ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7846
23.2.07 14:23

nemá tu někdo zkušenosti s divokou rýží? Bude vůbec někdy měká? Já jí vařím asi půl hodiny a furt se mi zdá strašně tvrdá. Jestli to tak má být, tak to je ještě hnusnější, než jsem před chvílí tvrdila. :(
Ale nechci vám kazit chuť, určitě někomu chutná, jinak by jí neprodávali, že? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
23.2.07 14:26

Bedhann, já bych čokošku teď jedla po kilech, ale chytlo mě to až tenhle tejden.

Tak pes už si překlopil jídlo, vylil vodu a domáhá se procházky, takže já jdu sníst tu brutálně tvrdou rejži s tou pekelně pálivou směsí a doufám, že se z toho venku nepos…!

Páčko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
23.2.07 15:20

Ahoj holky,
KAMI, gratuluju ke kontrole :) snad to s Ondrou není nic vážného…
BEDHANN, supr že jste v pořádku… myslela jsi že jako doktor cítil stah, když tě kontroloval? 8O
SILEM, to už je teda pěkný cvalda :)
DORIS, buď úplně v klidu, taky už neobleču žádné svoje kahoty ani tepláky :wink: … na těhu cvičení si budu muset nějaké koupit :roll: Včera jsem četla na netu, že v 24. týdnu je děloha velká jako kopačák 8O takže už chápu, proč se nemůžu pořádně zohnout :lol: A taky mám pocit, že nejvíc ze všeho mi roste zadek :? … takže Bedhann, nejsi v tom sama :)
As jídlem to mám úplně stejně, dopoledne jím celkem normálně, zato odpoledne jsem schopná do sebe nacpat jogurt, celou čokoládu, snickersku (mňam, těch by se teď ujedla :lol:), polomáčené sušenky a navrh ještě řýžové chlebíčky s čokoládou :oops: :oops: Fakt nekecám, v obchodě tady u nás už si ze mě dělají srandu, zastavuju se tam na odpolední procházce s Dolfíkem.

MÍŠO, vítej mezi náma :wink: safra, zas nikdo z Brna :)

DORIS :lol: doufám, že procházka se psem dopadla v pořádku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
23.2.07 15:35

NOVIRE - jo stah, teď jsem si teprve všimla, co jsem to tam napsala za blbost (prej stav) :lol: :lol: :lol:
Nevím, jak je to možné, ale prý ho cítil, no je to doktor, tak snad by mi nekecal… Ale vůbec se netěším až přestanu brát magnesko a mě se to vrátí… pokud po tom bude následovat porod, tak to jo, ale pokud to budou jen stahy dělohy jako jsem měla na začátku - tak to nechcu!! :evil:

Tak právě jsem do sebe nasoukala jablko - Frodík (papoušek) mi pomohl, škoda, že nežere aj čokoládu, to bych uvítala víc kdyby mi ji bral… :lol:

• Citovat
  • Upravit
2464
23.2.07 16:06

Ahojky maminky a pupíci,

přeji Vám krásný víkend. Za chvilku utíkám z práce. HURÁÁ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
23.2.07 16:25

Vítám Misu.

Novire,Ondra je v pohodě,jen mu nesedla jízda autem.Občas to mívá a já munedala kinedril,protože celou zimu byly jízdy autem v poho.

Doris z tý váhy si nic nedělej,já myslím,že je to úplně v normě.S ondrou jsem přibrala 14kg a po šestinedělí bylo všechno dole.To jen teď tolik nepřibírám,protože mi pořád není moc dobře.Dost mě pálí žáha,tak musím jíst často,ale hodně malý porce a tak žádný nájezdy na ledničku provádět nemůžu.Ale chutě by byly veliký,taková čokoláda hmmm to je něco,bohužel sním dvě kostičky a můžu se zbláznit,ale stejně se někdy neudržím a spucnu celou tabulku.Gastrogel to jistí.Jo tu rejži musíš vařit dýl,že prej i 45 minut,slyšela jsem onehdá u nás ve zdravej výživě.Ještě jsem jí nezkoušela a asi ani nevyzkouším.Jinak pupík už mám taky pěknej,vytáhla jsem první těhu tričko,obvod už mám 85cm,měřeno přes pupík. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
23.2.07 16:36

Tak jsem si taky změřila pupík…87 8O :lol:

• Citovat
  • Upravit
20840
23.2.07 16:59

Tak jste mě taky nalomily… mám přes pupík 88 cm 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
23.2.07 17:30

Ahoj holčiny,
já se z těch kuchyní a spotřebičů nevyhrabu, už se mi o nich i zdá.
Přiletím domů z práce a plánuju a plánuju, takže nestíhám ani psát, pouze vás pozorně čtu.
Jinak dneska jsem našla na http://www.promi.cz/index.php?… slevy kočárku. Celkem jsou hezké. Švagrová mi dneska poradila kočár Patron Bohemie, tak musím zjistit nějaké bližší informace. Nepřemýšlíte o něm některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
23.2.07 18:05

Tak jsem se právě vrátila z procházky. Venku bylo drama. Já jsem to teda přežila, žádné neštěstí se nestalo… :D Novire. :D
Ale vietnamci z nedalekého baráku tu káceli strom a ten spadl na dráty el. vedení, takže jsme doposud byli bez proudu. Přijeli na ně policajti, jenže vietnamci se pěkně „uklidili“, hned jak viděli jejich auto, takže pěkné divadlo.

Hned jsem si chtěla přeměřit pupík, ale naštěstí jsem nenašla metr, vzpomněla jsem si, že jsem ho nechala u tchýně, když jsem jí tam zkracovala kalhoty, takže tuto část jsem přežila bez újmy na psychice. :roll: Ale já jsem typ tzv. „prkno“, co nikdy žádnej pas nemá. Myslím, že v pase jsem měla těch 80 vždycky, což oproti zadku, přes kterej jsem neměla ani sto, je fakt nepoměr, takže bych se ani nedivila, kdybych teď měla 120 v pase. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
23.2.07 18:12

Tak holky, myslím, že můžete být v klidu - co se týče obvodu břicha, tak asi vedu - 103cm (měřeno v nejširším místě) :roll: (ale jinak mám konf. velikost 40/42)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
23.2.07 18:15

Doris,já vypadám trochu jako chlap,ale poměrně dost podměrečnej.Od ramene k rameni 10minut ostrý chůze,žádnej pas,plochá pr..l a křivý nohy. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
23.2.07 18:27

Hodila jsem do galerky nějaký fotky i s mým obličejem,aby tam furt nebyl jen můj pupík.Šatky byly ve skutečnosti blankytně modrý,ale z toho skeneru to líp neleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
23.2.07 18:28

KAMI, tak to ti nevěřím - vidím tvoje fotky a jsi mooc pěkná ženská a navíc hubená a pas tam teda vidím docela výraznej (jsou ty svatební fotky tvoje ne? :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
23.2.07 18:34

Je fakt,že v tej době jsem měla hodně málo kilo stydím se napsat kolik,ale v těch šatech jsem byla tak přeštíplá,že jsem nemohla ani dýchat,ale co by člověk neudělal pro svatební foto.Teď mám konfekční velikost 36 a to už je přijatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí