ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2339
26.3.07 09:23

Dobré ráno etetičky :-)

Přeji krásný usměvavý slunečný den.

EURY,já mám taky „pesana“-no,pesana,jorkšíra,i když pravda,trochu většího.
Venčit budeme nadále -snad-tak jako doposavad,ráno nejstarší kluk než půjde do školy,dříve nám kokra venčil ráno bývalý manžel,a když nebyl k mání,tak jsem prostě ráno oblíkla prcka a šla s ním ven.Výhoda je,že bude léto,takže nakojit,přebalit,moc se nebude muset oblíkat a s kočárkem třeba do obchůdku pro pečivo.

Jinak chválím všem fotečky.Mě přes víklend narostlo šíleně břicho,ufff,vážně je toho na mě už nějak moc.Za chvíli se neunesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
26.3.07 09:25

Ahoj kočky, krásné ráno,

hlásím se zase po delší době. Pravidelně Vás po večerech dočítám, ale už nějak nemám sílu psát. V práci zaškoluji a zaškoluji, takže se na net moc nedostanu. Od konce dubna to ale napravím. :-)

1.5. budu mít od doktora napsaný nástup na mateřskou a týden předtím si ještě vyberu týden dovolené, takže poslední den, kdy půjdu do práce bude 20.4. HURÁ, už se moc těším. Do kdy máš v plánu Popelko chodit do práce ty?

Zítra jdu opět na cukrtest (už potřetí), tak doufám, že bude Ok a nebudu ho muset absolvovat znouvu. Také mě čeká návštěva u doktora. Trošku teď bojuji s křečemi v lýtkách, ale jinak dobrý.

Stef, dodatečně vše nejlepší k narozeninám.

Eury, také se moc na Tomáška těším, až už ho budu mít vedle sebe a budu si ho moc pochovat a poňuchňat.

Nniko, vítám tě mezi námi.

Ivule, jsem ráda, že se Ti daří dobře. Opatrujte se.

Novire, je dobře, že budeš teď víc s Martinem, i když nám tu na netu budeš mooc chybět. :-(

Všech chválím krásné pupíčky a taky již větší dítka. Holky moc Vám to všem sluší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
26.3.07 09:44

Dobré ráno těhulky,
dneska jsem vstávala nejak pozde. Ach ta zmena casu, musim se zitra polepšit :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
26.3.07 10:06

Auá Auá… takovou krásnou dlouho zprávu jsem vám napsala a jak kolem prošel Dolfík, drbla mi do myši a je to pryč :evil:
No nic, zajdu s ní ven a pak to naťukám znova… 20 minut mi to trvalo :!
Zatím všem přeju krásné ráno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
26.3.07 10:13

Dobré ráno z prosluněných Budějovic :D ,
já bych spala,ale nějak jsem nemohla.Taky půjdu ven,vezmu sebou foťák,když je tak hezky.
S tou mateřskou,já musím co nejdřív do práce,aby mi milostivě sdělili, kolik mám vlastně dovolené.Sice se mi samozřejmě krátí, protože jsem na PN,ale stejně si jí musím vybrat před nástupem na mateřskou.To by mělo být 19.5.,tak uvídíme.No krátí se nám to holky moc :lol: .
Rozárko, u vás už vrcholí přípravy na svatbu,viď?Tak držím palce,ať to všechno zvládneš a ve zdraví přežiješ :) .
Užívejte sluníčka a miminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
26.3.07 10:15

Ahojky všem,

Kaculko tak teda ten cukrtest ti vůbec nezávidím, zvládla jsem ho jednou a byl to docela záhul, takže jsem říkala, že při dalším mě tam nikdo nedostane…takže ti teda přeju od srdce HODNĚ ŠTĚSTÍ ať už tam znovu nemusíš!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holky pejskařky, tak já teda stejně nevím jak to s tím našim hafanem budeme dělat, on je na mě strašně závislý, i přítel když mě začně objímat, tak Leon přiběhne a skáče po nás, jako že tohle nepůjde…tak nevím… :? , ale bez něho si to už neumím představit, je to zakrslý ovčak ale rozkošný a mazlivý, jen to prostě náš gaučák.....a v poslední době mě začíná vyloženě vystrkovat z postele, v noci usíná pod rozloženou postýlkou, ale ráno se probudím a on leží vedle mě s roztaženýma nohama a tlačí mě někam doprostřed.....asi mu zabíráme moc místa nebo nevím :D no bude to zajímavé a to venčení už vůbec nevím jak budeme zvládat…ach jo…no však si pak holky písnem jak nám to jde… :wink:
Jinak zase tady máme krásný slunečný den, tak už se těším až skončím v práci…dneska jdu navštívit kámošku, co má to štěstí a má od soboty porod za sebou a už má vedle sebe v porodnici nádhernou holčičku…ach jo jak já ji závidím :D
A pak hurá na plavání…jdu dnes poprvé tak jsem zvědavá…chodíte někdo plavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
26.3.07 10:18

Bré ranko pupíci, tak je zase nááádherně, to vytáhnu hafana na tůru. :wink: Včera mě Marťas tak rychle vyhodil od pc, že jsem vlasně nestihla napsat, proč Keisynu zavíráme. Není to proto, že bychom jí trestali za to, že utekla, ale proto, že ten plot máme spravený jen provizorně a pořád fouká dost silnej vítr, tak mám strach, že by mohl zase spadnout a Keisyna by se už taky nemusela vrátit. Vietnamci už nám totiž jednoho psa sežrali. A to si nedělám srandu. Taky když je v kotci, tak aspoň štěká když někdo jde. Když je puštěná, tak se vrhne k plotu a místo štěkání kňourá a lísá se a to nemůžu slyšet, protože máme zatím okna na druhou stranu.
No a co se týče venčení, tak na to se docela těším, budu muset jezdit s mimískem pravidelně, takže Keisyna bude ve svym živlu. A ona docela poslouchá, takže to snad bude probíhat v pohodě.

Taky jsme zrovna včera mluvili o myčce. Říkala jsem, že na ní se těším z celé kuchyně nejvíc. To je totiž děsný, když vařím pro pět lidí (když přijdou na víkend chlapi pomoct) a mám na to zhruba 2×60cm prostoru a potom plnej dřez nádobí! Takže myčka bude moje nejmilejší kamarádka v domácnosti. Taky už jí vybírám příslušné tabletky na krmení. :wink: Aby byla co nejdéle zdravá a makala jak šroub. :lol:

Kami , dík za vysvětlení pavlovova psa, zas jsem o kousíček chytřejší. Ale ten Pavlov mi teda vůbec není sympatickej, chudáček pejsek, uslintanej. Ale je pravda, že taky začnu slintat,jen tu čtu třeba o Mile! :lol:

No a koukám, že jsem asi jediná, kterou změna času nijak nerozhodila. Vstávala jsem teda taky později než třeba včera, ale já vstávám pořád tak, jak se mi chce, takže mě ta půl desátá na hodinách nijak nepřekvapila. Říkám si totiž, že si musím naspat do zásoby, abych pak fungovala!

JInak se taky neodhlašuju, mám emimi v záložkách, takže jen kliknu a jsem tu. Akorát mi to vždycky naskočí na první stránku, ale to neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
26.3.07 10:25

Doris, můžu potvrdit že myčka bude tvoje nejlepší kámoška, můj přitel první o myčce nechtěl ani slyšet, že jsou to vyhozené prachy a tak, ale nakonec mě na vánoce překvapil a teď i on naší myčku zbožňuje…je to fakt pohoda a neumíme si to bez ní už představit…tak se fakt máš na co těšit!!!!!!!!!!

A na venčení se taky těším, ale Leonek je trochu hyperaktivní pes a na vodítku moc chodit nechce a když jo tak strašně škupe, a když je na volno, tak poslouchá, ale jakmile vidí jiného psa, tak ani nevím že žiju..takže vlastně neposlouchá :oops:

Takže to bude fakt sranda…no uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
26.3.07 10:31

NNNiko, moje kamaradka porodila dneska v 6,26 kloučka Daniela. Je to prdousek 47 cm a 2,75 kg. Ale ma uz to za sebou. My to budeme mit taky do 3 mesicu za sebou. To uz vydrzime a jen at v tom brisku mimiskove jeste chvili jsou :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
26.3.07 10:43

Jé tak to jim taky gratuluju, hlavně ať jsou zdraví.....
Vím, že ty tři měsíce utečou, ale když já už se tak strašně těšímmmmmmmmm :lol: ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
26.3.07 10:44

jé holky, já než tu svojí zprávičku dopsala, tak je jich tu zas milion nových.
Kamarádkám pogratulujte k mimískům, už se taky děsně těším na toho našeho prďolu.
Jinak Keisyna taky nechce chodit na vodítku, jakž takž jsem jí naučila, ale když jdeme kolem baráku se psama, tak mě strašně táhne k plotu. Sotva jí udržím. A když fakt vyvádí a já jí švihnu vodítkem, aby se uklidnila, tak zas trucuje, sedne si a jako že nikam nejde. Tak zas musím zezadu jí zvednout zadek a to ona už má strach aby zas nedostala vodítkem tak se teda uráčí jít. Někdy mi připomíná osla. Ale my bydlíme na samotě a jedinej barák, kolem kterého procházíme je ten vietnamskej a pak už nic a dalšího psa potkám tak jednou za měsíc, když jde náhodou někdo z vedlejší vesnice k nám na prochajdu. Takže pohoda, Keisyna lítá a když na ní mlasknu, tak přiběhne, horší je to s kočkama, to v tu ránu taky neexistuju. No a ve městě, které je 3km jsem s ní byla dvakrát a to mě fakt málem stahala. měla jsem namoženou ruku, jak jsem držela pevně to vodítko. Takže tam jí fakt asi tahat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
26.3.07 10:50

Tak to máš Doris fakt v pohodě, bydlet na takové samotě, to se pak venčí a procházkuje jedna báseň....... 8)
to my bydlíme na konci města, takže taky docela klid, ale strašně moc pejskařů, takže je to fakt těžké…budu prostě muset jezdit k rodičům na zahradky, ale to zase nevím jak vozit psa a mimiška v jednom autě, chtěli jsme kombíka, ale nějak jsem se zamilovali do peugetka, takže nové auto mít nebudu a pes je zvyklý sedět vzadu a čučet z okna…ach jo to bude… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
26.3.07 11:17

ahoj holčiny, hlásím se z pracovního procesu.
U nás je taky moc krásně.

Co se týče myčky, tak první myčku jsme koupili po té co to navrhl manžel. Máme ji u tchýně v kuchyni. Taky tam zůstane a já už mám doma novou do své nové kuchyně. Holt je to můj nejmilejší spotřebič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
26.3.07 11:36

Niko, já myslím, že mimčo může sedět s tebou vepředu, ne? Švagrová tak taky jezdí, ta sedačka se dává obráceně, proti směru jízdy, takže dokud je mimís malej, tak může být vepředu a pes vzadu a až povyroste, tak už si s pejskem poradí sám. :wink: To bude pes rád, že žije. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
26.3.07 12:37

Ahoj holky, …tak jsme to venku trochu protáhly, když je tam tak krásně :wink: A ještě jsem si udělala „výlet“ do města, nakoupila květináče a substrát, tak se snad konečně dokopu a pře:,–(ím kytky.

Koukám, že vychovanejma pejskama se to tady jenom hemží :D Každopádně to máš, DORIS, nejlepší, aspoň máš toho svojeho chlupáče kde venčit, u nás zas až tolik možností není. Ale zase se ten náš nebojí mezi lidi, to jsem moc ráda… beagle od našich má z lidí přímo panickou hrůzu (vůbec netušíme proč), takže s ním v podstatě musí sedět pořád doma - nějaké výlety nebo návštevy mezi cizí lidi fakt nehrozí :roll:

A Dolfík je s venčením zvyklej takhle:
1. loužička asi kolem sedmá ráno, ale to je tak tříminutová záležitost. Hned jdeme domů ještě dospávat :wink: … Počítám, že tohle převezme Marťa ještě před odchodem do práce.
2. venčení kolem desáté, asi půlhodinová procházka. Tou dobou bude už asi prcek vzbuzenej, nakrmenej přebalenej a tak, takže asi budeme vyrážet s kočárem. Jak psala myslím Vykyna, bude teplo, tak to bude fajn… Akorát nevím, jak se Dolfík naučí chodit na vodítku vedle kočáru. Poslouchá na vodítku celkem hezky, ale jak vídí psa :roll: To je asi všude stejné :) A trucování, že už dál nejde, znám moc dobře taky :)
3. loužička kolen druhé odpoledne, opět jen na chvilku… To bych teoreticky mohla zvládnou, když bude prcek spát, nebo s prckem v šátku. Právě kvůli venčení budu určitě šátek kupovat, zdá se mi to celkem praktické.
4. venčení kolem páté, další procházka… to už bude mít asi zase na starosti Marťa po návratu z práce, nebo možná zas budem venku s kočárem. Asi bude záležet na počásí a jak se mi bude chtít :wink:
5. loužička kolem desáté… To už je asi celkem fuk, budeme doma oba a prcek už snad bude touhle dobou spací :)

Hezky to mám vymyšlené, co? :lol: Jen jsem zvědavá, jestli to bude fakt fungovat… taky mám z toho venčení trochu strach.
A v autě mám na Dolfíka takovou fakt vychytávku, zkusím to najít na netu a hodit odkaz. Je to takový postroj, Dolfík má na sobě klasicky poruhy + krátký špagát, který se připína tam, co bezpečnostní pás. Takže nám pak nelítá po celém autě.
Jo a na předním sedadle se prcek může vozit, ale nesmí tam být airbag :! Nebo musí být vypnutý…

Uf, tak jsem to dopsala :) No nic, jdu ukuchtit oběd, mějte se zatím fajn a užívejte sluníčka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí