ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5648
24.2.07 09:30

Doris , tak pozdravuj segru a vyrid ji at vydrzi. Já už měla taky stavy, kdy mi to bylo úplně jedno, kdy jsem si počítala plodne dny a stavy, kdy jsem v zoufalství plakala, že nikdy mít mimčo nebudeme. Všechno je to o psychice. Jednoho dne jsem všechno vypustila z hlavy (malinko jsem popila vinecka :-) ) a myslela si, ze dneska mam neplodne dny a ono to zrovna vyslo. Jeste mam 2 kamarádky, které se začali o mimi snažit ve stejnou dobu jako já a ty ještě nic. Je mi jich líto. Mne pred rokem otěhotněla kámoška asi jako ty a já jí pěknou dobu nemohla přijít na jméno. Úplně jsem žárlila, že ona jo a bez snažení a já nic. Ale to k tomu asi patří :-). Tak přeji segre hodne stestí a hlavně jí řekni že to jde z hlavy. Tak at se upne na něco jiného a ono to vyjde. MOC Jí to přeju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
24.2.07 09:36

Tak já mám holky přes pupík asi taky 103. Ale na mě to není až tak vidět, protoze moje norm. velikost je 44. Trochu oplácanější, takže manžel prohlásil, že to moje břicho než se naplní to dá práci :-). Mám já manžela vtipálka. Ale dneska si s chutí jdu k obědu udělat jahodové knedlíky. Už se na ně těším, at ta kila pribývají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
24.2.07 09:40

Dobré ráno holky,
vy jste teda ranní ptáčata :) teda Kami chápu, ta se s Ondrou asi moc nevyspí :) jsem zvědavá, jak se ti bude s novým kočárkem jezdit :wink:
Hezkou sobotu všem, určitě ještě nakouknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
24.2.07 10:10

Loudalko - tak tyhle stavy přesně znám, taky jsem měla chvíle, kdy jsem byla dost na dně - ale chýlí se to ke šťatnému konci, viď?

Jo a dneska mám v plánu taky ovocné knedlíky - borůvkové :)

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
24.2.07 10:13

STEF, to mas pravdu. Zase si říkám, že to zoufalství stojí ted za to. Jsem ráda, že toho prcka v bříšku mám. Už se na něj těším, ale at tam jeste je a nikam nechvátá :-). Ty ovocné knedlíky si musím užít než půjdu na cukrovkářský test. Pak mi třeba na:,–(í dietu a bude po sladkostech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
24.2.07 10:38

Taky mám pocit, že si to teď o to víc užívám - jasně, ať prckové vydrží v bříškách hezky do června.
Na cukrovkový test se chystám v pondělí, ale fakt si nemyslím, že bych měla cukrovku - no uvidíme… Doufám, že to ty knedlíky nějak neovlivní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
24.2.07 13:14

Ahoj holky,
já klasicky nic nestíhám.. Včera jsme byli s dětma na výstavišti, měli tu ty modely dinosaurů z Plzně,tak jsme se šli taky podívat.Ale vidět je v ton dinoparku v Plzni by bylo asi lepší.. Jinak jsem hotová, pořád jen vařím a myji nádobí a to mi moc dobře nedělá.
Taky jsem se měřila přes bříško,mám 100cm a to mám velikost 38.. No uvidíme,kam až poroste
Loudalko,to jste to měli docela blbý,tak dlouho čekat na mimi.. Já jsem vy:,–(ila prášky na konci května a pátý cyklus otěhotněla.. Ale mám kamarádku a ta nemůže otěhotnět už dlouho,ona si to první nechala vzít před šesti lety.Takže kdo ví, kde je zrada.Navíc její manžel si pořád nechce připustit, že normálně to asi nepůjde a dost jí stresuje,což jsem viděla na vlastní oči.Já osobně bych ho zabila.. :( .
Martinečko,z té polohy miminka si nic nedělej, vždyť má ještě místo a spoustu času, aby zůstalo v té správné poloze.Ale kdyby se neotočilo,tak záleží, v jáké poloze je.Pokud by bylo umístěné na zadečku s nožičkama vzhůru, tak to jde porodit přirozeně,jen je porod delší.Ale to bych teď neřešila,ještě má čas.
Jinak přeji hezký víkend.
Vykyna a Honzík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
24.2.07 18:13

Kami, buď ráda za Prostějov. Aš stála za h… Nic se nedělo, žádné akce, žádná inspirace, aby z toho, co člověk dělá měl radost, z oděvnictví jsme měli minimum a pomalu nám ubírali, protože to tam vedl pán, co měl s textilem společný jen to, že si občas koupil novej oblek. Učil elektrotechniku a výpočetku, takže v tomhle oboru byla škola vybavená, ale co se šicí dílny týkalo hrůza. No a kam to dopracovala Ašská průmka? Spojili jí s gymplem a pomalu se ruší ročníky. Asi jde do kytek.

Loudalko, ono je to asi hodně těžký to pustit z hlavy. Já sama jsem na to myslela každou minutu, co budu dělat, když to třeba rok nepůjde, že už v práci zešílím. Ségra mi pořád říká, že je jí to jedno, jestli bude nebo ne, ale já na ní vidím, jak jí to někdy štve, že pořád jen mluvím o mimi. A určitě jí to připadá taky nespravedlivé. No, obrečela to, ale teď je to asi lepší. Snažím se jí povzbuzovat a říkám jí, že má ještě rok a půl čas, než jí bude jako mně a pak má nárok na mimčo. Jako ze srandy. Jen doufám, že to třeba teď pustí z hlavy, když se bude trošku soustředit na to naše. Už mi slíbila, že mi koupí chůvičku a osušky, že už je má vyhlídlé, jen čeká, až budu vědět, co to bude. Dneska jsem jí ukazovala všechny možný kočárky, aby poradila, tak to vypadá, že už to možná překousla a je v pohodě. A taky si ze mě dělá srandu, že už mám těhotenskej rypák. Prej jí připadá, že se těhotným vždycky rozšíří nos. :lol: No a taky s tím jejím těhotněním to možná bude chyba spíš na straně partnera, je mu totiž padesát, takže je docela možné, že ty jeho rybičky už nejsou tak čilé. On totiž docela dost kouří a alkohol si taky dá víc než občas, tak ono je to jedno s druhým.
A můj manžel se dneska ke mně postavil břichem k břichu a dělal, že na mě přes to moje břicho nedosáhne, že mi nemůže dát ani pusu a pak na mě spustil, ať do něj laskavě nestrkám a sám mě ostrkával pupkem. No taky srandista. A říká mi pupíku. :D

Dneska mi sestřička zlatá udělala roštěnou s rýží (obyčejnou) :) a teda výbornou polévku a pak dort za studena s borůvkama a rybízem, no výtečné, samozřejmě jsem měla největší kus dortu! :D Zajímavé je, jak mi vždycky chutná, když to nemusím sama vařit.

No a jdu se taky podívat jestli tu nemám ještě jeden metr, že bych změřila pupík. Normálně mám velikost 40 nebo 42, tak jsem sama zvědavá, jak jsem na tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
24.2.07 18:24

JO a KAMI, taky jsem se chtěla zeptat, co dělá tvůj muž? Není třeba herec? Normálně bych řekla, že na to má, jak se říká, ksycht. :lol: Fakt sympaťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
24.2.07 18:53

Tak jsem našla metr! Hlásím 103cm přes pupík! Tak to jsem ve zdejším limitu, no bála jsem se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
24.2.07 19:31

Tak Ondra je v postýlce a tak snad budu mít chvíli klid.

DORIS,docela jsi mě pobavila.Manža herec není i když…Je státní úředník.Hraje akorát na banjo a foukací harmoniky a mně na nervy.Banjo je totiž velmi hlasitý nástroj.Jinak díky za kompliment,ale radši mu to říkat nebudu on by mi zpychnul.
Jinak ještě k tej škole,Prostějov taky nic moc,studovala jsem v době revoluce,to jsem byla ve druháku a přechodové období bylo takové složitější.Nikdo moc nevěděl,kam se má škola ubírat dál.Maturovala jsem ještě z ruštiny,v konstrukci střihů nás dva roky učili síť JMKO-počítačová blbost,třeba na sukni 20 nic neříkajících číselných vzorečků např. přímka 1121=přímce1121 s čárkou a všechno zpaměti.Ve třeťáku jsme honem rychle začali dohánět NVS,no nemá smysl to tu popisovat,prostě zmatek.Teď ta škola šlape skvěle,maj spoustu aktivit,zařízený dílny no paráda.

Kočárek už mám doma,zatím bez hluboké korby,objednala jsem si korbu z nové kolekce a ta by měla být do měsíce.Je úplně skvělej a mám z něj velkou radost.NOVIREta natáčecí náprava je úplně úžasná,krásně se s tím zatáčí,jde krásně nadzvedávat,a ten sporťák je dost prostornej.Všechno jsem to vyzkoušela i s 15ti kilovým Onrou ležícím či sedícím i ve fusaku.Naprosto super,můžu všem jen doporučit.Pořád jsem si nebyla jistá,přece jenom stál hodně,ale nelituju.Pro mně nemá chybičku a myslím že jsem měla docela vysoký požadavky.Už se těším,až s ním vyjedu.Jdu hodit fotečky do galerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
24.2.07 20:03

Ahoj holky, tak jsem tu delší dobu (od pátku odpoledne) nebyla a je to síla vás dočítat...... :D

Loudalko - to, že se nám to povedlo až po měsíci, tak to AŽ jsem dala do uvozovek, nebylo to myšleno špatně :wink:

Kami - blahopřeju ke kočárku.
Je to super mít už kočárek doma…já jak jsem u našich, tak si s ním hraju a jezdím s ním po pokoji :lol: :lol: :lol:

Jináč ta rošťanda v bříšku už mi docela dává zabrat, kolikrát mě tak kopne, že až povyskočím, jednou už to dokonce i bolelo… a to je do porodu daleko - teď už bude jenom růst 8O 8O 8O :lol:

• Citovat
  • Upravit
4554
25.2.07 08:32

Přeji krásné slunečné nedělní ráno. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
25.2.07 08:40

Taky přeji krásné ráno, doufám, že se tu sluníčko taky ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.2.07 08:48

Krásnou slunečnou neděli přeju - tady to tak aspoň zatím vypadá…

Kami - X-lander vypadá fakt super - určitě dobrá volba

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital