Poradna duly
Jana Čurdová
No na zadku a nohách je mám bohužel taky. ještě se zeptám jestli vás dr. posílal na EKG, já měla vrozenou srdeční vadu, tak bych to jako očekávala, ale nic, řekl mi, že jestli chci na EKG ať se domluvím s obvoďačkou.
no, vidíte, já jsem minulej tejden volala kámošce a chvástala jsem se, že žádný chutě nemám. Dneska ráno jsem manželovi řekla, ať mi přinese něco dobrýho, až přijde z práce. A teď jsem do kuřecí směsi narvala hromadu fazolí a chilli, až mi hoří huba. Doufám, že to ještě nevadí. Že to mimísek skousne. Jenže já mám teď problém hlavně cokoli dochutit. Vždycky vím, že tam něco chybí a nemůžu přijít na to, co. Když přijde ségra na návštěvu, tak mi všechno přisoluje nebo přislazuje nebo všelijak různě dochucuje. Dokonce i manžel, kterej jindy sní všechno, mi řekl, že ta rajská je divná… Tak já nevím, asi budu vařit jenom párky s bramborama.
Jinak vítám Míšu, můj ročník.
Míšo , měla jsem také vrozenou srdeční vadu. U dr. na EKG jsem byla naposledy v 18-ti letech a tehdy mi říkal, že uz je zbytečné abych chodila pravidelně, ale ať přijdu až budu těhule nebo když naskočí nějaký problém. No a stejně mi sestra pri zakládání TĚHU průkazky říkala, že EKG musím mít potvrtené. Tak jsem už na EKG (cca před 14-ti dny) byla a dr. mě objednal ještě na květen. Prý mě chce vidět ještě v 8.měs. až pojede srdíčko naplno. Ale vše bylo O.K. Myslim, ze tim vysetrenim nic nezkazis. Akorat obětuješ čas
.
Našla jsem si vás až tento týden, jsem ostuda, a teď jsem měla v práci volněji tak jsem se zapojila, doma net zatím nemáme, ale doufám, že než půjdu na mateřskou tak ho doma mít budem, abych s váma mohla drbat.
No já net doma (bohužel) mám. Manžel prohlásil, že kdybychom neměli internet, tak snad ani neporodím
. Nevím, co tím chtěl říct.
No u své obvoďačky už jsem byla, ta mě teda žádanku na EKG a ultrazvuk mého srdce napsala, takže se tam příští týden obědnám, můj dr. mě objednal na podrobnější ultrazvuk prcka - srdíčka do Hradce Králového, tak tam jedem 5.3. doufám že se také dozvím co to budeme mít.
no, ze mě si už taky dělaj srandu, taky něco v tom smyslu, že bych bez netu a knížek neporodila a samotnou mi to štve, že se odsud nehnu, dokud mi třeba není zima nebo mě neukňučí pes. ![]()
Koupila jsem si v rámci zdravé výživy miminka divokou rýži a musím říct, to je teda hnusný! A celozrný těstoviny mi taky vůbec nejedou, ale ta rejže, ta se fakt nedá. Přitom třeba bílé pečivo jím jen výjimečně a müsli a jiné dobrůtky ze zdravého koutku pořádám pořád, ale tohle mi asi fakt nepřiroste k srdci.
No nevím co je lepší, až budu doma tak buďto budu viset na netu nebo na TV a sledovat všechny telenovely a seriály, já se znám, že bych tak skončila. Tak řešit s váma všechno možné bude určo přínosnější.
Míšo, to mi teda povídej, na seriálech jsem začala ujíždet právě od doby, co jsem doma. Dřív jsem sledovala jen Ordinaci, teď se k tomu přidala i Ulice a Gilmourova děvčata a krok za krokem a Bundovi. No, jsem ostuda. A to je možná štěstí, že máme jen 4 programy. ![]()
Já si jídelníček držím pořád stejný, akorát jím více ovoce a sladkostí, divokou rýži a celozrnné těstoviny tedy ani po doporučení Doris nebudu zkoušet.
Včera jsem byla na test na cukrovku, tak jsem cca 2 dny před tím přestala jíst sladkosti, no a měla jsem úplný absťák, se mi ta glukóza nebo co se to pije nezdála tak hrozná.
Doris tak takhle nějak skončím taky, akorát tu telku zapnu hned ráno, a to vydržím až do večera u ní sedět, a běda jestli po mě manža bude něco chtít když mi poběží seriál. Už teď sleduju všechny seriály od 20 hod, ještě že se kryjí a že nám nefunguje video, nebo bych si vždy to co nestihnu nahrála.
Taky jsem ze začátku měla pořád chuť na pomeranče, tak jsem je hojně jedla, až jsem se celá osypala, takže teď už to s tím ovocem tolik nepřeháním. Ale fakt je, že ho jím hodně, asi že je sladké a já si moc sladkostí nekupuju, protože bych se neudržela. Předevčírem mi manžel přinesl bílou čokoládu a ta byla asi za deset minut ve mně.
Tak holky, loučím se s váma, jdu domů, v pondělí jsem tu jak na koni.
DORIS, já včera taky zhřešila čokoládou, jinak ty pomeranče mi taky nějak moc začaly chutnat a zatím se to pořád drží.....
Jo holky, před těhu jsem pila sušenou syrovátku, je to zatraceně zdravé, ale přesto ve mě dloube otázka - můžu to teď pít? Jsem se na to dr. zapomněla zeptat..... ![]()