ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5648
20.2.07 12:49

Kami, ta tvoje soupravicka do porodnice je krásná. Jen se chci zeptat,co je to za velikost 56 nebo jina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
20.2.07 12:54

Je to 56 a čepička jde hodně natáhnout,tak snad to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
20.2.07 13:18

Hodila jsem do galerky ještě fotky sporťáku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
20.2.07 13:39

Holky kde je HELENIS? už se dlouho neukázala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
20.2.07 14:04

Asi máte pravdu, holky, uvidím jak mi bude, asi se raději do pátku v tom Podolí stavím, je pravda, že ten můj doktor to bere tak, když se má udržet, tak se udrží, když ne, tak ne. To mi říkál po tom krvácení. A jestli si to dobře pamatuji, Silem, tak říkal něco o 2,5cm, ale moc jsem to nevnímala, byla jsem dost mimo, jak začal být vážnej. Právě, že jsem si také vzpomněla na těhule z nemocnice, které tam ležely s tvrdnutím a krátkými čípky, chodili jednou týdně na ultrazvuk a jak jim to ztvrdlo víckrát za sebou, valily na JIP.

Jani, to s tou segrou je opravdu na nervy, také bych z toho byla mimo, jako by šlo o mě, kdyby se jednalo o moje segru. A chápu jak jí je, určitě i Renka, já jsem naštěstí toho downa měla vyvráceného za dva dny, na ostatní čekala měsíc, ale tolik kolik jsem probrečela za ty dva dny, snad nikdy v životě. A nepomáhalo se ukázňovat, ať nestresuji, nešlo to. Moc držím pěsti.
Holky, určitě se také tak strašně na malé těšíte, stejně jako já, ale už jí od včera říkám, že ji chci vidět až na konci května nejdřív :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
20.2.07 14:40

Ahojte,
Evuško, ty máš teda štěstí. Hlavně odpočívej a do toho Podolí raději zajeď, za to nic nedáš a budeš mít jistotu co a jak.
Zuzko(Jargova) gratuluju k ultrazvuku.
Jani, tvojí sestře držím palečky ať je všechno v pořádku. A hlavně pevné nervy při čekání na výsledky, nedovedu si představit, že by to mělo potkat i mě. Jsem hrozný nervák.
Novire, tvá sousedka je teda machr. Ale ono se říká, že větší děti se rodí lépe než menší. Nevím proč, ale prý to tak je, ale i tak je to zázrak, porodit tak velký mimčo.
Jinak se letos rozroste i naše rodina. Manželův bratranec čeká s přítelkyní druhé mimi letos v září. Mají už 3 letého Kristiana, tak budeme mít v rodině plodný rok.
Momentálně mě zase trošku točí kolegyně i s účetní, tak jsem se s Vámi aspoň pěkně odreagovala. Přeju pěkný zbytek dne. Já už naštěstí v práci pro dnešek končím.
Zatím ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
20.2.07 15:07

Ahoj maminky,
Evuško drš se...... myslím na tebe.
Teď jsem vás zase musela za dva dny dočíst a dalo mi to fušku, ani nevím co jsem vše chtěla napsat.

Chci se zeptat bolí někoho zvás lopatky a žebra? To je hrůza už 10dní se toho nemůžu zbavit. V pátek půjdu na plavaní i když je to mimo vycházky.
Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
20.2.07 15:12

Novire, kde jsi prosím zjistila tu akci v IKEA, na stránkách jsem nic nenašla. Napsaůla bys mi kdyžtak odkdy do kdy ta akce trvá, já jsem příští týden pryč, tak to stejně možná nestihnu se na ní podívat. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
20.2.07 16:12

čaute holky, Evuško, to je mi líto, ale drž se, zvládnete to obě dvě, uvidíš :wink:

Jinak holky už nemusím řešit kočárek…už máme, dneska jsme koupili s manžou. Byli jsme se podívat v jedné prodejně a shodou okolností tam měli Hoco Diamond, barva Magic Grafit - zrovna tahle barva mě zaujala…tak jsem ho prubla a zjistila, že se s ním parádně jezdí, je lehounký, materiál je taky príma, tož už ho máme doma…teda spíše u našich doma :D
Dneska tam zajdem, uděláme pár foto a hodím ho do galerie. Jsem z něho nadšená, je fakt moc pěkný. Jo, ale je fakt, že do kufru Octavie (obyč ne kombi) se taktak vlezl, no ale pořád je tam místa dost, akorát jsem musela sundat boudičku. Jediná asi nevýhoda na něm je, že když chcete stáhnout boudičku, tak se tam musí odjistit takové plastové držáčky, jinak to rupne… ale když se ty držáčky nechají otevřené (není to vidět), tak se to v klidu může kdykoliv stahovat a natahovat…
Jo a stál nás 8990 + 180 pláštěnka od Emitexu (origoš by stála 1000).

Chtěla jsem ještě koupit tu letní zavinovačku do autosedačky od Emitexu, ale u nás se to zatím nikde neprodává, prý ještě není ta sezona, je na ní ještě brzo.

Jo a taky se nám to v rodině rozrůstá, švagrová čeká na konci července !!!!!!!třetí!!!!!!!! mimčo. Já ji ale nechápu, peněž nemají, malý byteček a třetí na cestě…no je to jejich věc. Jo a taky byla na tripple testech (já ne a přitom máme stejného doktora!!!!!) a zjistili jí vysoké riziko DS, tak byla na amnio a bude 3 týdny čekat na výsledky.

Mějte se krásně a mluvte na drobečky, papa :lol:

• Citovat
  • Upravit
4554
20.2.07 16:31

Právě jsme se vrátili z procházky a je tam krásně.Sluníčko svítí,ptáčci zpívají,na stráních kvetou petrklíče a sedmikrásky,na zahrádkách sněženky,bledule a krokusy ani se mi nechce věřit,že je teprve únor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
20.2.07 17:25

ROXO,
našla jsme to tady…
http://www.ikea.com/…aNearYouView?… … hm.. ale asi jsem vás burcovala zbytečně, dívala jsme se na brněnskou Ikeu a zdá se, že ty týdenní akce má každá jinak, takže pro vaše pražské to asi neplatí 8O Tak se omlouvám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
20.2.07 18:17

Ahoj holky,
ani nestíhám číst,co všechno jste napsaly.. :lol:
EVUŠKO,klid a fakt se snaž, co nejvíce odpočívat.Mě to dr. nakázal taky,ale čípek mám v poho.Kdyby se to horšilo,fakt neváhej a jeď do Podolí,radši dřív, však oni ti hlavu neutrhnou..
Kami,soupravička je moc pěkná, dneska jsem taky na jednu koukala,asi jí taky koupím.Já mám jen strach,aby ta čepička nebyla moc velká,my máme hlavinku malou.Ale já si to užila u prvního,ten měl hlavu jak starosta.. :D
Jinak jsme byli dneska na plovárně a už tam nejdu,nemám v čem a to mám plavky dost velké a už jsou mi těsné.Ale kluci se vyřádili a teď mají hlad.
Malej kope a vůbec o sobě dává vědět,což je dobře :lol: .
Mějte se moc fajn.
Vykyna a Honzík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
20.2.07 19:11

Novire, díky za tip, je to přesně ten přebalovák, který chceme také, i s nástavbou, v pátek jede přítel do Brna, tak ho určitě koupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
20.2.07 19:37

EVUŠKO, myslím, že ta akce akce je až od pondělka 26. února, raději to ještě zkoukni na jejich stránkách, abyste v pátek nejeli zbytečně…

BEDHANN, gratuluju k nákupu kočárku a ať s ním jste jenom spokojení a najedete spoustu kilometrů bez nehod :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
20.2.07 20:16

Hezký večer holčiny,

Evuško - šetři se, ale určitě to bude dobrý, uvidíš - já dost chodím na porodnice.cz do poradny dr.Kouckého, zkus tam mrknout - a on v těchhle případech tvrdí, že ležení v podstatě ničemu nepomůže, ale taky bych se bála a radši bych ležela… tak budu držet palce

Novire - ten přebalovák je fakt super, pořád ještě jsme taky žádný nekoupili, škoda že je to v Brně… my máme zrovna příští týden cestu do Prahy

Taky jsem dneska koupila jednu soupravičku do porodnice v 56, jen čepičku k ní neměli - jinak mám všechno až 62, jsme oba vysocí, tak si myslím, že víc nebudu potřebovat…

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital