zatím obýváme jen dvě místnosti a koupelnu, takže těch pár hadříků mám ve vaničce, co jsem si předevčírem koupila a leží tu skoro uprostřed místnosti. Skříně mi přetékají a šuplíky taky. Už se strašně těším na nový obývák a kuchyň, už jsem si to tu vymyslela, jak si přestavím nábytek v ložnici, tady bude místa jak v tělocvičně. Ale to je ještě daleko… snad to do porodu stihnou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
22.2.07 11:01

Netto díky.

Doris my teda máme dobíjecí a doma nabíječku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
22.2.07 11:02

Loudalka: Budeme mít s největší pravděpodobností Adama… :) u nás to dlouhé dohadování nebylo… tak nějak nás to napadlo už na počátku a Áda nás zatím drží…
Jinak jsem doma na MD, mám syna tříletého a dceru skoro 9 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
22.2.07 11:04

Doris Honzík včera spočítal, že do začátku června je ještě 14 víkendů, za které musí stihnout dodělat byt. No moc to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
22.2.07 11:06

Bedhann - monitor dechu jsme nekupovali, nevím, přišlo mi to zbytečný, já měla postýlku hned vedle své postele a budila jsem se pokaždé, když Tomík usnul. Kámošky jí taky nekupovali, tak neznám nikoho, kdo by s ní měl zkušenosti. Chůvička je něco jiného, tu využíváme často, hlavně u našich, protože bydlí v rodinném domku a i doma, když jsou zavřené dveře do pokoje, tak bychom Tomíka neslyšeli. Ségra jí chce taky kupovat, tak jsem na ně zrovna nedávno koukala, asi bych nekupovala tu nejlevnější, my máme Chicco a jsme spokojení. Asi bych koukala na to jestli jsou jenom na baterie nebo i do zásuvky, pokud jen na baterie, tak je jich dost velká spotřeba.

Pleny látkové mám koupené jak malé (8080 nebo 7070), mám jich asi 20, používala jsem je pod hlavičku, na utírání pusy a tak a pak mám asi 3 velké - říká se jim tetra osušky, ty jsou dobré na utírání po koupání, mě se osvědčily víc než froté - aspoň na začátku.
Na přebalování koupím asi rovnou velikost mini (3-6kg), ty úplně nejmenší (newborn) jsou hrozně malinké.

Silem - už ti došla ta blůza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
22.2.07 11:08

Koukám že píšu blbosti - mělo tam být - budila jsem se pokaždé, když se Tomík pohnul… no jo, to je tak když jsem od roku 2003 doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
22.2.07 11:11

NETTA: no jo tak ty jsi uz zkusena mamina. Adam se mi taky libi, ale manzelovi ne, tak my budeme mit nejspis Tomáška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
22.2.07 11:13

Janina, díky za info, tetra osušky mám, takže koupím ještě ty plenky. Jinak plenky pod hlavičku mám taky, takové ty barevné s potiskem :lol:

No a já uvažovala, že koupím ty Newborn, takže nee? A co když bude mimi malé? Nebude to pak padat nebo tak něco?

• Citovat
  • Upravit
1434
22.2.07 11:21

Bedhann záleží jak budeš mít velké mimi - jenže to se neodhadne dopředu, tak možná koupit jen malý balík těch newborn a uvidíš jak budou mimču sedět, já chci kupovat babylove od DM a tam mají newborn 2-5 kg a mini 3-6 kg, tak vezmu rovnou ty mini. Ty pleny jsou na suché zipy a těma to jde dost utáhnout, tak si myslím, že padat nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
22.2.07 11:26

Ahojky,vítám Nettu.
Monitor dechu taky kupovat nebudeme,ale koupím takový polohovací válečky.Ondru jsem podkládala dekou aby se moc netočil a nepřišlo mi to moc dobrý.Válečky nejsou moc drahý,daj se pořídit do tří stovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
22.2.07 11:32

hm, tak holky nevím, jestli ten monitor raději neoželet a kúpit si za ty prachy jarní boty...... :lol: :lol: :lol:

no, budu muset manžovi promluvit do duše :P

A ještě dotaz. Už všichni chodíte (nebo budete chodit?) do porodnice na ty jejich kurzy? Já se na to zítra zeptám dr., jestli už není raději lepší se tam přihlásit.. pak bude určitě narváno, protože těhotných je aspoň u nás strááááášně moc!

• Citovat
  • Upravit
67
22.2.07 12:06
Loudalka píše:
NETTA: no jo tak ty jsi uz zkusena mamina. Adam se mi taky libi, ale manzelovi ne, tak my budeme mit nejspis Tomáška.

no Tomášek je moc pěkný… jenže toho už má moje sestra… tak musíme volit jinak… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
22.2.07 12:37

Vítám Nettu, zase další klučík :lol: .
Loudalko,jasně,že budu kupovat kočárek v bejbycentru,je tam velký výběr a ochotné prodavačky.A pokud se ti nebude líbit barva,kterou tam mají na prodejně,objednají ho a do tří týdnů bude.
Nisso,starosti s dvojčátky nezávidím.. Ale vzpomněla jsem si na tebe,když jsem viděla kočárky pro dvojčata.Mají jich u nás spoustu,ale značky nevím,můžu se mrknout.. A tu Jihlavu taky nezávidím,přijde mi, že tam vůbec nic nemají,natož na mimi.
 Vykyna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital