Poradna duly
Jana Čurdová
U nás taky pořád chumelí a teprve před chvílí zapli proud. Nešel od 9 hodin od rána. No síla.
Ahojky holky,
vždycky Vás letmo přečtu a pak nestíhám odpovědět, hlavně ani nevím už komu na co.
Silemo, mimčo Ti roste nádherně. Kamarádka porodila v prosinci v 34. týdnu a holčička měla 1700 g. Ale myslím si, že jí spíš už nestačila pořádně vyživovat.
To je super, že už máš aspo\ň nějaký orientační termín porodu. Proč Ti budou dělat císaře?
Já si taky říkám, že bych to brala koncem května. Oni dvojčátka stejně nechávají maximálně do 38. týdne, pak už je to na úkor jejich pohodlí a tak je tam dýl nenechávají. Mně by to stačilo i ve 36. týdnu a to mi vychází taky kolem 20. května. Jo a Viky má 24. 5. dva roky. Tak to by byla sranda, kdyby jsme to taky naplánovali na 24.5. a měli bysme všechny děti narozené v jeden den.
Holky mějte se a zatím pa
Dobrý večer holky:-)
Tak jen hlásím,že jsem se na Vás s těmi jmény nevybodla,jen tady ve Studénce byla taková kalamita,že nám celý den nešel inet a samozřejmě ani elektřina,nahodili to před hodinou,ale top zase koupání,večeře a taaak.No a teď se mi tu tlačí přítel,takže nakouknu ráno a podívám se jak je to s těmi jmény.
A taky jdu uklízet ledničku,oni to pořád nahazovali a po 5 min. zase vypli,takže jsem před chvílí zjistila,že pod šuplíky v mražáku mám potopu
a to jsem odmražovala minulý týden.
Rozaro, to jsem nevěděla že jsi ze Studénky. Manžel tam chodí hrát 2× týdně hokej, ale dneska mu volali, že stadion nemá proud, tak nemrazí. Pěkná kalamitka nás postihla. A my máme o víkendu bourat střechu a dělat vikýře, tak doufám, že to roztaje.
Ahoj holky,
tak po hodně hodně dlouhé době se také hlásím.
Pojišťovnu mám všeobecnou (tedy teď se přehlašuji jinam) a všeobecná platí kurz cvičení, ale přednášky si musím platit sama. To zavedla letos. Minulý rok platila jak cvičení tak přednášky.
Holky, to je nádhera, když je už vidět, jak se hýbe břicho, jak se na něm udělá boule.
Do práce půjdu příští týden naposledy a pak jsem už doma, huráááá. Několik dní dovolené a pak nástup na mateřskou. ![]()
Dominika
Ahoj Berušky,přeji vám krásné ráno.
Přes noc u nás ještě trochu připadal sníh,ale krásně svítí sluníčko,tak je to hned veselejší.A sníh taje!!!!Hurá!!!!! ![]()
Ahoj holky,
u nás naštěstí sníh nenapadl a vůbec mi tu nechybí, doufám že už ani nenapadne.
Rozaro - ty jsi ze Studénky? A neznáš Šopíkovi? Mají 3 holky a všechny hrají nebo hrály házenou - ta je ostatně ve Studénce asi pořád dost populární, ne? Já znám dobře Zdeňku, ta se přestěhovala sem na sever do Litvínova a hrála za nás, teď má čerstvou holčičku, takže mateřská pauza…
Taky jsem zvědavá kdo z nás tady porodí první - doufám, že si ještě stihneme předávat nějaké porodní zkušenosti ![]()
Já se dneska chystám do Chomutova na cvičení, tak už se těším, že si zase protáhnu tělíčko, minule to bylo moc fajn…
Jo, holky, ještě se chci zeptat - jak se uplatňuje to cvičení na té pojišťovně? Já můžu sbírat lístečky, hodina mě stojí 45 Kč, tak že bych to tam potom odnesla a oni mi to proplatí najednou?
dobré ráno,
hlásím,že u nás nesněží,ale taje.. To je dobře,jen mě štve to bláto..
.
Zítra jdu k dr. pro lístek na peníze,tak mu řeknu,že je bříško lepší,což fakt je,hlavně nesmím nikde courat,což dělám nerada, ale nakoupit přece jen musím.
Přeji krásný den a pohlaďte bříška.
Vyky a Honzík
Ahoj holčičky, tak tady už je taky bílo. Hrůza, PRVNÍ JARNÍ DEN!!!
Díky za nové info, já si do tý pojišťovny asi zajdu osobně, aby mi řekli jak se to má uplatňovat, doufám, že to platí na předporodní kurz jako takový, je v něm totiž jak teorie, tak cvičení.
Jinak mě sestra překvapila tím, že mi řekla, že už mi dává poslední lísteček na peníze, že příští měsíc budu přecházet na mateřskou. To je blbý, já počítala s těma šesti tejdnama, aby se mi to trošku protáhlo… a to by vycházelo až na 7.5.No, snad se ještě nějak domluvíme.
Stef, to teda koukám na tu cenu. Já budu platit za lekci, která bude trvat hodinu a půl až dvě hodiny, 180 kč!
Do podprdy jsem strčila odličovací tampónky a stačí to.
taky si představte, manžel včera sundal strop v chodbě v patře, nad ním je už jen půda, která teda není v žádném případě nijak zateplená, takže jen plech a pár prken a dneska sněží, takže opravdu pošušňáníčko. Už jsem si teda zatopila a tady v obýváku mám teplo, ale v kuchyni, která s chodbou sousedí, je pěkná kosa. To by mi z toho praskl, kdybych ho měla!!! No nic, jdu to pořádně vohulit, ať to fajruje a my s mimískem nemrzneme. ![]()
Ahoj holčivy tak vás všechny zdravím první jarní den.
V Ostravě to tak teda nevypadá, spíš tak na půlku ledna než konec března.
Doris, my bouráme o víkendu pro změnu okna, budeme dělat vikýře, tak doufám, že se trochu oteplí, jinka taky asi zmrznem.
Ahoj holky,
tak dneska jsem úplně bez nálady… Jsem celá rozlámaná, celou noc se mi zdály děsný sny, pes mě furt budil, prostě žůžo ![]()
Já už chci pátek, aby přijel Marťa
… navíc si Dolfík začíná nějak vyskakovat, vůbec venku neposlouchá
. Lítá ve sněhu jak utržená z řetězu a dlabe na mě… Asi jí budu muset připomenout, kdo je tu šéf.
DORIS, já chci jít na mateřskou od půlky dubna, nechce se mi už sedět doma a klepat se kvůli kontrole… podle mě to zas až takový rozdíl není… I když, těžko říct, já jsem neměla nic moc plat, takže budu mít možná rodičak větší než mateřskou
(aspoň chvíli teda než to zase zruší
)
BEDHANN, to škytání bylo jako takové cukání v pravidlných intervalech… prostě sebou malej po chvilkách škubal
… nevím jak to líp popsat. Nejdřív jsem myslela, že cítím jeho srdíčko, pak mi došlo, že to by muselo tlouct o hodně rychleji, tak jsem to vyhodnotila jako škytání ![]()
Jinak už u nás nesněží, ale ani nesvítí sluníčko ani to netaje
Ach jo, musím se psem, tentokrát se mi vůůůbec nechce…
Holky, tak jsem vás teda po dlouhé době dočetla..... UF
Manžu mám dneska doma, ráno jsem ho překecala, ať do práce jede socákem (trolejbusem) a ne autem (sjeté zimní pneu) a tak mě poslechl a na zastávce čekal a čekal, až se vrátil dom - trolejbusy nejezdily..
Novire - to škytání, je to takové pravidelné lehounké chvění?? Jestli ano, tak to někdy cítím taky…a to jsem si říkala, co to může být…ale škytání mě teda fakt nenapadlo…
Fotečky v galerii máte holky moc pěkné…
Jinak co se týče jmen, tak já na četnost nijak nedávám, prostě jsme vybrali Terezku a Honzíka a šlus, jestli je to časté jméno je mi putna
Jo a u nás přestalo konečně SNEŽIT!!! Tak šel manža odklidit sníh…takových 25 čísel napadlo
Mějte se papa