Poradna duly
Jana Čurdová
Krasny patek vam vsem a jeste krasnejsi vikend
..
Dnes Kori pracuje z domu, takze nemuzu se dostat k PC
- zavislost
..
Evusko - dekuji moc za info, mas SZ ![]()
Doris - ja beru prave to zelezo na nizky hemoglobin - uz 4 tablety denne, ale stejne mi to nezabira..
.. co se da delat..
Jinak cestovni postylky maji polohovaci dno - nektere.. Ja jej nemam a zase mi to ani nijak neprislo.. Mala v ni mela hrazdicku a jine heblatka povesena kolem dokola a vypadala spokojene
.. u nasich jsem prvnich sest tydnu pouzivala kosik, az v anglii jsem presla na cestovni postylku a houpacku, autosedacku.. taky je super mit ten ‚hraci koberecek s hrazdickou - mala na nem byla docela casto - pozdeji se skrz nej naucila zvedat zadecek a kopat do zavesenych hracek, a taky prevalovat na strany a na brisko - nemusi to byt hned nejaka 'zvukova divocina‘ - myslim ta hrazdicka - staci zkratka neco na zaveseni hracek
..
tak zatim pa ovecky, mejte se moc kraaasne ![]()
ivca
Hezké poledne děvčata, tak jsem dorazila od dr., vše OK, akorát prý nemám chodit (vtipálek) - to mi řekl, když jsem mu vyprávěla o té příhodě jak jsme nakupovali a mě začlo tak tupě bolet břicho a měla jsem i mdloby… Jinak na to cvičení před porodem můžu chodit. A taky mi řekl, že Magnesium budu brát jen do 38tt a pak se děj vůle boží…jo a prej cítíl stav, když mě kontroloval na koze…
![]()
Další KO 16.3. a na glykem. křivku jdu 14.3. - tak to se už moooc těším!!! ![]()
Doris, co se týče košíku, tak já budu mít plochu na ležení 80×45 cm.
Jinak je u nás pěkně mrazivo, mínus půl stupně!!!!!
AHOJKy, umírám hlady, tak jen v rychlosti - na kontrole všechno OK, další kontrola 5.3. no a máme malýho cvaldu
váží už 1kg, takže jsme o týden napřed..dívala jsem se i do knížky a tam píšou, že mimčo v 29.tt váží 1,1kg..no ale nám to neva
je to prostě kus chlapa
tak a já si jdu rychle něco uvařit, pak vás dočtu. PA PA
Krásný den holčiny,
hlásím se po obědě. U nás to dneska vypadalo zataženě, ale teď už se to trošku probírá, tak možná bude i svítit sluníčko.
Na mimčo mám taky slíbený košík od kamarádky - abysme ho nemuseli pořád dávat jen do postýlky, tak jsem na to zvědavá.
Katastrofa!!! Právě jsem vyřadila další kus oblečení, které mi tlačí, ale tentokrát to jsou tepláky. To je fakt hrůza, když už ani tepláky neobleču.
DORIS, nepanikař, to je přece normální, že v těhotenství se ti zvětší bříško a ty několik věcí neoblečeš!!!! Navíc se hromadí tuky a voda - abys pak mohla kojit… no, mě se to pomalu začíná hromadit na zadku!!!
Jinak na bocích mám nové strie.....
Naštěstí se to ale zatím vyhýbá bříšku…
DORIS, já musela jedny tepláky odendat cca ve 3. měsíci. Byly elastické a já je nesnesla na břiše. Ale uplynuly 2 měsíce a teď je zase natáhnu a v pohodě. Tak třeba se k nim taky vrátíš. ![]()
Doris,to je normální,připrav se na to,že ještě pár věcí vyřadíš,ale utěším tě.Je to jenom na chvilku… ![]()
Doris, klídek - já teď nosím taky úplně jiné tepláky než před těhu - ty mě začaly škrtit velmi brzy…
Uf uf, to jsou šoky. Ještě minulej tejden jsem je měla na sobě. I manžel se už překvapeně podíval, když jsem vylezla ze sprchy. Ale dík za uklidnění, já měla dojem, že nikdo z vás tak netloustne. Příspěvky typu, tak jsem přibrala další kilo, dohromady mám dvě, mě uvádí v šílenství.
Já mám někdy den, kdy jím strašně málo, nemám vůbec chuť a večer zjistím, že mám děsnej hlad a jindy bych zas vyžrala ledničku. Ještě že tu nemáme obchod, jinak bych za jídlo utratila majland, takhle se musím krotit, aby bylo druhej den co na snídani. ![]()
DORIS kliiiid
já neobleču původní tepláky asi od 12.tt, teď nosím jedny starý, který jsou na gumu a utahují se šňůrkou a ty už jsou teda pěknejch rozměrů, když je roztáhnu
jinak já mám nahoře 7kg!!! a každej mi říká, že je to v pohodě, že to není zas tak moc..tak se tím rozhodně netrap! ![]()
DORIS, o chutích mi povídej…na oběd jsem snědla segedín a pak jsem po něm zblajzla koblížek
![]()
A na večeři mi manža slíbil dovést mekáče ![]()
Ahoj holky, hlásím se do klubu,
Misa78/Náchod/TP 6.6./překvapení/KO 5.3. doufám že jsem na nic nezapoměla.
Na váze příbýrám postupně teď mám 6 kg (25 tt), ale bříško mi hodně vyskočilo. Strie se zatím neobjevují, taky se poctivě 2× denně mažu, mám z toho hrůzu, Sestra má břicho po dětech v děsným stavu, je to můj odstrašujicí příklad.
Ahoj Miso, vítej!!
Já měla strie na bocích nohou už před těhu, takže to jsem moc ovlivnit nemohla, ale mažu se taky jako ďas
![]()
Ahoj MISO, vítám tě mezi náma..co že až teď? ![]()
Strie mám taky na bocích z minulýho těhot. a teď mi už úspěšně popraskaly prsa, ikdyž mažu a mažu..je to zřejmě genetický
ségra taky mazala a stejně jí břicho popraskalo..