ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
249
21.2.07 21:45

Ahoj holky,
já teda mám normálně taky nízkej tlak, ale v těhotenství naopak vyšší. U Viky mě vždycky sestřička měřila tlak na 3× než naměřila nějakou trochu slušnou hodnotu.
Tak jsem se bála, jak to bude s dvojčatama a zatím jsem v normálu. Doufám, že mi to vydrží, protože u nás jedna holčina porodila asi o tři týdny dřív. Byl to hroznej sešup, vylítl jí tlak vysoko a už jí vezli na císaře.
A člověk by řekl, že jde jenom o blbej tlak.

Žádný balíčky jsem taky nedostala, tak snad v porodnici. Ono asi stejně není o co stát.

Pa Nissa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
22.2.07 08:03

Krásné dobré ráno.

U nás je teda pěkně hnusně…lezavo, zima a prší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
22.2.07 08:20

Přeji také krásné dobré ráno
U nás je pod mrakem,ale teplo a neprší,tak doufám,že ani nezačne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
22.2.07 08:42

Dobré ráno, holky, tady svítí sluníčko, vyhnalo mě z postele dřív. :) Tlak mám teď taky nízký, naposledy 95/60, asi to opravdu bude tím magnezkem. Také si myslím, že je lepší nízký než naopak. Mamka měla se mnou i se segrou vysoký tlak a obě jsme se narodily dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
22.2.07 08:52

Já mám tlak relativně dobrý, ale poslední týden se mi dost často motá hlava. Prý to je ale z nižšího spodního tlaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
22.2.07 08:54

Jinak hlásím, že zítra a v pondělí mám dovolenou, takže nebude seznámek. A já teda taky ne, ale jsem přesvědčená, že to přežijete.
Zítra budu vyklízet kuchyň, o víkendu se sundá a v pondělí přijde elektrikář roztahat novou elektriku. Včera mi manžel jen tak mezi řečí oznámil, že bez kuchyně budu asi měsíc. a pak se divil, žejsem ho chtěla zabít :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
22.2.07 08:59

Dobré ránko,
u nás v Ostravě je pošmourno a mrazivo, ale zatím neprší a snad ani nebude.
Teď mi z kanclu konečně vypadla ta kunhúta (kolegyně) a tak mám čas se sem mrknout.
Já u doktora taky nic nedostala, jen letáčky s oblečením (neskutečně drahým) a vzorek krému na strie. Toť vše. Ale v porodnici prý dávají balíčky, tak uvidím co dostanu tam. U nás měli někdy v Carrefouru akci, že při předložení těhu průkazky jste dostali kufřík s reklamními předměty a vzorky stravy apod. zdarma. Tak je škoda, že Carrefour už u nás v republice skončil.
Já mám tlak pořád kolem 125-135 na 70-85. Tak doufám, že je to v pořádku, moc se v tom nevyznám a sestra nikdy nic neříkala.
Zatím pěkný den Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
22.2.07 09:01

Krásné ráno holčiny,

u nás je dneska pod mrakem, ale neprší, tak snad ani nebude…

Popelko - chtěla jsem Ti popřát krásnou dovolenou, ale koukám, že bude spíš pracovní, tak to hlavně s tou prací moc nepřeháněj a šetři bříško

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
22.2.07 09:03

Jinak u doktora jsem taky žádný balíček nedostala, jen vzorek vítamínů Mamamvit (bylo jich tam 10) a asi jednou za měsíc dostávám reklamní letáček od PROMI, ale to je všechno…

Tlak mám taky pořád nižší - tak 100/60, ale asi je to opravdu lepší než vysoký…

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
22.2.07 09:05

Ahoj holky,
nějak jsem dneska nemohla dospat, tak jsem tady dřív :lol:

U doktorky mám vždycky tlak v pohodě, ale bez kafe ráno nefunguju… motá se mi hlava a je mi „divně.“ Akorát teda nevím, jak to budu dělat, až budu kojit, to se kafe nesmí vůbec, ne? Aspoň teda myslím, že kámoška když kojila tak pila bez kofeinu…

POPELKO, měsíc bez kuchyně 8O mě stačil týden, když jsme se přestěhovali… Vůbec se tvým vražedným myšlenkám nedivím :) Ale na obědy můžeš chodit v práci, ne? Abys měla aspoň teplý jídlo.

Jo a sousedi už mají doma Lukáška :) včera večer, když jsem byla venčit Dolfíka, tak jsem ho slyšela… Usmívala jsem se pak jak tele :lol: taky už bych chtěla Tobíka doma :) Ale musím teda říct, že jsou doma nějak brzo, aspoň se mi zdá. Mylslela jsem, že je pustí až tak dneska nebo zítra 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
22.2.07 09:08

Ahoj i já mám tlak spíš nízký. Každé ráno začínám kafíčkem jinak by se mi hrozně motala hlava. Kamarádka měla v těhu tlak vysoký a opravdu ji poslali do porodnice o 14 dní dřív a vyvolali porod. Vysoký tlak není žádná sláva v těhotenství i mimo něj. Tak budme rádi za ten náš nízky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
22.2.07 09:17

přidám se...

ahoj… můžu se připojit?
termín máme 20.6.07 a budeme mít další mužskou posilu domácnosti… díky Danča, Ko 6.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
22.2.07 09:20

Dobré ráno,
dneska vyjímečně brzy,děti ještě spí a manža přišel z noční,taakže ten už spí. U nás je taky hnusně,zataženo a to mi moc nálady nepřidá.. :( .
Jinak s tím tlakem máte samozřejmě pravdu,kámoška měla vysoký a taky musela porodit dřív.
Popelko,to ti nezávidím,kuchyň budeme „jenom“ štukovat a na jednu zeď,co sousedí s chodbou, lepit korek. A už teď se toho děsím,nesmím na manžu chvátat,to je pak nervní a dostanu vynadáno úplně za všechno.
Pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
22.2.07 09:24

Krásné ráno holky, tak s tlakem jsem na tom stejně - nízký, a to je dobře :lol: :lol:

NETTA12 - vítej mezi námi, odkud jsi?

Jo a mimochodem jsem se dozvěděla, že budeme rekonstruovat koupelnu, to jsem teda fakt nečekala 8O

• Citovat
  • Upravit
261
22.2.07 09:24

Ahojky zdravim nove prichozi..
Tak vcera jsem konecne porozumela lekarske zprave,kterou mi delal dr.ve Vinohradske nem. prijelä znama,ktera je byvala porodni asistentka,tak jsem ji dala precist .Takze muj mimisek je v poloze koncem panevnim,rikala me,ze je to uplne normalni,ze se jeste kolikrat otoci do porodu,ale ted brouzdam po netu a kdyby se neotocil,tak hrozi cisar ci co?Nemate nejaka s timto zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí