Poradna duly
Jana Čurdová
Eury- taky jsem s ním spokojená, je fajn, vůbec nejsem nervní, když mám jít na kontrolu, jako jsem byla u toho předešlého. Všechno zlý je pro něco dobrý. Tamten mi nechtěl napsat neschopnost, jak jsem tu už psala a teď na něj navíc slyším samý stížnosti a tak jsem šla jinam a teď jsem ráda.
Já se přistihla na semaforech, že se culím jak trubka. Tak jsem se rychle rozhlédla po vedlejších autech, jestli mě někdo nepřistihl s tak mimózním výrazem ve tváři a zdálo se že ne. ![]()
že zas otravuju… to ta těhudemence, si moje hlavinka zase na něco vzpomněla. Já jsem ráno snídala, jen v županu a když jsem si ho sundavala, tak jsem měla mokrý prso, tak teď nevím, jestli to může být něco z prsa, teď mi nějak nechce naskočit, jak se tomu říká, nebo jestli jsem si ubryndla. Ale jedla jsem müsli zalité jogurtovým nápojem, tak to barvu ani konzistenci jogurtu nemělo. Nebo že bych si uslintla? ![]()
Holky,ještě jeden jsem našla.. Takovej ze života
Muž a žena byli manželé už 20 let a vždy, když měli sex, muž navrhl, aby zhasli
světlo. Po 20 letech se to už ženě zdálo hloupé. Tak vymyslela, že tento zvyk
překazí. Přichystala si lampu a jedné noci, když už byli uprostřed akce,
rozsvítila světlo. Podívala se … a viděla, že manžel drží vibrátor! Křičí na
něho: „Ty impotentní parchante! Jak si mě mohl celé ty roky klamat? Doufám, že
mi to vysvětlíš!!!“
Muž se jí podívá do očí a povídá: „Dobře. Já vysvětlím vibrátor a ty vysvětlíš
děti …“
![]()
Doris,asi máš negativní RH faktor.Kontrolují protilátky u těhotných,protože by se krev miminka mohla smíchat s tvou a by začala bojovat proti té tvé.Mám pocit,že ti dají ještě protilátky po porodu.Doufám,že jsem to nepopletla,píšu to z hlavy ![]()
Jinak mě manža naštval,říkali ve zprávách,že Jan je velice časté jméno a my máme časté příjmení,Kolář, a tak prý budeme muset vymyslet jiné jméno,aby malej neměl časté jméno i příjmení ![]()
No na zabití,já už jsem si na Honzíka zvykla..Tak nevím,co myslíte vy?
Vyky
AHOJ holky, nestíhám, ale hlásím, že jsem byla na kontrole a Matýsek má už 1600g, čípek zatím OK, moje váha +10kg
no a první návrh císaře 21.5. dr. ještě musí zjistit, jestli je ten termín volný..to budu v 39.tt, takže holky - za 2 měsíce se začne rodit
![]()
Jé Silem,to je za chvíli..
.Gratuluji ke kontrole,už je to velký kluk,viď?
Doris,to mohlo být mlezivo,takový nažloutlý né úplně průsvitný,trošku jakoby zakalený,blbě se to popisuje.Možná už si budeš muset pořídit tampony do podprdy,aby ti to neprotýkalo skrz.
Silem,Matýska už je teda kousek,roste úplně ukázkově.To je paráda.
Holky,tak jsem Vás v rychlosti pročetla od odpoledne,přítel mi na chvíli uvolnil PC -šel do vany,takže bleskově.
Hodně jsem se nasmála vtipům a Doris ,ty jsi vážně číslo.Tvůj popis návštěvy u Dr. ![]()
EURY a Tebe si jako p. učitelku opravdu nedovedu představit-v dobrém samozřejmě,prý Rozáro 8 kg už tu má každej …hehe.Já jsem vážně jako koulička.
Doris ,každé jméno se váže na přijmení a posléze i na datum narození.Ale jde i jako takové,samo o sobě numerologicky zhodnotit.
Takže na ukázku „Tvůj " Martínek.
MARTIN -
přímý,podnikavý,sportovní duch.Nedávat ve Štíru a Býku,tam je až moc agresivní,pokud mu vstoupí někdo do jeho plánů.Může být i záludný a úskočný.Obrácený Mars dělá doslova divy.V ostatních znameních může být úspěšný.Je učenlivý,inteligentní a hůře přizpůsobivý.Doporučuji dát dítě na sporty,které ho baví,zároveň se tak uvolňuje negativní energie obráceného Marsu s Plutem.
Tohle je napsáno o jménu Martin v knize Camily Karollins "Jméno je váš osud“.
Jo a Doris,může to být mlezivo.U prvního těhu jsem to měla teda šílený,teklo to proudem,nemohla jsem se ani ohnout,u druhého už pak nic a teď -zatím-také nic.
jé Rozárko, děkuju! To zní docela pozitivně, žádný pecivál. A jestli bude i po manželovi, tak bude hodný a chytrý. To jsou dobrý vlastnosti.
Kami, mě to tak překvapilo. protože mi připadá, že mi prsa moc nevyrostla. Jako podprdu už mám větší, ale to přisuzuju spíš tloustnutí, protože jsem typ, co tloustne nahoře, mám tzv. jablkovou postavu a pak mi zas první hubne zadek a to nahoře všechno zůstává. Tak si říkám, že v těch prsou asi ještě nic nemůžu mít. Jinak jsem to moc nezkoumala, tak ani nevím, jestli to mělo nějakou barvu… ale od rána už zase nic. Tak nevim.
Ty brďo Silem, ty už máš cvalíčka! Gratuluju.
Vyky, já mám RH faktor pozitivní… Tak snad ty naše krvičky nebudou bojovat, to nééé, já mimíska nechci trápit… hned takhle po porodu…
SILEMO - tý brďo. to se hezky poslouchá. asi budeš první ![]()
ROZARO - to by mě teda zajímalo, proč si mě najednou dneska nemůžeš představit jako učitelku. a uvědomuješ si, že se tě teď s těma jménama budeme ptát všechny? co takhle maruška v blíženci nebo ráčkovi??? ![]()
dóbróu nóc.
TAk je to jasný. Budu muset nosit tampónky do podprdy. TEď jsem jí sundala a jsou tam dva fleky, takové dožluta. Doufám, že to půjde vyprat. Jééé, budu si muset jít koupit novou podprdu, aby se mi tam nějaké ty vložky vešly, už mám všechny tip ťop. ![]()
Vykyno, vtip je vážně dobrej
Kam na to, holky, chodíte? ![]()
SILEM, to už máš asi fakt za pár
Asi budeš opravdu první
A Matěj už je finální jméno? Taky jsem chtěla Matěje, ale manželovi se to moc nezamlovalo…
Jo, kdo se tady ptal na toho Honzíka? Já bych nějakou četnost jmen vůbec neřešila.. Co na tom, že je jméno i příjmení hodně časté? Pokud by se mi to líbilo, vůbec bych na to nebrala ohled… Já mám naopak obě příjmení hodně nezvyklé (nechala jsem si po svatbě oboje), snad pokaždé mi je obě někdo zkomolí… Takže bych to spíš brala i jako výhodu ![]()
EURY,s tou učitelkou ,se omlouvám,pokud se tě to dotklo,a to vlastně všem paním učitelkám tady.Já mám prostě k p. uč. celkově respekt a nikdy bych neřekla,že je s nima sranda.Moc si jich vážím,protože,já mám doma zatím 2 děti a opravdu někdy nezvládám.
Takže vůbec nic osobního,jen se s váma dobře bavím.
EURY,no to mi nedošlo,ale můžu sloužit jen těmi jmény,a ráda opíšu.Když si to chceš udělat celé i třeba jen pro ty naše nenarozené prcky,tak to trvá dost dlouho a odborník nejsem.
Takže MARIE-
jméno Marie je světové.Většinou učenlivé,inteligentní,citlivé a rázné.Marie je mateřská i pracovitá a obětavá.Pouze špatná souřadnice s přijmením a datem narození ji může zhoršit osud i životní cestu.Doporučuji ve všech znameních.Vládne Markur,Měsíc,Uran a Slunce.
Tak jak se tak koukám,tak zrovna tyhle 2 jména-Martin a Marie jsou v celku pozitivní
. Koukala jsem třeba na Laenku a tam paní píše,že mít tu moc tak toto jméno pro své negativní postavení vyškrtne z kalendáře,že nositelce nese jen špatnou karmu ![]()
ROZARA - děkuju! to zní hodně pozitivně
jen jestli to nevylepšuješ
s učitelkou se mě to vůbec nedotklo…to byla taky bžunda. hlavně jsem nevěděla, proč zrovna jsi to psala, víš. tý jo, zrovna teď jsem šla se psama a v autobuse kolem mě frčela holčička, co dojíždí. strášně hodná andrejka. a už jsem zas celou cestu uvažovala, jak se necham uschopnit. já jsem fakt labil. ke konci jsem si naštěstí uvědomila, že je něco jinýho když jsem vyspala a když probdim celou noc a pak se mám nervovat.
holčinky, hezký den, přeju. já frčim za diabetoložkou kvůli cukru. jsem zvědavá, co se dozvim. myslim, že nic nového. pak vám to povim.