Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj Popelko,
včera mě manžel zase málem dohnal k slzám. Vzal si ten foťák a že si nabije baterky. Vyndal je a začal se divit, že tam jsou tyhle blbý, ty nic nevydržej a on s nima přitom vyfotil tolik fotek!!! Tak jsem se ho zeptala, jestli to třeba nemůže být tím, že já je každou chvíli nabíjím, vyfotím si jednu dvě fotky, co potřebuju a on pak vesele fotí a už se o baterky nestará. Když pak zase potřebuju foťák já, tak musím opět nabíjet baterky. Tak na mě koukal a zřejmě zase nevnímal. No já bych se z něj občas fakt zbláznila!
Tenhle tejden měl celkem tři takovéhle výstupy, že bych ho praštila. Včera ráno jsem mu říkala, že když teda sedí u pc, tak by mohl mýmu taťkovi udělat dvd, co mu slíbil. Odkejval mi to a nic. Přijel taťka, pracovali celej den a pak odjel. A večer mi manžel říká. Ty bláho, já mu zapomněl udělat to dvd, taky jsi mi to mohla připomenout, mohl jsem mu to dát rovnou sebou. ![]()
Tak to by stačilo, musela jsem si kapánek ulevit. Ale věřím tomu, že to je skoro všude stejný. ![]()
Doris chi chi…manžel jak sedí u pc tak nevnímá ba co hůř on mi odpoví a pak o ničem neví a já spoléhám, že když odpověděl, že vnímal.
Jo a já jsem červencová, takže budu mít mimi skoro k narozeninám.
Doris tak mě napadlo, ty máš dneska svátek, co? Tak ti přeju všechno nejlepší, hlavně zdraví a spokojenost.
Loudalko, miminka na léto jsou opravdu nej nej! Sama si užívám všech letních oslav mých narozenin. Každoročně se sjede celá rodina a dělá se párty a je to fakt parádní. Moje mamka je v červenci a taky se dělá oslava venku a s celou rodinou. Zato ségra, manžel a taťka jsou v lednu a únoru a to většinou nikdo ani nezaregistruje. Jednak je to dost brzy po vánocích a silvestru a komu by se v takové zimě chtělo někam jezdit. Ale tenhle rok jsme neplánovaně oslavili i taťkovo únorové narozeniny a moc se povedly.
Novire, to si děláš srandu s tím sněhem. Já už ani nevím jak sníh vypadá.
A tak jsem se na zimu těšila. Procházky, umrzlej nos, sněhuláci… Takhle v tom blátě se mi nechce ani vylézt z postele.
DORIS, i já ti přeji všechno nejlepší k svátku a at ti miminko dělá jen samou radost.
JO jo, děkuji. V německým kalendáři je opravdu dnes Doris. Ale ta Dorota Máchalů, to je blbý… takže to s mamkou neslavíme. Taky jsme ještě do nedávna nevěděli, na kdy ten svátek připadá. Ale když jsi mi to připomněla, tak to já mamce taky popřeju. Nikoho jinýho to nenapadne. ![]()
jé holky, vy jste hodný, tolik přání najednou jsem ještě nedostala. K svátku.
Ahoj holky,
u nás po sněhu ani památky,je tu polojasno,tak to docela jde.
Popelko,já jsem červnová,tak budu mít mimi taky k narozeninám
.Malej pěkně kope,ale musím říct,že mi to dělá dobře,je to takový zvláštní pocit štěstí
.
Kami,krásný kočárek,včera jsem ho viděla i u nás a v té samé barvě.a fotky ze svatby jsou krásné.
Vítám Míšu
.
Jinak mám náladu pod psa.. Starší syn se pěkně vybarvuje,lže,bere peníze tomu mladšímu a o mě říká nepěkné věci.Že prý jsem to rohaté zvíře na pět..
. Co vám budu povídat,ani usnout jsem z toho nemohla.
Přeji pěkný den a pohlaďte bříška.
Vykyna
Jojo holky, koukám, že to všude bude stejný
když už jsme v tom, tak si musím taky postěžovat… včera jsem se od manžela dozvěděla, že když bude dělat něco, co se mu zrovna nechce, ale udělat to musí, tak bude mít špatnou náladu
chápete to
To jsem fakt nevydržela a vyletěla… to je jak kdybych já tady doma dělala všechno s nadšením nebo byla furt naštvaná… děs běs fakt… naštěstí to je jen jeden z mála úletů, tak se to dá
Ale v tu chvíli mě to teda vytočilo pěkně…
DORIS, taky se připojuju ke gratulacím
… a stím sněhem je to fakt, jdu ven s Dolfíkem, aspoň se vyblbne ![]()
Vykyno, kašli na něj. Říkej si, že je to puberta.
Můj brácha mi sice nebral peníze, ale sproste mi nadával, že jsem p… a byl schopnej mamku poslat i do ...... Dneska je mu 27 a vyrostl z toho. Ale puberta u něj probíhala krutě. Dodnes na to naši vzpomínají. ![]()
Loudalko, dneska je v německým kalendáři Doris, tak jsi mi popřála správně. Akorát to u nás doma nikdo nevěděl, takže se nikdy náš svátek neslavil. Mamka je taky Doris. Tak mě to teď tak nějak dojalo…
A Vyky, to ti teda nezávidím. Tak pevné nervy a drž se! A hlavně žádnej stres, ono ho to přejde a za chvíli pro něj zas budeš milovaná maminečka.
NOVIRE, teda koukám, že ty naši chlapi jsou snad všichni stejní. Ten můj je zlatej, když se mu chce. Když se mu něco nechce, nebo nemá na to náladu, tak to prostě dělat nebude. A já bych vždycky vylítla z kůže
. Protože mi přijde, že i když se mi nechce a vidim, že je to potřeba udělat, tak proste jdu a udelam to. I kdyz me to treba pekne stve. NO jo chlapi vsichni jsou stejni a nekteri jsou stejnejsi
. Ale vetsinou je v pohode, to musim zase priznat.