Poradna duly
Jana Čurdová
EURY , kdybys nepsala, ze ji je pres 80, tak bych myslela, ze mluvis o moji tchyni. To je presne s tim dennim rezimem. Na stesti na ni plati muj manzel, takze kdyz je nejhur, tak ji srdne a je klid, ale stejne to byla vcera sila!! Ja ji vcera rikala, ze se ji bude urcite na te LDNce libit. Ze si tam najde kamosku atd. A ona mi na to rekla, ze nikdy nebyla zvedava na zadne kamosky. Ze nepotrebuje poslouchat ty jejich vychloubacny a plany reci. To proste se nesnese s nikym. Hrozna povaha!! Hlavně jí nemít doma, to by byl pro nase manzelství KONEC!! ![]()
Dobré ráno holky,
tak jsem si vás konečně za víkend dočetla, naštěstí toho moc nebylo ![]()
Marťa jel ráno do Přerova, tak jsme zas s Dolfíkem samy… docela nezvyk po třech týdnech
ale co se dá dělat…
JANINO, kočárek je úplně supr, musím říct, že po něm taky pokukuju, tak jsem zvědavá, jak se osvědčí ![]()
IVULE, to je prima, že jste v pořádku, brzo se zas ozvi ![]()
DORIS, vlasy jsem krátila hned týden po svatbě
Ale teď to zas nechávám dorůst - přesně z toho samého důvodu co ty
Nechce se mi to každý den foukat a navíc to s mimčem asi ani nebudu zvládat, takže culík to jistí
Taky si teď připadám jak pako, ale už brzo to na ten culík bude, tak jsme ráda.
EURY, RENKO… naše mamka má v plánu ty volány na zavinovačce i kůlmovat
, jenže já ji do kočárku stejně nechci, tak to asi bude ještě boj…
VYKY, moc hezký vtip ![]()
EURY, taky mi trvalo, než jsem si doma zvykla nic nedělat… navíc po tom stěhování ještě pořád nemáme vyřešenou anténi k televizi, takže ani nemůžu koukat… Řeším to procházkama s Dolfíkem, uklízením, spaním a
koukáním na Přátele a Star trek
No jo, jsem asi ujetá, aly tyhle dva seriály prostě můžu…
Ach jo, Dolfík u ž chce asi ven, tak se zatím loučím… ahoj.
Loudalko - naše babička se nesnese vůbec s nikym. nesnáší úplně všechny, kromě sebe. o nás má strach jen z toho důvodu, že kdyby něco…neměla by koho komandovat. sranda je, že bydlíme teď právě v domečku po níc, a tady v ulici jí všichni úplně nesnášeli…no a já se jim teď snažim dokazovat, že vůbec nejsem po babičce ![]()
NOVIRE - máš hodnou pejsku. my museli už v sedm ráno (což teda mně stále nevadí). navíc oskar sežral óbrovský smradlavý h… čuně. boxeři jsou fakt šílenci. bertík se těhle hnusů ani nedotkne. teď jsou zatrest v garáži, protože já tady nebudu s tou smardlavou hubou, že jo. myslim, že to vydržim ještě tak půl hodiny a pak zase vyměknu.
asi ty rozjedu seriály…ale bojim, že fyzicky sejdu. taky si říkám, že ještě že máme ty psy. člověk s nima prostě musí, a to je dobře. teď pojedu na nákup a koupim si křížofky. na ty já jsem absolutní antitalent. v životě jsem žádnou nedoluštila.
Hezké ráno holky,
Loudalko - díky za tip na ten kojo polštář - už je objednaný a moc se na něj těším - taky jsem vzala ten tera bag comfort ![]()
Eury - tak to je škoda, že ti do CV nejede vlak. Zjistím zítra, jak vážně to myslí s tím razítkem od Dr. Na tom těhucvičení po mně nikdo žádné razítko nechtěl - možná se jenom kryjou, kdyby něco…
Teda ale ty jsi hyperaktivní - chtělo by to nějakéo koníčka, ale chápu, že někdo prostě v klidu dlouho nevydrží. Já ráda čtu, internet mi zabere taky dost času, televize spíš až večer, tu přes den skoro vůbec nepouštím a taky chodím trénovat házenkářky
Ještě vloni jsem hrála s nima, ale teď už na ně jenom křičím ![]()
Eury - no vidíš, křížovky, na ty jsem zapomněla - ty taky luštím - a sudoku, to je taky dobrý…
EURY, zas tak hodný Dolfík není, Martin s ní byl na loužičku už v pět, když jel do práce
Normálně by ještě do deseti vydržela, ale teď ji tlačil bobek - z toho víkendového cestování se jí rozhodil systém, protože jsme včera vynechali odpolední procházku…
A občas nám nějaké h… venku taky sežere
potvora jedna… Na netu jsem někde četla, že to někdy dělají psi, co jsou výhradně na granulích, tak jsme jí začali dávat i něco na ty granule na zpestření (vařené maso, vajíčka nebo tak) a už to dlouho neudělala…ťuk, ťuk… tak jsem ráda, ale těžko říct, jestli je to fakt tím.
Ale stejně, když to srovnám s beaglem co mají naši, tak je to zlatý pes
Z toho beagla bych fakt zešílela… dělá jim doma naschvál loužičky, venku se ani nedá pouštět na volno, protože hned zdrhá, furt štěka na lidi, neposlouchá… fakt hrůza
Vždycky, když tam jsme, tak je mamka z Dolfíka úplně unešená, že je tak hodná a klidná…
Ahoj holky,
u nás je taky hnusně,ale nesněží.
Loudalko,s tchýní ti to nezávidím,zažila jsem to,když tchán umřel,ale jí nebylo ani 60.. To byl horor,chtěla skočit pod auto,něco si udělat atd.. A přitom se k ní tchán choval naprosto strašně.Vydrž,zítra na tebe budu myslet,tchýně bude pak pryč.Ale nestresuj se,škodí to malému,mysli na něj
.
Naše zlatíčko kope už pěkně vysoko,za chvíli mě bude kopat do žeber..
.Holky,mě přijde,že to strašně utíká,nedávno jsme byly na začátku..
Přeji všem hezký den a pohlaďte bříška.
Vyky
STEF - házená, jo? hm. já hrála za mlada národní házenou a jsem za to moc ráda. cos hrála? já byla obránce. ale už je to dlouho, pak jsem zvolila místo házený zpěv. takže koníčky mám. jenže od té doby, co jsem začala učit se mi největšim koníčkem stala práce, pak psi, zpěv…a taky plavání. ale plavání je fuč, zpěvu se věnuju jednou tejdně, práce taky fuč…no tak se vrhnu na ty křížofky ![]()
VYKY - strášně to utíká. ale já mám docela střídavý pocity. chvíli si připadám jako děsně těhotná a chvíli jako vůbec…že je ještě brzo. např. v sobotu mě děsně potěšila vlastní maminka, když jsem se před ní producírovala po vysprchování jenom ve spodnim prádle…a ona prej že nemám vůbec žádný břicho. to mě teda urazilo.
NOVIRE - bíglové jsou známí svou nevychovaností…teda alespoń vím, že už jsem o tom slyšela. oni boxeři právě taky nejsou zrovna andílci. i když teď jsem pány pustila dovnitř a už jsou uvelebený na „faulenci“ i se smradlavýma hubama. ani nedutaj, halamové. s granulema tomu věřim, přece jenom jim tam chybí to přirozený…a to v hovínkách najdou, že. jenže já jsem děsně líná jim vařit nějaký maso. hlavně nevim kde ho brát.
teda tety, my jsme se s maruškou nasvačily a vypadá to, že nám padá hlava. jéžiš, no jestli to zalomim už teď v jedenáct dopoledne, tak si asi fakt brzo zvyknu navolno…a hlavně pěkně ztloustnu.
Ahoj, nestíhám všechno číst, ztrácím trochu přehled.
VYKYNO, díky za seznámek, to se mi docela hodí, už jsem pomalu přemýšlela, že bych si to nějak sesumírovala.
LOUDALKO, nechci tě nijak strašit, ale mě takhle na LDN zemřely obě babičky, jak je tam spousta nemocných a starých lidí, a jak nejsou zvyklý na každodenní kontakt s cizími lidmi. Jedna tam chytla zápal plic a druhá žloutenku…já bych tam nebyla ani minutu
EURY z toho si nic nedělej, já mám taky břicho poloviční než většina maminek ve stejném termínu. Na UTZ bylo vše v normě, tak jsem klidná. Ono to teprve začne, prý největší přírustek je mezi 27-34. týdnem.
Taky si dejte pozor na přísun železa, v tomhle období je to docela náročné na jeho spotřebu.
Ahoj etetičky ![]()
Tak já se hlásím,že žiju,tloustnu teda úctyhodně,koukala jsem na Vaše bříška a teda na to,že jste ještě hodně přede mnou proti mě nic moc.
Přidám posléze fotečku do galerie.
EURY,NOVIRE,s těmi pejsky,já když měla tu „kokřici“ Fany,která venku sežrala ,co mohla i nemohla,vč.hov..,tak pomáhalo ji koupit smradlavé tvarůžky,a byl na chvíli klid.Kartáček na zuby byl běžný,normálně jsem ji čistila zuby,abych s ní vůbec doma vydržela.
Jinak ASI máme vybraný jméno pro toho našeho „Kryšpína“.Občas ujíždím na horoskopech a numerologii a dostala se mi do rukou knížka"Jméno je váš osud",tak jsem vybírali jméno,abychom tomu prďolkovi co nejméně„komplikovali“ život už tím,jaké mu dáme jméno.
Třeba jako mě naši tím,že jsem Irena-což dle numerologie není jméno vhodné ani pro jedno ze znamení a přináší nositelce hodně komplikovaný život s karmickou zátěží./ještěže se mám na co vymluvit
/
Váhali jsme ad Kryštofem a Markem,dělala jsem si sama doma numerologický kříž pro jméno a přijmení a nakonec poprosila o pomoc známého,který se numerologií zabývá víc než já.
No a volal,že Mareček bude asi nejlepší.Tak jsem zvědavá,jak to nakonec dopadne. ![]()
Pohlaďte bříška a hezký den.
Jiank test na cukrovku proběhl ok,nebyla to taková hrůza a do cukrovky mám daleko,měla jsem ještě podlimity.
Rozaro - Marek je krásný jméno, a to Tvoje bříško taky není nijak extrémní, řekla bych tak akorát…
Eury - taky jsem hrála národní házenou, taky obránce. Posledních asi 11 let dokonce 1.ligu. Ale v Lounech snad žádný oddíl není, aspoň o žádném nevím… To víš, že si zvykneš, když ti padaj víčka, tak je zavři a odpočívej, Maruška bude určitě spokojená. Taky jsem teď nějak víc unavená, ono je to asi normální.
Stef,děkuji…ale já už mám teď v 25. tt 8 kg navíc,jsem malá,a když si vezmu nějakou těhu volnou halenku a ty plandavý těhu džíny,co jsem si koupila,ať mi vydrží do konce těhu,tak vypadám,jak před porodem,celkově jsem rozkejslá.No prostě se necítím ve své kůži.A bude hůř ![]()
Ahoj holky,
Andrejka spí, tak mám chvíli čas. Zkusila jsem se sama vyfotit. Není to nic moc, ale šoupla jsem pupík do galerky. Přidala jsem k tomu ještě nějaké fotky z naší únorové dovči na Modravě.
Taky si už připadám hrozně nepohyblivá. Co se dá dělat, bude opravdu hůř. Ještě si aspoň pořád zvládám zavázat tkaničky u bot ![]()
Já už jsem přibrala 11kg, fuj… . Dnes jdeme s maminama od nás ze sídliště na večeři do mexické restaurace, tak je mi jasný, že se zase pěkně napapkám a večer mi bude blbě.
stef - ale já přece říkala, že nejsem z loun. jsem tu druhej rok. hrála jsem za prahu 4 -podolí…oni už nejsou…teď jsou asi modřany, nebo spoje? to fakt nevim. ale moje nejlepší kamarádka ze základky, s kterou jsme začínaly, hraje doteď. dokonce jsem ji našla na vašich stránkách na žebříčku útočnic. káča králíková, je fakt dobrá - hubeňour ![]()