Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, zdravím z Prahy, dneska tu krásně svítí sluníčko. Tomík je ve školce, tak mám chvíli klidu. Chystám se na žehlení, moc se mi sice nechce, ale asi si k tomu pustím nějaký film a půjde to líp.
Novire, já kafe pila i když jsem kojila, pila jsem jedno denně s kofeinem a pak bezkofeinový a bylo to ok. Horší je to s jídlem, nemohla jsem skoro nic, Tomáška večer bolelo bříško, trápili ho prdíky a já měla takovou chuť na čerstvý chleba a tak. Ale po třetím měsíci se to srovnalo a už jsem mohla jíst téměř cokoliv - jasně že žádné ostře kořeněné jídla.
Kočárek asi zajedeme koupit příští týden, nabízejí možnost uskladnění až do porodu, tak to asi využiju, protože doma by nám překážel a naši bydlí až v Kutné Hoře, a to je trošku z ruky. Vezmu si domů jenom autosedačku a pro zbytek dojede manžel, až budu v porodnici.
ahoj Jana
To je pravda Popelko.. ![]()
No unor mame skoro za sebou..To to utika.
Jeste mesic v praci a pak jsem budu jezdit jednou v tydnu v dubnu oddelam duben a od kvetna tu budou mit novou slecnu..Jeste o nikom nevim,ale asi si dali inzerat a schani..
Jak je to s nastupem na materskou to napise gynekolog??
holky, já koukala do galerie, vy už toho máte tolik nakoupeno, já mám dvě trička a dvě bodýčka, troje fusky a toť vše. ![]()
Martinecko, ja myslim, ze nástup na mateřskou ti napíše gynekolog. Rozhodne jestli 6, 7, 8 týdnu před porodem, ale já myslím, ze je to jen a jen na domluve s ním. Kdyz mu řekneš, že chces 8,tak ti v tom bránit nebude
. Aspon ta moje by nebranila. Je super. ![]()
Martinko mně nastupuje příští čtvrtek, tak jsem zvědavá. Snad to nebude žádná mladá můra. Na jednu stranu se těším, na druhou stranu je mi to i trošku líto. Už jsem si tady za těch 5 let vytvořila nějaký vztah se stálými zákazníky a teď to tvechno opustím. Taková nostalgie…ale snad se sem občas přijdu podívat.
Doris já mám 4 bodýčka a jednu sopravičku a toť vše, takže klid.
Popelko, tos mě trošku uklidnila. Já mám totiž v plánu koupit nejdřív nějakou komodu, protože ty věcičky ani nemám kam dávat a zbytek peněz jde zatím na rekonstrukci, takže věcičky musí počkat. Tak jsem teď začala vehementně přemýšlet, kde to ošidit, abych mohla pomalu nakupovat i věcičky. Ale klííííd, všechno přijde, že jo.
Holky, tak já jsem asi blázen, ale já už mám skoro všechno, akorát mi chybí plenky (nevím jaké, jestli malé nebo velké, nebude to na přebalování, poraďte), autosedačka (teď zvažujeme jestli koupit jen autosedačku a nebo i rovnou se základnou (nevíte?), vaničku, kosmetiku jo a košík na mimi (ale ten už mám objednaný). Co se týče věcí, tak to už mám vše, ale stejně neodolám a určo ještě něco přikoupím ![]()
Loudalko ja mam zaplat panbuh taky fajnovou doktorku a jsem za to moc rada.. ![]()
Ja mam uz nakoupenou plno vecicek mam je tady v Praze,takze az se budu stehovat do Prelouce,tak to bude velka sranda:)))
Tak já jsem se teda jednou před našima a manželem zmínila o monitoru dechu a oni si pomalu klepali na hlavu. Dělaj ze mě blázna, že to přehánim, tak nevím. Neznám nikoho, kdo by ho měl, takže ho asi taky oželím.
No právě v okolí mám lidi, co ho mají a nedají na něj dopustit…manža zase tvrdí, že když jsme chtěli mimi, tak musíme počítat s větší investicí a monitor se pořídí… akorát ho teda nemá moje švagrová a ani mít nebude, protože oni na to prostě nemají…
Doris, my si monitor dechu porizovat nebudeme. Ale mela ho kamarádka a říkala, že to bylo super do chvile než docházely baterky. KDyž docházely začalo to řvát stejně jako když přestane dítě dýchat. A to klidně i v noci. Tak vždycky vylítli a oni baterky. Říkali že to byl vždycky šok a už by si ho nepořídili.
Doris to je přesně ono. Nemám to kam dávat, tak to zatím asi budu štosovat u babičky. Ještě že jí mám. No a u nábytku jsem se rozhodla, že mi zatím stačí postýlka a přebalovák, ale to se nám momentálně do bytu fakt nevejde.
zapomnela jsem dopsat, ze si ale budeme porizovat aspon chůvicky.