ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5648
22.2.07 17:20

Novire, urcite ti taky drzim pesti, aby ti manzel zustal doma. Nejen, ze budes potrebovat pomoc, ale taky psychickou podporu. Tak at to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
22.2.07 17:40

Novire, i já se přidávám a držím pěsti, nedovedu si představit, že by mi manža někam odjel a já tu na to zůstala sama… :(

• Citovat
  • Upravit
343
22.2.07 18:02

Ifčo, poslala jsem ti to SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
22.2.07 18:13

Ivco: tak Zeleneč je kousek od nás - a opravdu, staví se tam o106.....

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
22.2.07 20:15

Hezký večer maminy,

teda vy jste toho zase přes den napovídaly, já jsem měla co dělat, abych to teď všechno dočetla…

Já jsem si dneska udělala hezké odpoledne s kamarádkou, byly jsme v pizzerii na kafíčku a medovníčku, bylo to moc fajn, doufám, že to zase brzy zopáknem.

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
23.2.07 07:37

Přeji krásné páteční ráno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
23.2.07 08:37

Ahoj hezke ranko.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
23.2.07 08:52

Krásné ráno (sluneční) tehulky :-)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
23.2.07 09:14

Ahoj holky,
taky přeju krásné ráno. U nás bouhužel sluníčko nesvítí, ale snad se to ještě vybere… V noci se mi zdály úplně šílené sny, už teda nevím co přesně to bylo, ale byl to děs :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
23.2.07 09:16

Ahoj, přeji krásné ráno. No u nás je takové divné počasí. Pod mrakem, ale trošku slunečno.
Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
23.2.07 09:33

Ahoj holky, tak dneska jsem si na vás vzala tahák a během čtení jsem si zapisovala, na co chci reagovat. Jinak to vždycky zapomenu.

TAdy to vypadá jak včera, asi bude hezky, ale zatím tam jsou mráčky.

Popelko, taky máme nabíjecí baterie i nabíječku, ale všechno má svou životnost a ty naše baterie už dosloužily… takže je třeba koupit NOVÉ! No, nebudu se zas rozčilovat. :wink: To je u nás na zbláznění. Minule jsem vám chtěla vyfotit bříško a foťák se ani nezapl, tak jsem dala nabít baterky a vydržely pět fotek. No děs, co ti budu povídat. Jinak taky stavíte jen o víkendech? Tak to aspoň nemusím počítat, jen doufám, že neporodím dřív.
Ale manžel dělá i přes týden věci, ke kterým nepotřebuje zedníka. A já mu pomáhám. Včera jsme dělali rošt na strop, na kterej se pak dá sádrokarton, tak jsem měřila a přidržovala a vytahovala hřebíky a manžel si chválil, jak jsem mu strašně pomohla. 8)

Bedhann, tak já se původně chtěla u doktora taky zeptat na ty kurzy, ale zapomněla jsem a hlavně jsem se chtěla zeptat na to, jestli na ně můžu chodit i mimo vycházky nebo jestli se musí vlézt do vycházek… to bych jaksi nikam nemohla.

Ifčo, mně doktor řekl jen tak mezi řečí, že mám nízkej hemoglobin, já bohužel nevím, co to znamená, ani jestli to je špatný a jestli se to dá nějak ovlivnit, ale on se už o tom nezmínil, tak jsem myslela, že je to v pohodě. Ty na to bereš nějaký tablety?
A kolik tak máš těch velikých plen? Asi bych si je pořídila i místo osušek, protože ty froté ze začátku vůbec nesajou…

Evuško, my máme ložnici v patře a budu tu mít postýlku, takže si pořídím chůvičku. Švagrová jí má taky, je to super, je tam slyšet všechno, takže nemusíš mít strach, že bys něco přeslechla. Jen si pořídím na postýlku moskytiéru, protože vloni tu bylo dost vos, tak to nebudu riskovat. A do obýváku mám slíbenou kolébku, malé se tam vejde jen asi do půl roku, ale aspoň tak. Nebude to tam tak překážet, jako postýlka. No a pak se poohlédnu po druhé postýlce. Možná po tý cestovní, to se mi zdá jako dobrej nápad, jen jsem zatím nikde neviděla žádnou, co by se mi líbila, připadá mi to dost nestabilní. A nevšimla jsem si, jestli má i madraci nebo se musí dokoupit??? Nebo tam vůbec není?

A jak velké jsou ty košíky? Nemáte je někdo někde na stránkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
23.2.07 10:03

Ahoj holky,
musím ven s Dolfíkem, tak jenom v rychlosti… Doris mě inspirovala s tím tahákem :wink: Já to dělám tak, že mám emimino otevřené ve dvou oknech najednou… v jednou mám červen 2007 a pročítám a ve druhém píšu odpověď. Takže když najdu něco, na co chci reagovat, tak se jenom přepnu do okna kde píšu tu odpověď a pak zase zpátky :)
No, nevím, jestli jsme to napsala srozumitelně a už fakt musím letět, nebo budu uklízet loužičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
23.2.07 10:41

taky jsem se chtěla zeptat, nejsou ty cestovní postýlky moc hluboké? Já jsem na ní koukala v obchodě a na dně byly naskládané nějaké hračky, když jsem pro jednu sáhla, tak jsem měla co dělat, abych jí vyndala. Tak si myslím, že pro novorozence to je asi blbý, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
23.2.07 10:45

DORIS, dají se kloupit cestouvní postýlky, co mají to dno polohovací - na malý mimčo si ho můžeš zvednout, podobně jako u normální postýlky…
Jo a ještě co jsem četla, tak jsou prý lepší postýlky s černou síťkou, údajně je přes ni líp vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
23.2.07 12:07

Ahoj holky,hlásím se z kontroly,vše je ok,tlak jsem měla dneska úplně předpisovej,přibrala jsem další kilčo a tak už mám dvě celkem.Pan doktor si to moc pochvaloval a povídal,že takhle by to mělo bejt u všech.Tak už dost chlubení-Ondra se nám cestou 2krát pozvracel.Další kontrolu mám 23.3.a na ten test na cukrovku jdu8.3.ale vůbec se mi tam nechce. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí