ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2055
20.11.08 20:08

Ahojky ani nemám náladu vás dočítat.Dnes jsme byli s miláčkem na nákupech pak na návštěvě u sestřenky co má Lukáška a dojeli jsme domů v 17 hod. Šla jsem na wc a bílé kalhotky byly hnědé začala jsem špinit tak jsme hned volala na pohotovost do porodnice a řekli mi že je to normální a pokud to není červená krev tak se nic neděje no já jsem myslela že si něco udělám ale řekla mi ta sestra že jestli chci mít jistotu at dojedu že se na mně mrknou.Tak jsme hned jeli dojeli jsme tam o půl 6 a čekali jsme hodinu ta hodina byla nejdelší v mém životě.Byla jsem asi 3× na wc jestli se mi to nezdálo ale bylo to slabé pak si mně zavolali a vyšetřili vnitřně to je vše v pořádku a pak mi udělai UTZ viděla jsem miminko ručičky nožičky no krása a miminko je taky v pořádku holky já se tak strašně vylekala.Dnes jsem podle MS 11+6 a podle UTZ 12+4
Napsala mi recept a dali léčbu mám brát ascorutin 3denně 2tabl. a Utrogestan 3× denně 1 a večer si jednu zavést do pochvy.Užívá se to jak perorálně tak i vaginálně stejné tablety a v pondělí mám jít ráno ke své Dr a odpoledne pokud to bude lepší nebo stejné tak se nic neděje a můžu jít i na screening.Navíc mi dali klidový režim nesmím vůbec nic dělat a mám se strašně moc šetřit tak snad to bude dobré.Moje mamka to měla taky a špinila dva měsíce a narodila jsem se ji.Tak doufáme s miláčkem že v pondělí jak mi budou dělat testy tak bude vše OK ale napřed mi mudí ráno Dr něco zkontrolovat tak se budeme modlit.Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
20.11.08 21:11

Zanko - držíme pěsti,at je Kubíkovi brzo lépe.nejhorší je vidět vlastní děti nemocné.mi ted stačí,jak má Anička pořád očička od hnisu z té rýmy a má je pořád takové uplakané.chudínci naši

Welu - tak hlavně že je vše v pořádku,a mělo to jednu výhodu,viděla ji mimíska.tak se hlavě šetři

Angeliko - je mi to moc líto,třeba je ještě trošku naděje.držím pěsti

Duhovko - hele klid,určitě se na tebe dívali jako na krkavčí matku jen nematky,nebo babky.my matky víme své a spíš jen chápavě koukáme,neb to známe :wink:

jo ještě jsem chtěla,my jsme docela početná rodina a ještě nikoho nemáme narozeného v červnu,tak to bude asi první člen.

no,moje kontrola se blíží,a já začínám být nervozní a začínám se bát.a to ji mám až v úterý.bojím se že něco není v pořádku.ale snad je vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
20.11.08 22:26

Welu, bude to ok, ja jsem mela s Danikem uplne to same, jen jsem spinila celkem dost a v kuse od 5tt do 8tt…lecbu jsem mela stejnou, jen teda tu davku hormonu mensi a vidis na metriku, jak to dopadlo :wink: Ale chapu, ja byla strachy bez sebe.

Zanko, jak to tak popisujes, jevi se mi to jako alergie. Zapatrej po novych potravinach, praci prostredek, avivaz…drzim palce, aby to rychle zmizelo.

Misenko, urcite je vsechno ok!!!! Hlavne se udzravte.

No a hlasim, ze mame boty! Celou cestu jsem do Danika hustila, ze kdyz koupime nove boticky, tak pak za odmenu pujdeme koupit nejakou hracku. Tak nevim jestli to zabralo, ale s usmevem si vyzkousel dva pary a v jednom odesel, v aute hulakal botickyyyyy…tak jsem rada, ze to probehlo dobre. A z hrackarstvi ma motorku.

U zehleni se mi udelalo tak zle, ze to spravily az tri housky s tvaruzkama :oops: …ja budu zase jako sud :(

Dobrou noc vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
20.11.08 22:42

Nico já jsme četla v tom letáku o Utrogestanu že se má užívat jen v prvním trimestru a píšou tam že se užívá zavedením do pochvy a pak je tam ještě napsané že se užívám max 2-3tabl za den a já mám brát 3×1 a večer před spaním si ještě jednu zavádět což mně moc neuklidnilo se toho bojím jednu už jsem užila a za chviličku si půjdu zavést ale je to divný pocit když ty tabl.máte polykat a ještě si i zavádět :? Nebo nepochopila jsem to špatně?? Mi tam napsali užívání 3×1, 1 na noc zavést jak to chápete vy? Tu co mám na večer si mám zavést a nebo zavést až tu 4 tabl? Já jsem z toho fakt na větvi už špiním méně je to do světle hněda tak snad je vše ok
Ale viděla jsem miminko a je krásné a velké pa pa snad zvládnu ležet až do pondělka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
20.11.08 22:45

No možná ta dávka hormonů souvisí s váhou tu mám dost velkou nevím uvidíme jak to vše dopadne Dr byla solidní tak snad ji můžu věřit
Manžel má odjíždět v sobotu a moc se mu nechce jaký má strach ale uklidnila jsem ho chudáček můj taky to semnou prožívá a možná víc než já :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
21.11.08 08:52

Dobré ránko,

koukám, že dneska jsem tu první. Welu, to bude určitě v pořádku, už přecházíš do 2. trimestru, mimčo se teď drží zuby nehty. Já jsem slabounce špinila 3 dny minulý týden (jakoby v termínu MS), ale nikam jsem s tím nešla, čekala jsem, jestli to přejde v krvácení, pak bych šla k doktorovi, a místo toho to samo přestalo. Ty to máš navíc pojištěný těma práškama.

Nico, gratulujeme k nákupu nových botiček!!! :potlesk:

Zanko, jak to s váma dneska vypadá?

Misenko, ja jdu na KO taky v utery a uz se nemuzu dockat, treba v 10.tydnu konecne dostanu prukazku, ale ten cervik, jestli je vsechno v poradku, holt hloda vzdycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
21.11.08 09:08

Wapik - určitě to přidej do komentáře pod recept, vychytávky se vždycky hodí. S plátkovým to znám taky, ale je dražší a když dělám pro 30 lidí, tak kupuju radši obyčejnou tučnou cihlu.

Korena - já mám ty termíny taky rozhozený. Podle MS 1.6., podle ovu 3.6. a podle posledního utz 25.5. Ještě uvidíme, jak s tím zamíchají pohyby, podle těch určuje můj dr. další termín. Jenže mimísci si stejně počkají na ten svůj správný :wink:

Zanko - tak jak je na tom Kubík?

Angelika - to je nám moc líto. Je to už jisté na 100%?

Tady chumelí jak o život, musím jít odsněhulit auto a bránu, loni nám při námraze stávkovalo dálkové ovládání, snad to bude letos lepší.

Mimochodem - sháním DVD Pat a Mat, kdybyste měl někdo navíc, odkoupím za rozumnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
21.11.08 09:53

Hezké dopoledne děvčátka,

počasí je tady nic moc, zatím jen po dešti. Jsem zvědavá, kdy k nám dorazí sníh. Dneska to mám volnější, i když pochůzky a kancelář tu jsou. Hlavně, že nemusím vyrazit do vedlejšího města na kroužek. Že by snad nějaký úklid? Uvidím, jak na tom budu.

Welu - to jsou šílenosti, které dokáží rozhodit. Pryč se zatraceným špiněním :! Dobře si udělala, že si vyrazila na kontrolu, hlavně, že je miminko v pořádku. Než se situace zklidní, tak určitě odpočívej. Já beru preventivně utrogestan a zavádím večer 2 tablety. U tebe jsem pochopila 3×1, takže jestli je to správně, ráno a vpoledne 1 tabl. spolknout, večer 1 tabl. zavést. Špinila jsem u Kuby taky, ale v 5.-6. týdnu. Taky frčela do nem., na UTZ srdíčko mlátilo jako o život. Taky jsem měla nasazený utroš a pomohlo. Způsobila jsem si to sama, že jsem se namohla domácím úklidem. Pak už jsem byla opatrnější.

Angelino - držím palce na úterý, doktora chápu, že ještě dává čas. Pokud se náhodou srdíčko neobjeví, nebuď smutná, buď statečná, časem vše přebolí, neboj.

Míšenko - chřipajzna je prevít, ať to co nejdřív překonáš. Sama se taky bacilů děsím, zatím malého do školky nedávám, obávám se, co by z ní přitáhl domů. Tam je týden, pak pár týdnů se z toho dostává. Nic moc stav. Teď zatím dobrý.

Holky, držím palce na příští vaše kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
21.11.08 10:33

Ahojky Gozra a holky moc děkuju uklidnily jste mně mně jen zaskočilo to že na letáku u toho Utrogestanu je naspané že se užívá v těhotenství a to jen v 1.trimestru a zavádí se jen do pochvy a já mám užít za den 3 a jeden si na večer zavést a taky ten ascorutin taky je na letáku napsané že se nesmí užívat v těhotenství jako kdo se v tom má vyznat?? Asi jsem si to taky včera zavinila sama byli jsme na nákup a já ikdyž mi manžel zakázal nést jednu tašku tak jsme ji přece jen nesla do druhého patra a lítala jsem po obchodech a po schodech pak jsem dopoledne vařila i pro babičku celkem pro 8 lidí a šla jsem do sklepa pro brambory a měla jsem tu mísu těžkou a vynesla ji do 3 patra no dnes mně trochu píchá v podbřišku (občas) ale mám nakázáno ležet tak ležím jen vě mně trochu hlodají ty prášky a nejistota už at je pondělí a jdu ke své Dr a snad mně pustí na screening který mám v 16:20
Jinak tady v noci lilo ale jááááákkk!!!! No děsss jsme nemohli ano spát jak lilo.Jinak snéh tady byl je jeden den a to jsme na horách dalo by se říct a vždycky je tu sněhu jako blázen.
Jo a taky máme zakázaný sex ale naštěstí mám trpělivého manžela kterému jde hlavně o mé zdraví a o zdraví našeho miminka.
Taky jak jsem byla včera u sestřenky tak ji kamarádka vypočítala co bude mít jaké pohlaví miminka a vypočítla to 6 holkám a všem se to vyplnilo. A my budeme mít asi chlapečka. Dělá se to jaksi že se mění nám mění každých 7 let v těle krev a nějak se to počítá s věkem matky i otce já to teda moc nechápu ale asi to bude chlapeček no každopádně si to nenechám říct necháme se překvapit.pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
21.11.08 10:35

Gozro já mám ten Utrogestan předepsaný takto ráno v poledne a večer jednu tabletu spolknout a těsně před spaním si ještě jednu zavést.Takže celkem 4 tablety denně.A na letáku píšou max.3 tabl.denně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
21.11.08 10:37

Gozro a proč mi závidíš dvě tablety na večer?? Nemůže to nějak miminku uškodit? I ten ascorutin? Snad to bud brát jen do pondělka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
21.11.08 10:59

Uff, tak jsem tady, naše doktorka tam nebyla, tak jsem musela k jiné co ji denska zastupuje. Ale byla příjemná, vyloučila nám ty plené neštovice a buď má na něco alergii nebo čemu se spíš přikláněla je to „pátá nemoc“
Neb se mu ty fleky po těle stěhují. Nejhoršího má toho pindíka, má ho strašně oteklého, bobek malý, ale nestěžuje si, dokonce je v dobré náladě, narozdíl ode mě.
Mno pak jsem ještě zjišťovala vliv na těhu a může to způsobit stejný problém, jako kdyby měl chřipku nebo nějakou virozu, tak jsem se trochu uklidnila.
Ta alergie mi nesedí, neb nedostal nic nestandartního. a prášek používám už 1 a půl stejný…

Welu - ascorutin jsem měla taky, je to vitamín C s něčím an zpevnění cévní stěny

Dočtu vás odpoledne, teď se musím věnovat malému..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
21.11.08 11:09

Holky já se včera v té hrůzi zapoměla zeptat Dr jestli můžu užívat Ascoruti, Urogestan a k tomu i Kys.Listovou a piju i Magnosolv snad to nebude miminku škodit a vadí něčemu když vynechám listovku? Fakt se bojím užívat všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
21.11.08 11:50

Ahoj těhulky,

dlouho jsem vás červnové nemohla najít, ale konečně jsem tady. Já mám termín porodu 21.6., takže sem snad taky patřím :)

Hned bych potřebovala poradit. Rozhodla jsem se, že si zaplatím NT screening, ale nemůžu v okolí Pardubic sehnat certifikované pracoviště. Nevíte některá? Přinejhorším se zkusím objednat u Apolináře a udělám si výlet do Prahy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
21.11.08 11:59

Ahoj, tak se hlásím po dnešním utz…
bobisek má 4,16cm a pěkně na mě mával ručičkama i nožičkama, jen to šíjové projasnění ještě nebylo vidět :roll: Tak jdu ještě za 14 dní, to budu 13+0 . Ale jinak jsem pěkně nasr..á na moji gyndařku (dnes jsem byla u jiného Dr.)…posledně mi k žádance na vyš. krve (VVV) dala ještě takový canc -poukaz ke gen.vyšetření, kde bylo napsáno, že jsem brala ve 4.tt léky a že prosí o gen. vyšetření. Nic mi k tomu neřekla, tak jsem měla zato, že to mám přiložit k žádance na krevní vyšetření, ale pro jistotu jsem se ptala dnes doktora, jestli to tak je…nakonec jsem volala své dr. a vyplynulo z toho, že jsem si měla dojít do gen. poradny v krajském městě, což mi posledně neřekla a místo, kam bych se měla dostavit na tom poukazu ani nebylo vypsáno. …no prostě bordel.Správně bych tam měla být před tou krví, na kterou jdu v pondělí, ale to už nestihnu, tak tam mám naklusat v útery… :roll: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí