ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
208
26.2.07 11:31

Ahoj tehulky :D ..

asi jsem blazen, vcera vecer jsem napsala zpravu do nasi diskuse, objevila se jako odeslana a dnes jsem ji uz nenasla - no, tak jsem z toho jelen 8O :D ..

Doris - taktes se pridavam k prani k svatku - pohodickove tehulkovstvi a spokojene miminko :D .. Moc pekna jmena - Doris, Marlen..

S manzilky jsme na tom asi vsechny podobne - nedaly bychom je, ale nekdy - uaaa - a specilane, kdyz probiha komunikace tzv. ‚na prazdno‘ :lol: , kdy mam pocit, ze me vnima , ale - omyl - on jen tak vypada :lol: .. zkratka - kdyz si ‚nosi praci domu‘ - at v hlave, nebo PC - tak je to konec 8O :D ..

Vcera odpoledne doletli jeho kolegove z Holandska a - maji tam nejaky problem - v prubehu tohoto tydne se dovime, zda se tam nakonec budeme muset na nejaky ten rok nastehovat 8O .. tak to je dalsi pecka, ja uz jsem si vysnila domecek se zahradkou a dve spokojene deti, kamarady kolema hlavne bliz taky k rodine - no - a je to tady ZASE.. normalne bych reagoval s usmevem, ale tehotenska precitlivelost mi dava limity :oops: :) .. tak uvidime, ale jeste neklesam uplne na mysli.. i kdyz.. :wink: .. uvidime..

Johanku jsem docela rano ‚uchodila‘, tak je zrala na ‚kocarek na balkone‘ - sviti nam tu porad slunicko, i kdyz se mirne ochladilo.. vcera jsem si musela koupit tehotenske kalhoty, nebot ty me bederni puvodni mi zacaly na brisku vadit.. ale nemeli mou velikost, tak je mam o neco vetsi, ale pal to cert - hlavne, ze netlaci.. jinak ja mam brisko jako kopaci merunu!!! 8O nenasla jsem centak, takze se nemuzu pomerit, ale - docela hodne mi ted poskocilo!!! Kori mi rikal, ze u Johanky jsem na pocatku mesice ‚takove‘ nemela 8O a i kila mi jdou nejak nahoru - taky mi neskutecne chutna a nemuzu se obcaaas udrzet :oops: :D .. no, doufam, ze ty dalsi mesice neporostu tak rapidne - jako dosud :lol: :lol: :lol: ..

zatim papa a mejte se krasne, pohladte pupiky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
26.2.07 11:34

Doris - TAKTEZZZZ - ted nechapu, jak jsem se dostala k TAKTES :D Nejak mi hlava nezabiraaa :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
26.2.07 12:08

Ifčo, dík. A toho taktéš jsem si ani nevšimla. Už jsem zvyklá na větší hovadiny. A někdy i větší hovadinu napíšu a třeba si toho ani nevšimnu. A nedala bych za sebe ruku do ohně, dost často nad naší mateřštinou tápu, takže určitě něco píšu blbě a ani o tom nevím. :lol:
Jo holky taky jsem se chtěla zeptat, to nesmím před tím cukrtestem ráno ani pít? Ani obyč vodu? Já si totiž nevybavuju, jestli mi to sestra řekla. Každopádně mi řekla, že vypiju ten tlamolep a pak mi za hodinu vezmou krev a tím to hasne. Když prej budou špatný výsledky, tak půjdu ještě jednou a to mi budou brát víckrát. Vím že musím nalačno, ale na pití si nevzpomínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
26.2.07 12:13

Doris, já když jsem se objednávala na ty odběry v laboratoři, tak mi tam sestra říkala, že už den předtím nesmím od 19 hodin jíst ani pít. Ani ráno. První pití co jsem do sebe dostala byla ta jejich tekutina a pak po posledním odběru čaj, který jsem si tam donesla i s banánem na svačinu, ať to se mnou nešvihne. Ale nakonec jsem jedla až doma. Nebylo to tak hrozné, hlad vydržím, ale bez pití je to horší, ale pokud budeš pít, tak si zředíš krev a můžeš tím i ovlivnit výsledky těch testů.
Ale jinde to třeba může být jinak.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
26.2.07 12:13

Doris - já mám v papírech, které jsem k tomu dostala napsané akorát že 10 hodin před testem už nesmím nic jíst, ale o pití ani ň…takže nevím, ale voda by určitě vadit neměla… Jo, akorát je tam ještě napsáno, že během testu se nesmí nic jíst a pít, takže myslím, že před to jistě nevadí..

• Citovat
  • Upravit
7846
26.2.07 12:17

A Ivule, s tím řidičákem si asi děláš zbytečně hlavu. Já myslím, že na to je nějaká lhůta a myslím, že je hodně dlouhá. Já si ho šla vyběhávat až asi po půl roce a nic se nedělo a policajti mě stavěli několikrát. A hlavně teď tam je narváno, kvůli těm, co mají starej řidičák, takže bych to nechala až třeba na příští rok a policajtům bych to vysvětlila, že to prostě není možný vyměnit, když tam je takovej zmatek a jseš těhotná. Popř. potom s malým dítětem. Myslím, že tě každej policajt nechá jet bez postihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
26.2.07 12:18

Ahoj, já jsem se na to pití speciálně ptala a sestra říkala, že nesmím vůbec nic, ani obyčejnou vodu. Proto jsem se toho i tak bála, měla jsme strach, že sebou někde seknu. Ani žvýkačku jsem nesměla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
26.2.07 12:19

Mně sestra řekla,že vody se napít můžu,tak nevim.
A ještě k těm dětem.Všechny nejsou jako to naše.Známý maj holčičku a ta je úplně zlatá,vůbec nikde nehraboší a ani to nikdy nedělala.Ale s tím patláním Doris,to je trošku potíž.Od doby kdy ti dítě začne samo jíst musíš počítat s tím,že budeš mít domácnost trošku upatlanou.Nebo máš ještě možnost neustále chodit s hadrem.Hlavně kolem toho třetího roku.Já mám upatlaný snad úplně všechno.Dveře okna skříně o podlahách vůbec nemluvím a vytírat třikrát denně na to fakt nemám.Taky na to není čas.Když budu pořád lítat s hadrem,tak s Ondrou nic nestihnu,žádný hraní,čtení,zpívání,malování,procházky,plavání.Nevím,jak to dělaj ostatní maminy,ale já rozhodně od jistý doby načančanou domácnost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
26.2.07 12:25

Tak to nevím, jak zvládnu, jestli nebudu moct pít. Já za noc vypiju půllitr vody, co musím mít u postele a hned po ránu vypiju další. Tě pic. Ale myslím, že když si dám decku, tak se snad nic nestane.

A Kami, s tím upatlaným bytem, tos mě moc nepotěšila. Já budu určitě lítat s tím hadrem, se znám. :cry: Ale jestli bude po mně, tak to bude hodné klidné a čistotné miminko. Já začala být prasátko až ve škole, to jsem měla na triku každej oběd. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.2.07 12:28

Ahoj holky,
Popelko to ať se manželovi v Náchodě líbí, nejhorší je příjezd od Hradce Králového bývá to neustále ucpané, ale spíše v odpoledních hodinách, tak by ho to mohlo minout.

Já mám přes pupík rovných 90 cm.

Doris taky se připojuju ke gratulacím.

Jinak zítra si jdu taky koupit těhotenský kalhoty, jedny už mám, ale pracuju na úřadě a chodit až do dubna v jedněch se mi moc nechce.

Tak holky k obědu dobrou chuť, já ten svůj pro dnešek sbodla, už tady mám jenom štrůdl ke kafíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
26.2.07 12:41

Míšo (mmch jsem taky Míša) ani mi o tom příjezdu od HK nemluv. 22.12. tam jel na vánoční večírek a podepsat smlouvu před nástupem a dojel do HK Plačic…tam ho nějakej debil naboural. Tak mám hrůzu z každodenního dojíždění. Snad se ty 3 měsíce zkrátí na minimum…pak už bude dělat v HK.
Na jkým úřadě děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.2.07 12:46

Popelko pracuju na stavebním úřadě, manželovi to dojíždění vůbec nezávidím, brzo vstávat a tak, já celý život furt někam dojížděla, až tady nemusím, tak se mi to líbí. Dneska úřední den, tak do pěti si to tu bezva užiju, ke konci už nevím jak si mám sednout, protože mě strašně bolí záda. Ale nějak to pude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
26.2.07 13:25

Mišo jak říkám, naštěstí je to dočasný, tak se to dá vydržet.
Ten úřední den ti nezávidím…já si odmakám svých 8,5 h a jdu domů, ale už je mi to tam někdy taky dlouhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
26.2.07 13:48

Ahoj holky,

tak jsem taky přežila cukrovkový test. Nakonec to nebylo tak strašný, ale jsem ráda, že to mám z krku. Šla jsem na lačno, ale trochu vody jsem ráno vypila, nikomu jsem o tom neříkala, tak snad dobrý. Napřed mi vzali krev, čekala jsem chvíli na výsledek, potom mi dali vypít půllitr toho tlamolepu a řekli přijít za 2 hodiny na odběr… Tak jsem to šla domů dospat (mám to naštěstí za rohem) a potom jsem se vrátila, nabrali mě a hotovo… tak teď už jen donosit a porodit a mělo by to být všechno :)

Jinak k tématu manžel - ten můj „skoromanžel“ je teda zlato pokud jde o úklid - má rád pořádek a i ho dokáže vytvořit, takže doma normálně uklízíme oba - je v tom trošku jiný než většina chlapů - mám trochu strach, jak to bude snášet až malá bude doma dělat bordel, no asi si budeme muset oba zvyknout… Ale pokud jde o to, že když něco dělá a já na něj mluvím, tak mě nevnímá - tak to zase joo, to má taky…

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
26.2.07 13:54

Tak to já k těm chlapům musim jeste dodat, že ten muj kdyz uklizim (norm. sobotní úklid celého bytu), tak mi zase na oplátku udělá oběd. Takže je prostě ZLATÍČKO. Třeba i ted (hlavně když jsem byla jeste v praci) tak videl, že jsem urvana a uvařil večeri a já si sla lehnout a treba i zdrimnout. Myslim, ze až bude malý na světě, tak bude super pomocnikem. Na štěstí ty své dny nemívá moc často :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí