ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6165
25.7.09 20:35

Mroe: to je smutné :cry: , tak snad se tatínek bude těšit z vnuček a přijde alespoň trošku na jiné myšlenky

welu: já jím taky skoro všechno, ale třeba vůbec nemůžu kupodivu melouna, už to mám vyzkoušené, měla jsem 3× a pokaždé bolení a srágorka, takže už to nezkouším. Jinak nejím luštěniny a omezuji kořeněná a pálivá jídla. Dnes jsem měla na návštěvě obalovaný květák, tak jsem zvědavá…zatím ve 20.00 krásně usla…tak ťuk ťuk :wink:

Milli: taky bych se k vám na špenát a br.knedlík ráda pozvala a vzala bych i manžu…je to jeho nej jídlo :wink:
Jinak jsi mě fakt pobavila s výrokem tvého manžela po návratu domů :lol: …ikdyž to v té chvíli asi vtipné nebylo viď :roll:

My dnes byli s manželem na fotbalovém turnaji za Prahou a bylo to strašně prima, byl tam i program pro děti a mladší byla moc hodná, celé to prospinkala v kočárku, pak nás pozvali známí na obídek, tam jsem přebalila, nakojila a po chvilce mi zase Julinka vytuhla, jeli jsme ještě chvíli na hřiště. Domů jsme dorazili kolem 16 hodiny, malá se vzbudila, tak jsem si s ní hrála, už krásně vnímá, otáčí hlavičkou a směje se s otevřenou pusinkou,,,,je to legrace :D , pak jsem s ní chvilku cvičila, dala chladnější vaničku, nakojila a spokojeně mi usla. Dneska zatím nejhodnější beruška :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11486
25.7.09 20:42

Zuz
jojo, tyhle dny jsou úžasné.
To si člověk říká - třetí?? Jasně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
25.7.09 21:12

mel: to máš pravdu :wink: , ale manža by k tomu ještě potřeboval zaručit toho kluka :lol: :lol: :lol:

Trošku jsem zase upravila tabulku, doplnila jsem váhový přírůstek od propuštění z porodnice a udělala v tabulce i vyhodnocení :wink: Hodně z vás ještě nedalo údaje, budu průběžně upravovat, tak posílejte, díky :wink:

http://cerven2009.wbs.cz/…ROSTEME.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
25.7.09 21:38

Koukala jsem na metříky a většinou druhé mimčo mají mamči kolem 2,5-3let toho prvního…uvažuju, kdy je „nejlepší“ věk.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
25.7.09 21:39

Zuzka: Tabulka je super!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
26.7.09 07:55

Zuzka - pěkná tabulka, i to hodnocení. Jen škoda, že tam není víc ostatních miminek, snad se ještě přidají.

Včera odpo jsme šli na pouť, měla jsem Marečka v šátku, tak jsem ho i v tom mumraji nakojila :lol: . Mates skákal na trampolíně, ve skákacím hradu, houpal se na lodičkách a vykoulel si Supermana a koupil balonek s medvídkem Pú. No peněz to stálo dost, všechno po 30Kč, ale jednou za rok mu to dopřeju ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
26.7.09 08:21

Milli: no pouť je pouť :lol: , my každorečně absolvujeme Matěje se známýma, pak máme pouť na chalupě a nakonec i u našich :wink: , ale taky nějak zběsile neutrácíme 8)

mroe:zapoměla jsem ti pochválit krásný úlovek smějící se Violky s otevřenými ústy :D , tak se mi to taky konečně povedlo a dala jsem též do galerky :wink:

údaje do rostoucí tabulky ještě dost chybí, hlavně holky ze začátku tabulky, co už maj po šestinedělí…Ridicka Míša, Zanka, Lupe, Weela…kdepak jsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
26.7.09 09:04

Dobré ráno :-)

Zuzi - jojo, holky mají miminka a úplně to tady zanedbávají :wink: …a tabulka je hezká, ještě kouknu na ty inovace :D

Mroe - to s tátovou ženou je smutné, zvlášť pokud to šlo tak rychle a nebyl čas vyrovnat se s příchodem toho nejhoršího....... holky mu ale určitě zvednou náladu a dají mu novou chuť do života.

Welu - s jídlem to taky nijak nehrotím, jím skoro všechno, denně min. 2 jogurty, už jsem měla i zelí a smaženej květák, teď máme brokolicovou polívku........ 2× denně piju kojočaje - taky střídám Teekanne a Leros a malýmu dávám Babycalm, občas Sab. Žádný strašlivý bolení nepozoruju, vždycky se chvilku šklebí a tlačí a pak to přejde. Tak snad problémy nemá.

