ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
208
23.2.07 12:09

Krasny patek vam vsem a jeste krasnejsi vikend :D ..

Dnes Kori pracuje z domu, takze nemuzu se dostat k PC :( :D - zavislost :D ..

Evusko - dekuji moc za info, mas SZ :wink:

Doris - ja beru prave to zelezo na nizky hemoglobin - uz 4 tablety denne, ale stejne mi to nezabira.. :( .. co se da delat..
Jinak cestovni postylky maji polohovaci dno - nektere.. Ja jej nemam a zase mi to ani nijak neprislo.. Mala v ni mela hrazdicku a jine heblatka povesena kolem dokola a vypadala spokojene :wink: .. u nasich jsem prvnich sest tydnu pouzivala kosik, az v anglii jsem presla na cestovni postylku a houpacku, autosedacku.. taky je super mit ten ‚hraci koberecek s hrazdickou - mala na nem byla docela casto - pozdeji se skrz nej naucila zvedat zadecek a kopat do zavesenych hracek, a taky prevalovat na strany a na brisko - nemusi to byt hned nejaka 'zvukova divocina‘ - myslim ta hrazdicka - staci zkratka neco na zaveseni hracek :D ..

tak zatim pa ovecky, mejte se moc kraaasne :D

ivca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
23.2.07 12:16

Hezké poledne děvčata, tak jsem dorazila od dr., vše OK, akorát prý nemám chodit (vtipálek) - to mi řekl, když jsem mu vyprávěla o té příhodě jak jsme nakupovali a mě začlo tak tupě bolet břicho a měla jsem i mdloby… Jinak na to cvičení před porodem můžu chodit. A taky mi řekl, že Magnesium budu brát jen do 38tt a pak se děj vůle boží…jo a prej cítíl stav, když mě kontroloval na koze… 8O 8O

Další KO 16.3. a na glykem. křivku jdu 14.3. - tak to se už moooc těším!!! :?

Doris, co se týče košíku, tak já budu mít plochu na ležení 80×45 cm.

Jinak je u nás pěkně mrazivo, mínus půl stupně!!!!!

• Citovat
  • Upravit
2927
23.2.07 12:41

AHOJKy, umírám hlady, tak jen v rychlosti - na kontrole všechno OK, další kontrola 5.3. no a máme malýho cvaldu :lol: :lol: váží už 1kg, takže jsme o týden napřed..dívala jsem se i do knížky a tam píšou, že mimčo v 29.tt váží 1,1kg..no ale nám to neva :D je to prostě kus chlapa :lol: tak a já si jdu rychle něco uvařit, pak vás dočtu. PA PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
23.2.07 12:46

Krásný den holčiny,

hlásím se po obědě. U nás to dneska vypadalo zataženě, ale teď už se to trošku probírá, tak možná bude i svítit sluníčko.

Na mimčo mám taky slíbený košík od kamarádky - abysme ho nemuseli pořád dávat jen do postýlky, tak jsem na to zvědavá.

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
23.2.07 12:47

Katastrofa!!! Právě jsem vyřadila další kus oblečení, které mi tlačí, ale tentokrát to jsou tepláky. To je fakt hrůza, když už ani tepláky neobleču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
23.2.07 12:55

DORIS, nepanikař, to je přece normální, že v těhotenství se ti zvětší bříško a ty několik věcí neoblečeš!!!! Navíc se hromadí tuky a voda - abys pak mohla kojit… no, mě se to pomalu začíná hromadit na zadku!!!

Jinak na bocích mám nové strie..... :cry: Naštěstí se to ale zatím vyhýbá bříšku…

• Citovat
  • Upravit
5648
23.2.07 12:57

DORIS, já musela jedny tepláky odendat cca ve 3. měsíci. Byly elastické a já je nesnesla na břiše. Ale uplynuly 2 měsíce a teď je zase natáhnu a v pohodě. Tak třeba se k nim taky vrátíš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
23.2.07 13:00

Doris,to je normální,připrav se na to,že ještě pár věcí vyřadíš,ale utěším tě.Je to jenom na chvilku… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
23.2.07 13:21

Doris, klídek - já teď nosím taky úplně jiné tepláky než před těhu - ty mě začaly škrtit velmi brzy…

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
23.2.07 13:33

Uf uf, to jsou šoky. Ještě minulej tejden jsem je měla na sobě. I manžel se už překvapeně podíval, když jsem vylezla ze sprchy. Ale dík za uklidnění, já měla dojem, že nikdo z vás tak netloustne. Příspěvky typu, tak jsem přibrala další kilo, dohromady mám dvě, mě uvádí v šílenství.
Já mám někdy den, kdy jím strašně málo, nemám vůbec chuť a večer zjistím, že mám děsnej hlad a jindy bych zas vyžrala ledničku. Ještě že tu nemáme obchod, jinak bych za jídlo utratila majland, takhle se musím krotit, aby bylo druhej den co na snídani. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
23.2.07 13:40

DORIS kliiiid :wink: já neobleču původní tepláky asi od 12.tt, teď nosím jedny starý, který jsou na gumu a utahují se šňůrkou a ty už jsou teda pěknejch rozměrů, když je roztáhnu :lol: :lol: jinak já mám nahoře 7kg!!! a každej mi říká, že je to v pohodě, že to není zas tak moc..tak se tím rozhodně netrap! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
23.2.07 13:41

DORIS, o chutích mi povídej…na oběd jsem snědla segedín a pak jsem po něm zblajzla koblížek :lol: :lol:
A na večeři mi manža slíbil dovést mekáče :wink:

• Citovat
  • Upravit
45
23.2.07 13:45

Ahoj holky, hlásím se do klubu,
Misa78/Náchod/TP 6.6./překvapení/KO 5.3. doufám že jsem na nic nezapoměla.
Na váze příbýrám postupně teď mám 6 kg (25 tt), ale bříško mi hodně vyskočilo. Strie se zatím neobjevují, taky se poctivě 2× denně mažu, mám z toho hrůzu, Sestra má břicho po dětech v děsným stavu, je to můj odstrašujicí příklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
23.2.07 13:48

Ahoj Miso, vítej!!

Já měla strie na bocích nohou už před těhu, takže to jsem moc ovlivnit nemohla, ale mažu se taky jako ďas :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2927
23.2.07 13:50

Ahoj MISO, vítám tě mezi náma..co že až teď? :wink:
Strie mám taky na bocích z minulýho těhot. a teď mi už úspěšně popraskaly prsa, ikdyž mažu a mažu..je to zřejmě genetický :( ségra taky mazala a stejně jí břicho popraskalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí