Poradna duly
Jana Čurdová
Angeliko, ach jo, už zase blbá zpráva, já myslela, že s Janíkem už snad nadobro skončily. A tohle byla první kontrola? Nebo už jsi byla předtím a srdíčko bilo a teď ne? Já vím, že už jsme to tady říkali snad stokrát, ale třeba máš jen mladší těhu než si myslíš, nemůže to být tím?
koreno hele a jak jsi měla dlouhé cykly? Já mám totiž pocit, že většina takových těch gravidogramů a pod. počítá s 28 denním cyklem. Mě i dr. to dala na ten TP, pokud si ale zadám, že mám cyklus 31dní, tak se mi to o 3 dni posune…ale asi je to úplně fuk…jeden den nehraje roli… ![]()
a děkuju z pochvalu seznámku, hlavně když se vám líbí… ![]()
Duhovko, já jsem měla asi už 4 kontroly, od samého začátku, co týden UTZ, doktor musel něco tušit, jinak by mě tak nezval často, já nevím, ikdyž jsem litála před otěhotněním k doktorovi taky velmi často. V úterý napíšu víc, ale moc tomu nedávám. ![]()
Angeliko, ale nějakou naději tomu tvůj doktor asi dává, jinak by tě nenechal čekat na revizi 4 týdny, tak budeme doufat, drž se, i když vím, že se to lehko radí a těžko dělá… ![]()
Ellhana píše:
Dobré ráno,
tak tady máme uragán a do toho prší, no úplně mňamozní počasíčko. A to musím do obchodu…musím vyčíhnout chvilku kdy bude míň lejt.Jo moje maminka je 1.6. a já mám TP 1.6 tak možná to vyjde, měla by radost. Nikolka zas měla být moje, jsem 13.1. a přenášela jsem tak jsem byla domluvená s dr. na eventuální vyvolání toho 13.1 no Nikolka to zvládla sama 8.1. takže taky kozoroh jako já.
Weela má narozeniny? Tak vše nej kočko
http://www.sirmi.ic.cz/kytka/92.gif
moje mamina je taky 8.1… Anděla byla takovej její narozeninový dárek. …
Angeliko-to je mi lito,ale snad to preci jen dopadne dobre. Drzim pesti.
Misenko - hlavne se poradne vylez a vylec.
Ted jsem prisla z kontroly. Dostala jsem tehu prukazku a TP podle velikosti je 25.6. Pristi tyden mam odbery a musim se objednat na ten UTZ.
Akorat nevim jak si upravit metrik.
Jdu varit-za chvili dorazi mladej-a zacne uceni.
Mejte se hezky.
Angeliko, prece jen jeste drzim palce!
Dneska jsme byli s Danikem na ockovani, DVE hodiny jsme sedeli v cekarne…sileny. Nakonec doktorka napichla i sebe
pry ma Danik nejakou silu…tak ma chudacek dobanec v obou stehynkach. Ale nejvice rval, kdyz musel vratit auticka.
Za chvili pojedeme koupit nove boty. Danik s tim ma od malinka docela problem. V obchode si nechce nechat zadne vyzkouset a kdyz uz mu je narvu, tak odmita chodit a rve. Takze porad chodi v jedinych teniskach, na ktere si v lete taky mesic zvykal. Nechapu v cem je problem. Ovsem pocasi uz na tenisky vazne neni…tak jsem zvedava jak dopadneme. Me uz je i jedno kolik ty boty budou stat, hlavne, aby je nosil! Boze, co to dite bude vymyslet v puberte?!
Ja prezuto jeste nemam, ostuda ostudna. Ale zavolam do servisu dole ve vsi a snad to pujde i bez tech silenych cekacek co jsou vsude v Praze. Jezdit v zime na letnich je hazard se zivotem…
Ahojky holky,
tak jsem se zase dostala k pc ( se vcera vratila polovicka z Námestova ) a dnes nechal doma notasa. Ted jsem vse docetla
gratuluji vsem k super kontrolam a krasnym foteckam mimisaku.
Janik a angelike budeme drzet palecky
Tady tak strasne fouka, ze mi malem odfouklo Andelu. A v kominu to hezy duni.
Taky se hlasime k pejskarum: máme doma lajku a karelaka. Jsem se taky tesila na foto vlkodava. A 15t s pp neni moc. Snad jednou budeme mit na takovou obludu pejska dvorek. Na vystave v Budejkach jsme bydleli na hotelu s pani co chova vlkodavy. Myslim, ze ma doma 3.
Mne se jeste strasne libi shibinky a welsaci.
Tak mi budeme mít prvního clovicka narozeneho v lete. Jsem se minule stezovala, ze ani nemame co oslavovat v lete, venku.. grilovacka a tak … Vsichni jsme narozeni v zime, polovicka 4.12, Andělka 3.1 a ja 19.2…Uz bude co
Chtela jsem se zeptat, jestli se nedaji ve fotogalerii udelat kapitolky: briska, deti, milacci a tak… jak to je na rodine
wapiku : Když mě se Dr. vůbec na délku cyklu při stanovení TP neptala. Cyklus jsem měla jak kdy - 28-32, takže myslím, že jsem k metříku dávala standartních 28dni…tak je mi to právě divné…
iviqv: Myslím, že tady se v galerce už pod galerky nedají dělat… ![]()
Holky mě asi něco klepne, Kuba se mi celý osypal, pohotovost je až od 17… tak čekám doma, teď jsem ho upoutala pohádkou, jinak pláče a je rozhozený… Tak nevím podle toho co jsem našla to spíš vypadá na 5tou nemoc… Jen doufám, že to nejsou neštovice…
Nico, tak s nákupem bot problémy nemáme, zato jsme dnes měli vztekací scénu v Albertovi, Filas si začal vymýšlet, že chce pití a měli jsme už jen necelou deci v lahvičce, což se mu nelíbilo, protože si asi představoval plnou a tím to začalo. Jako alternativu jsem mu nabídla rohlík, ukázal si, který chce a když jsem mu ho podala, tak řekl, že tenhle ne a ukázal si na jiný. Tak jsem mu řekla, že takhle si teda vymýšlet nebude a že nedostane nic a začalo torčo, se mi začal svíjet v kočáru, kopat nohama a vřískat, div že se kočárek nepřevrátil a vydržel asi 10 minut (než jsme nakoupili zbytek a vystáli frontu u pokladny). Všichni se na mně samozřejmě dívali jako na krkavčí matku, ale už jsem si na to celkem vypěstovala imunitu. I když musím říct, že při těch jeho záchvatech to ve mně taky pěkně vře, jenže to nesmím dát najevo, to by měl největší radost. Jo a ty krevní výsledky nám dopadly dobře, má jen lehce zvýšený hormon štítné žlázy, ale s tím prý zatím není potřeba nic dělat.
Zanko a měl Kuba před týdnem vysoké teploty? Pátou nemoc jsme měli, ale to je tak, že má dítě nejdřív pár dnů vysoké teploty (kolem 39) a pak se mu do 5 dnů udělá vyrážka, není potřeba to nijak léčit, samo to zase zmizí. Ale pokud jste neměli ty teploty, tak to asi bude něco jiného…
Zanko: Neštovice to snad nejsou, ty se vysévají postupně, co si pamatuji, není to najednou - tak to bude spíš ta 5. nebo 6. nemoc…
Koreno, ja mam posledni menses 5.9. a termin porodu 12.9. Cyklus pomerne presne 28 dni.
Ja jsem zas dneska zazila sok, ve ctvrtek jsem se divala do kdy registrujou v Krci a bylo tam do 30.5. A dneska jsem malem onemela, kdyz tam najednou bylo 15.6. No, fakt mi zatrnulo, ja cekat na prukazku, tak nerodim. Prukazku mam od patku, registrovala jsem se nekdy minuly tyden po telefonu. Ted si tam musim skocit pro razitko, ale nejak to porad nestiham, mame ted v praci tolik pacientu, ze je to az neuveritelne. Nekdy si rikam, ze je skoda, ze tehotenstvi neni nemoc, aspon by na me kolegove brali aspon trochu ohled.....
Angeliko, uz jsem doufala, ze se spatnymi zpravami uz nikdo neprijde…Je mi to lito.
Tak spolecne doufat, at nam dopadnou dobre screeningy, v tomhle mesici mam i strach, je jak zacarovanej.
Mno horečky jsem neměli, tak uvidíme… Jsme po kontorle a vím stejný prd jako před tím. Je osypaný, ale zatím se nedá určit, jestli je to alergická reakce na něco nebo fakt začátek neštovic. Má chudák celého pinďu nateklého… chjo, nezbývá než čekat do rána co se z toho vyloupne…rozlejzá se mu to čím dál víc po těle…
Jinak u nás jsou teď scény na denním pořádku, teď třeba nechtěl k doktorce a chtěl jet do města na semafory… U doktorky se málem nenechal vysvlíct… no prostě komedie
Angelika- to je mi líto, že se to nevyvíjí dobře, držím palce ať to všechno dobře zvádneš.
Zanko, chudě malý, to je hrozný, když jsou ti prcci nemocní, ještě si pořádně neumí říct, co je kde bolí, tak zítra snad budete moudřejší a Kubíkovi už bude trošku líp, posíláme pohlazení.