Milli - já bych se zas pozvala na ty koláče! Mňam, ty tam dáváš samý dobroty - tvaroh, cibéby a povidla s drobenkou - to je superluxus vše v jednom! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
26.7.09 09:11

Zuzi - tak inovace fakt bezva :D Jen prosím mrkni na ty centimetry - myslím, že je tam v tom pořadí 1.-3. nějakej zmatek… Nnada je na 1. s 9 cm a Mroe je označená jako 3. s 10 cm........ ty třetí místa jsou tam navíc myslím dvě..... Doufám, že jsem se dobře dívala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
26.7.09 09:46

Zuzi - krásná tabulka, taky si říkám, kam se poděly Zanka, Weela a spol… Já už sem teda taky nechodím tak často, ale aspoň občas nahlídnu co je nového. 8)

Mroe - tatínka je mi líto, ale Julinka s Violkou mu určitě zvednou náladu, když už by ho nedokázaly rozveselit jeho vnučky, tak to potom nevím kdo jiný. Držte se. :wink:

Milli - ty teda pořád tak vyvařuješ, až mě jdou z toho oči kolem, když to tady vždycky čtu. Přihlásíme tě do soutěže „Hospodyňka roku“, nechceš? 8)
No a na údaje od víc miminek si ještě budeš muset počkat, ti naši „posledňáčci“ mají teprve 3 týdny. :lol:

Kojo čaj - já piju od Megafytu, ten mi chutná nejvíc. Úplný humus mi přijdou ty instatní slazené od Hippu a Hami, dostala jsem je od kohosi dárkem a vůbec mi to nejde přes jazyk, tak pokud to někomu chutná, klidně vám ty 2 piksle pošlu ctí a darem…

Překvapenko - já taky ještě pořád krvácím, ale není to tak silný, jak to bylo minule po císaři, to jsem měla fakt intenzivní krvácení celých 6 týdnů, teď se střídá krvácení s výtoky různých barev - pardon za ten „barvitý“ popis. :oops: Mě víc trápí to pobolívání močáku, MS bolesti nemám, ale ten močák je takovej protivnej, jsem zvědavá, co na to bude hlásit má „mudr pudr“ po šestinedělí.

Hubnutí - zítra čekám výsledky za 2. týden!!! Já nepřispěji, neboť jsem s děckama na týden u babičky s dědou a váhu jsem prozíravě nechala doma… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
26.7.09 10:23

Ahoj holky, tak se hlásím, že žijem, včera jsme byli na kyčlích tak snad OK, pak jsme taky byli na kataraktách taky OK.
Jak u Vás dopadla čtvrteční bouřka? U nás to docela krutě lámalo stromy, nám se bohu dík nic nestalo, ale v lese to spadlo na projíždějící auto (šli jsme se po bouřce podívat kamarádům na chatičky jesli neutrpěli újmu) a v tom autě seděla i těhule cca 5-6 měsíc a prý tam byli i děti kupodivu se jim taky nic nestalo jen byli v šoku, já teda taky kdž jsem to viděla.
Mroe je mi to líto :( Úsměv se nám ještě nepodařilo zachytit, ale občas ho hodí už i na Anežku.
Váhu Patrička dodám v pátek, to jdem na vážení v 6ti týdnech
Tak malej na 10 min. usnul a ta kačena ho v nestřeženým okamžiku vzbudila :twisted: a malej tu zas vřeští… ji jednou přetrhnu :x
musím jít chovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
26.7.09 10:34

žížala:tak nevím co myslíš? Co se týká míry miminka, tak zatím 1. je Nnada - 63cm a 3. místo se dělí mezi Mroe a Bobulku, mají stejně 58cm :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
26.7.09 10:37

Teri: tak to dobře znám, Žanda mi Julinku taky často budí, nejvíc supím, když je to po náročném uspávání :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11486
26.7.09 10:41

Veruko
já jsem se „rozhodovala“ podle práce. Že bych ty mateřské ráda za sebou a pak do práce. takže jsem „potřebovala“ porodit do Tobíkovo tří let. Vyšlo to akorát, otěhotněla jsem měsíc před Tobíkovo druhým rokem. No a taky mi letos bude 33.
Ve dvou a půl už je děcko částečně samoobslužné a místy se s ním dá domluvit.
Ovšem jestli po té druhé mateřské bude školka a jestli já seženu práci-toť otázka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
26.7.09 10:41

Žížala - co jsou to cibéby? Tak říkáte rozinkám? Mě to zní jako améby :lol:
Ty místa 1-3 u délky asi byly myšlený jako aktuální pořadí. Nárůst je tam hodnocený jen u váhy - ta má pořadí 1-3 jak v aktuální váze, tak i v přírůstku.

Duhovka - no jo, mě to nějak nedošlo, že jsem rodila o šest týdnů dřív, než ty poslední z nás 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí