Poradna duly
Jana Čurdová
Teda holky, nevěstinky, moc vám to v ten den D moc sluselo. Budu muset se taky pridat, ale zprava o velikosti 36 me rozesmála. Jo a ještě zpráva Bedhann o tom, že se jim to povedlo až další měsíc
. My se snažili 2 roky, tak zpráva o měsíci mi přijde úplně směšná.
Hezký večer, maminky,
tak jsem se nakonec rozhodla a jela s přítelem do toho Brna, šla jsem si udělat jednu zkoušku a pak jsme se stavili pro ten přebalovák.v IKEI Novire, mají slevu i na tu nastavovací poličku, tak to celkem i s tou poličkou vyjde na 5000, tak mám radost, ona ta komoda je u vás ve výprodeji, takže jsme nemuseli čekat do příštího týdne, to bych ji neměla
. Jinak jsem neodolala a jak čekala na přítele, tak nakupovala na městě na malou. Dostala jsem nadáno, že nemám chodit, ale ty hadříky stály za to.
Jinak mám přes břicho 94cm, myslím, že je poznat už každý týden, takže tě, Silem, příští týden určitě doženu ![]()
S tím snažením, s přítelem jsme se dohodli v červenci, že vy:,–(ím antikoncepci, v srpnu jsem byla se segrou na dovolené, tak to nešlo a v září jsem otěhotněla. Počítali jsme tak rok, že to budeme zkoušet a ono takové překvápko ![]()
Přeji hezký víkend.
Teda LOUDALKO dva roky,to je na místě oooobrovská gratulace.
Nám to poprvé trvalo asi dva měsíce,ale bohužel to nevyšlo,Ondra byl po měsíci snažení a teď to klaplo hned třetí měsíc.Dalo by se říct,že projdu kolem manželova kartáčku na zuby a jsem v tom. ![]()
Teda Kami, mooc ti to sluselo… asi budu muset taky nascenovat nějaké svatebni fotky
A taky bych tě rozhodně neoznačila za chlapa ![]()
Jinak nám se Tobík povedl asi tak za půl roku, ale řekla bych, že je to dobrej čas na to, že se vidíme jen o víkendu
![]()
Já už se chytám do postele, jsem nějaká utahaná, tak přeju všem dobrou noc…
Loudalko já jsem za tu 36 ráda Vždycky jsem byla hodně hubená,táta mi říkal ani rici ani cici a měl pravdu.Můj os a oh dosahoval sotva82cm,tak že nic moc,teda spíš nic než moc.Teď mám u obojího kolem 90ti a už to vypadá líp. ![]()
Brýranko holky, teda Kami- tos mě zklamala. Já myslela, že budeš stejný typ jako já, ale ty jsi jak za groš kudla. Tak takhle vypadat, tak to neřešim, nepotila bych se třikrát tejdně na cvíču, ale chodila bych po krámech a nakupovala hadry, co jsou nejvíc in, nejlépe v dětském oddělení.
Móóóc ti to na té svatbě slušelo a tvýmu mužskýmu taky. Je sympaťák.
Taky bych tam něco šoupla, ale nebaví mě to skenovat…
Jo a Kami, nejsi náhodou švadlenka? Soudím podle os a op.
Loudalko, já zas vy:,–(ila prášky s tím, že to nějakou dobu potrvá a otěhotněla jsem hned při prvním pokusu. První den po menzesu. Proto teď máme polorozkopanej barák, se to jaksi nestihlo… Ale zato to jde teď rychleji. Jinak klobouk dolů za trpělivost, já bych už byla na prášky. Ale moje ségra se chudinka taky snaží dva roky a nic. Je mi jí líto, moc bych jí to přála, byla ze mě napůl nešťastná, když jsem jí řekla, že už jsem těhotná.
Jééé holkýýý, já tu jsem první!! Miláček musel do práce a za chvíli přijedou pracanti, tak jsem si výjimečně přivstala. No, jo, ale to se asi nikoho nedočkám, když je sobota, kdo by tak brzy vstával, co?
Ahoj Doris,já už jsem i po snídani.Díky naší malé tsunami vstáváme časně každý den.Máš pravdu,jsem švadlenka,holt profesionální deformace se nezapře.A s těma hadrama v té 36 to není zrovna moc růžový.Ještě k tomu nejsem zrovna moc typ na módní výstřelky.Moje nejoblíbenější oblečení jsou rifle,tričko a k tomu kecky.Možná trochu ostuda pro holku z oděvní průmky,ale v módě mě vždycky spíš bavila historie a taky jsem se tím živila.Mimo jiné jsem šila historický kostýmy.
Holky děkuju moc za tu pochvalu za ty svatební.Jsou to moje nejhezčí fotky a mám je moc ráda.Mám kamarádku fotografku a dala si na nich opravdu záležet,chudinka byla celá zpocená,když nás v tom aťasu trápila.
Dneska si jedu pro kočárek!!!!!
fáákt? já mám taky oděvní průmku, Ašskou. Ale nikdy mě šít nebavilo, taky spíš to okolo. Kresba, návrhy a historie. Ale vidíš, nikdy jsem se tím neživila a ani mě to nenapadlo. A taky chodím spíš v tričku a ryflích, teda teď jsem si u vietnamců koupila elastické kalhoty, taky ostuda…
tak já zas letím, za chvíli tu bude šrumec, zase se bude budovat. pa pa
Já mám prostějovskou,kdzž jsem šla na střední tak v Aši neotvírali ročník.Ale u mně to bylo jedno Aš nebo Prostějov,obojí daleko.
Ahoj holky,
přeju krásnou sobotu. Teda jste mě dostaly s těma mírama přes pupík. Já jsem se v týdnu měřila, protože mi taťka nechával šít tepláky, abych měla doma co nosit (dělá v jedný šicí firmě) a taky jsem si přes pupík naměřila 103
- bylo to teda přes kalhoty, ale stejně… a to mi zas tak obrovskej nepřijde - a tepláčky mi sednou jedna báseň - příležitostně zkusím dodat foto
Kami - jakej kočárek to vyhrál?
Holky, krásný svatební fotky - já žádný nemám, páč jsme se s miláčkem ještě nevzali - plánujeme satbu až s mimčem…
Jinak, my jsme se snažili taky 2 roky - byl v tom tedy jeden nezdařený pokus, ale taky jsme si celkem užili. Jo a na dovče jsme loni v září byli taky, nakonec jsem zjistila, že už jsem tam musela být chviličku těhotná, takže Verunka byla černej pasažér tam i zpátky ![]()
x-lander x3,ten typ s tou natáčecí nápravou.No už valím,manža tu nade mnou nervozně podupává.Hodím pak foto do galerky.