ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6165
27.7.09 22:55

prekvapenka: tak my dudlík totálně bojkotujeme. Když má hysterák, tak to vždycky zkusím, ale nasaje a do minuty plive, hold nejsme dudlíkový typ. Nuk jsem taky zkoušela, ten vyplivla okamžitě, tak asi nebude ten pravý ořechový :? , nejdýl udrží dudlík od značky sauvinex nebo jak se to vlastně píše, ale ještě jsem nezkoušela klasický kulatý za pár korun z drogerie, prý s nima jsou největší úspěchy(kytičky) :wink:

Bobulko: taky jsme už najeli na vel. 3, dvojky nás škrtí na stehýnkách.....máme taky faldíky 8)

Jinak dnes sono kyčlí dopadlo na výbornou, klasifikaci máme 1a pro obě kyčle, což je to nejvyšší hodnocení, tak jsme moc rádi :D Dr. moc sympatický a pronesl: " Moc hezké kyčle " :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
27.7.09 23:07

uf to byl zase večer. Ondra opět sosal od 18 co hodinu :-(
zkoušela jsem ho zabavil, ale bezvýsledně :-( Ráno a dopoledne spinká krásně , odpoledne jsme na procházce, povídáme si hrajeme, tak to je taky ok. No a večer holt dohání to jídlo… jinak si to už nedovedu vysvětlit, Ještě vyzkouším to lehátko. mám hozatím u babičky, tak si ho přivezu a uvidím… Usnul opět až ve 22:00 chjo :-( o klidných večerech si tedy můžu nechat zdát… no ale aspoň tedy spí ráno a dopo… Musím se tak podle toho zařídit.

Ell jako dopadlo parkování? :-) Určitě dobře

překvapenko: já používám NUK a jiný zatím nechce. Ani tu otlačeninu nemáme. Je sice pravda, že ho nedudá dlouho, jen co zabere na spaní. jinak ho nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
27.7.09 23:16

renuule: koukám, že máme podobný režim včetně toho uspávání 8) My lehátko používáme a večer docela zabírá, ale po přenosu do postýlky se stejně ještě občas vzbudí a musím zvednout, aby se přestala kroutit a zase odkládám…pořád dokola :roll: Začínám uspávání kol. 19.-19.30 a tvrdě usíná až mezi 21.-22.hodinou :idea: Já mám zas pocit, že potřebuje fakt tmu a dokud není tak má jen takové povrchové spaní a začanají ji budit zvuky, vrznutí dveří, puštění vody, atd., přes den jí to nevadí a klidně spí, v noci vyžaduje klid .....

http://cerven2009.wbs.cz/…ROSTEME.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
28.7.09 00:17

prekvapenko…tak zkus tento dudulík http://www.mimibazar.cz/foto.php?… je celosilikonový, tj. celý gumový, včetně držátka… dnes jsem ho zkusila koupit, ale taky neuspěl…prostě dudat nebude a nebude… :twisted:

bobulko - no neviděla bych to jako trapas, spíš štěstí, že ses neodřela :wink: Jednu dobu jsem taky takhle padala, naštěstí se mnou vždy byla kamarádka a zachytávala mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
28.7.09 07:30

ahoj holky, asi se mi dělá opar na rtu - nevíte jak léčit? dala jsem si na to herpesin gel a pak zjistila že tam píšou že při kojení používat jen na dop. lékaře nebo tak něco, tak jsem to zase utřela

no hlavně musím dávat pozor, aby ho nedostala malá, že? můžu kojit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
28.7.09 07:34

Prekvapena - teda obdivuju tě, že ještě kojíš. Já byh to už asi vzdala. Uvidíš co vážení, ale asi bych najela na částečné UM. Když jedno/dvě kojení vynecháš, bude se ti to líp hojit. Jinak na hojení je dobrý řebříček a později heřmánek, ale s bylinkama je to na dýl.

Ad spaní - tak poslední dobou podobně jako u Zuzky a Renuule, asi tím počasím nebo co.

Ad dudlík - máme kytičku z drogerie, ale zatím jí vzal tak 3-4× na milost, takže asi další nedudlíkové dítě.

Dneska musím na otočku do města, ještě žemůžu nechat oba kluky u našich, jinak bych koupila sotva chleba a mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
28.7.09 07:36
Fidak píše:
ahoj holky, asi se mi dělá opar na rtu - nevíte jak léčit? dala jsem si na to herpesin gel a pak zjistila že tam píšou že při kojení používat jen na dop. lékaře nebo tak něco, tak jsem to zase utřelano hlavně musím dávat pozor, aby ho nedostala malá, že? můžu kojit?

Kojit můžeš určitě, ale nepusinkovat. Pokud se nepletu, tak opar je infekční do doby, než praskne a vyschne ten puchýřek. Minulý týden tu byla sestra s oparem - už zaschlým, a ačkoliv jsem na to dost náchylná, tak všechno v pohodě. Přípravek ti nejlíp poradív lékárně, já dávám buď obyčejnou zubní pastu, aby vysušila, nebo pak na doléčení Hemagel. Je tu na tohle téma myslím i pár samostatných diskuzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
28.7.09 08:38

Dobré ráno,
děkuju za podporu 100% to pomohlo, protože jsem jela jako profík :lol: , a dokonce jsem i zaparkovala rovně aniž bych zničila sousední auta :wink: jsem moc ráda, začíná mi nová etapa života, už nikdy hromadná doprava, mpůžu jezdit nakupovat no prostě si to začnu užívat hihi.

dudlan - mám obě děti dudlíkové, Nikolka ho musí mít ještě i teď , naštěstí jen na spaní no a Martin proti němu taky nic zá:,–(ního nemá .

bobulko - no jseš šikulka, jen počkej jestli se ten tvůj pád neobjeví na Nově, kterak nezodpovědná matka s 3 dětma jde nametená ven :lol: ono před úřadama bývají často kamery :wink:

kyčle - netradičně(už se nedivím) má hodnoty hraniční, takže máme balit naširoko…že by se mi chtělo v těch vedrech ho mučit. No občas mu to zabalím, jak bude chladněji. U Nikiny taky chtěli abych balila, já se na to vyprdla a pk mi dr na další KO řekl, že je vidět že jsem poctivě balila :oops: že to má hezké. Tak já nevím zda to vůbec má nějaký vliv .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
28.7.09 08:46

Ell,: s balením jsme na tom podoně :oops: Když se mu zlepší opruzení,tak balím.pak se mu zase zhorší… :roll: Jsem zvědavá příští týden na KO - doufám, že už balit nebudu muset a nic si vyčítat. Právě jsem načala balík pampersek3, které jsem měla v zásobě a mám obavu, že se to opruzení v nich taky zhorší…ale přeci ho nenechám z nich vyrůst :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5964
28.7.09 08:51

Překvapenko - vidíš, Milli by taky pár kojení nahradila UM. Já si fakt myslím, že je to dobrý nápad, ty prsa by si odpočinula. Jsem zvědavá, tak dnes dopadneš. Ty plašíš a Ríša určitě krásně přibral :P

Ell - gratuluju k pohodové jízdě :P No, a jestli mají před Městkým úřadem kameru, tak jsem si jistá, že tento záběr jede znovu a znovu a znovu… :roll: Michal říkal, škoda, že nemám kameru, to je pro „neváhej a toč“ :wink: Holky, já prostě ležela úplně našponovaná na té cestě - od prstů na nohou až po prsty na rukou. Myslím, že kromě té brady jsem se připlácla jak suchý zip :roll:

dudlík - Barča si dala říct až s dudlíkem MAM, ale vezme si ho jedině v kočárku a to na tu chvíli než zabere. Ale většinou jí taky několikrát vypadne, tak ho někdy podkládám plínou, ať drží. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
28.7.09 09:32

Ahojky :-)

Dneska jsem slíbila holkám v práci, že se za nima zastavím, ale vůbec se mi tam nechce, tak mám už od rána otrávenou náladu......

Malej zase od 5 vykládal, ale naštěstí sám v postýlce, tak jsem se i trochu vyspala - jen jsem ho místy slovně tišila, aby nevzbudil taťku. V 8 jsme nakojili a teď chrupká, tak mám chvilku před venčením.

Překvapenko - to je hrozný, jak s těma prsama pořád bojuješ...... Musí to být hrozný :( Asi bych částečně tu UM zkusila - ať si ty bradavky odpočinou a zahojí se. Pokud ti je bude malej pořád žmoulat, tak to asi lepší nebude… Držím pěsti k brzkému zahojení!

Bobule - to musela být fakt síla :lol: :lol: Já sice nepadám (naposled teda doma ještě v těhu, když jsme měli návštěvu a já jsem zachraňovala letící květináč - to jsem se taky rozplácla jak široká tak dlouhá), ale když jezdím s kočárem, tak si občas lidi taky musí myslet, že jsem nalitá - pořád někde narážím kolečkama, protože jsou naširoko od sebe........

Ell - velká gratulace k ukončení spolupráce s MHD a ke svobodným přesunům vlastním vozem :wink:

ad dudlík - taky nemáme problém. Střídáme nejvíc Avent a ty z DM - silikonové a obyč tvar, latexovej Mam už tak moc nechce - je trošku širší, anatomickej silikonovej Nuk zatím taky nechce.
Je to srandovní, protože když dudlá, tak si ho většinou přidržuje ručičkou :D

ad opar - sice na ně netrpím, ale osvědčenej recept je mazat slivovicí :D - vysuší a desinfikuje. Infekční je myslím ta tekutina uvnitř oparu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
28.7.09 09:56

Dobré ránko

Tady prší, já balím a uklízím a pojedeme do Mostu.
Včera byl den na ránu-pro mne-z milosti.

Štěpán spal pouze dopoledne, pak měl prostě takové minispánky, které mu nic nedaly. Byl protivný, chtěl pořád prso, ale nechtěl tahat, večer usnul pořádně až ve 23 hodin-to už měl naštěstí šichtu P.
Tobík byl jak uřknutej, abych na něj pořád nekřičela a nenapomínala ho tak jsem povětšinou mlčela, no síla. Kolem sedmé už toho bylo fakt jako dost.

Teď si Štěpán dává dopolední spánek, počítám, že pak už bude zas vzhůru do večera.
Ale měli jsme teda krásnou hodinku po vyspání, povídali jsme si, broukal, smál se, opakoval broukání po mně-paráda.

Jdu volat na tu neurologii.
Ell -paráda, vítej do klubu motorizovaných-je to o dost jednodušší život.
Překvapenko -netýrej se tolik s tím kojením, Ríša z toho taky nebude moc v pohodě.
Bobulko
-pěkná historka 

Jo a dudlík používám MaM, ale dvakrát něj nestojí. Spíš ho baví hra na vyplivování-tu s ním hraje Tobík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
28.7.09 10:24

Ahoj holky,

omlouvám se, že jsem ještě neaktualizovala tu hubnoucí tabulku, ale od neděle jsem ležela s horečkou v posteli, nejdřív mi začalo tvrdnout a bolet levé prso, odpoledne jsem dostala zimnici a večer jsem měla 39, včera taky, ale večer jsem už měla jenom zvýšenou, zato se mi na tom bolavém prsu udělal zarudnutý flek - asi 8×8cm. Tak já teď nevím, jestli je to retence nebo náběh na zánět, spíš si říkám, že asi ta retence, když už dnes teploty nemám, co myslíte? U zánětu by ty teploty jen tak samy od sebe neustoupily, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
28.7.09 10:28

…ještě jsem zapomněla zmínit, že mě nebolí jen to prso, ale celé tělo, jako kdybych měla chřipku, což jsem minule při retenci neměla, ani ty horečky, tak mě to trošku mate…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
28.7.09 10:46

Duhovko-já měla něco podobného,ale s tím tělem nevím-už si nepamatuji.
Takže jsem přikládala tvarohové obklady se slivovicí a brala paralen. Do tří dnů jsem měla po teplotách a až malej odsál to místo,kde byl flek-tak bylo fajn. Snad ti to pomůže.
Přji brzké uzdravení.

Jdu do vany-snad mi malej dovolí. :roll: Pořád tam skučí.
A jelikož jdeme poo k dr., tak je to třeba.

Teď jsem kojila a bída. Dala mu odstříkanou 30-no jsem zvědavá jak to množství ponese. UM nemám doma- musím koupit-takže buď si nechám rozkousat hezky zacelenou ránu nebo to vydržíme do poledne o jednom prsu. Ještě mám na mrazáku 30-tak uvidím. A možná,že zkusím jinou výživu-protože ta beba vydrží jen 14dní otevřená. Mám ji doma k ničemu-dala jsem z ní dvě dávky a totéž bude u této.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí