ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2055
19.11.08 12:29

Děkuji za radu snad se mi to podaří uložit.
Gratuluji ke skvělým kontrolám.Holky vy jste dostaly nějaké balíčky k těhu průkazkám?? No tady to zavedené asi není bo já nedostala nííííccc ale sestřenka dostala balíček ve Zlínské porodnici až po porodu a to různé druhy mastiček olejíčků a taky knížečku s názvem od početí do porodu což jako by měli podle mně dávat k těhu průkazkám a ne po porodu kdy už máte vše nastudované.
Ad plavání - no tak to bych na sebe musela sehnat napřed plavky nechce se i dávat 2500,–za xxl plavky a jednodílné bych asi se svým břichem ted nenosila a ty velké by mi byly ted akorát ale co snima pak ?? Plavání nechám tak spíš jsem na procházky.
Jinak před týdnem jsem měla 2kg nahoře a dnes jsem se vážila a mám jen 1 a půl kg nahoře půl kg jsem zhubla a to se vážím ve stejnou dobu a na stejné váze i místě.Jdu na ty fotky něco sem dám zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
19.11.08 12:29

weelo - tak dáreček mám jen ten jeden :lol: jako pro rodinu, pro Niki už panenku a nějaké knížky mám. Jinak budem na tom stejně, jelikož tahle výplata pro výbuch televize a koupě nové už je skoro fuč, musím počkat na tu prosincovou. Takže budu pak běhat s šíleným výrazem po obchodech a přebírat co kde zbylo :roll: 8)

Zuzanico a baruš - gratuluju k úspěšným kontrolám :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
19.11.08 12:30

Weela jak která pojišťovna, ale VZP snad jen jednou za těhotenství. Taky s tím nemám zkušenost, minule to uzákonili, když jsem rodila a tak využívám teď příspěvky na cvičení pro děti. Příští týden tam zrovna jdu, tak se na všechno vyptám a napíšu sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
19.11.08 12:33

Ahoj holky,

tak jsme taky zpátky z kontroly. Miminko bylo krásně vidět, hýbalo se, kolik měří ani nevím, ale NT je 1,1 takže úplně v pohodě. Je o 6 dní maldší, ale to je úplně jedno. Na příští kontrolu jdu 17.12. na triple testy jdu 10,12. Já za celé těhu, UTZ + monitory( dělá si je sám, nemusím do nemocnice ) platila 500 auzt mi udělá pokaždé. Mám i fotečku :lol: :lol: 

Jinak gratuluji k dalším úpspěšným kontrolám a doufám, že už žádné špatné zpráv nebudou :wink: .

Hodila jsem do galerky nějaké fotky, ale ještě časem nějaké přidám. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
19.11.08 12:34

welu já dostala k průkazce taky kulový :D , ale minule taky nic. Za to v porodnici jsme dostaly dva kufříky plný vzorků mastiček, čajů, aventích hrníčků, slevy do fotolabu, paráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
19.11.08 12:36

HOlky musím vám napsat včerejší story s naším těhotenstvím… :lol: Když je tady tolik psích maminek… :wink: V neděli jsme to řekli jednomu kamarádovi a ten nám včera řekl, že to řekl kamarádům, kterým jsme to chtěli říct sami…ale to už je fuk…holt takové zprávy se šíří rychle. :lol: Ale tak jsme si říkali, že jim teda aspon zavoláme. Tak voláme kámošovi a on říká…co jsem to slyšel za novinu???? NO a manža na to no to je krásná novinka vid, náš enzík(pesan) má nevěstu a čekají spolu štěnátka… :twisted: :lol: :lol: :lol: Kámoš se úplně zasek a lekl se že to byl nějaký překroucený drb, to že čekáme my… :wink: Tak se nesměle zeptal, že slyšel něco jinýho, at si z něj neděláme prdel…tak jsme šli s pravdou pak ven…ale byl to dobrý forek… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
19.11.08 12:44

Wapiku :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
19.11.08 12:48

HMM tak smůla podařilo se mi uložit jen jednu fotečku s miláčekm ze svatby chtěla jsem uložit ještě našeho mazlíka hafíka maltézáčka Maxíčka ale je to velká fotka a mi nefakčí už delší dobu zmenšování fotek tak smůla ted jsu nafoti svůj špek a foto z UTZ v 6+0 CO jsem dostala jako první tak snad je foták nastaven na menší fotky jsem na to fakt talent na tu dnešní elektroniku tak se uvidí zatím pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
19.11.08 12:57

Ellhana no jo pro prcky se dárky vždycky nakupujou nejlíp :wink: Jinak na tom budem stejně, protože naše obě výplaty jdou na stavbu baráku a k tomu jsme ted přezouvali auto a za blbý 4 gumy 6tis. jen to hvízdne. Jen se aspon snažím dopředu něco vymýšlet k vánocům, protože jet někam, s tím že musíme něco koupít už znám a nesnáším to :lol:

Kaata to budeš moc hodná, já ani nevím na co mám nárok atd., jakmile má někdo něco dávat, sponzorovat,…tak se nehlásí, ale jakmile chtěj prachy po tobě to se můžou přetrhnout:twisted:

vykyna krásná fotka, mimčo už je nádherně vidět. Můžu se zeptat za co jsi to platila? Mě dr taky dělal UTZ a nic po mě nechtěl (krom 30kč).

wapik :lol: :lol: jo na takovýhle forky ty naše chlapy užije…

a bříško taky vyfotím doma, i když mě už jste vlastně viděli a ono se moc nic nezměnilo…no porovnám to a uvidím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
19.11.08 13:08

holky jak sem vložím fotku do dikuze, chci se taky pochlubit z dnešního UZ :wink:
Jinak Vykyna:moc hezká fotečka!!! :lol:

Wapík: dobrý mlžení :lol: :lol: :lol: , ale jaksi neprošlo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
19.11.08 13:09

Vyky to jsou skvělé zprávy, mimčo je v pořádku a krásně roste. Fotečka úžasná…super. :wink:

welu hele kdyby jsi chtěla nějakou fotku zmenšit tak mi jí klidně pošli mailikem…zmenšim ti ji. wapi@centrum.cz.. :wink:

Kaato hele ten odkaz mi nějak nejde otevřít..na to cvičení…je v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
19.11.08 13:13

Wapiku teď jsem to zkoukla, tak si změnili koncovku z eu na cz Takže znovu www.graviditas.cz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.11.08 13:58

Čauky holky,

hlásím se anonymně, pač jsem na školení, ale naštěstí u PC… Jen tady nemůžu moc vypisovat, protože je tu strašný ticho a to ťukání do klávesnice je šíleně slyšet :o

Gratuluju ke kontrolám a tiše závidím, že už to máte za sebou :) Mě to čeká zítra - tak doufám, že bude vše OK, protože i když si těhu užívám, tak se prostě nevÿhnu naprosto příšernýmu pracovnímu stresu......

Vykyno - ta fotečka je naprosto ÚŽASNÁ!!! Krásnej malej člobrdík!!! :D

Jinak dárky zatím nemám vůbec žádný a hlavně vůbec nevím, co vymyslet. Nejjednodušší je to s rodičema - ti prostě dostanou fotku z UTZ a bude :D

wapik: Hihi - ta příhoda byla fakt vtipná :lol: My jsme to sice taky ještě říkat nechtěli, ale nakonec jsme byli prokouknuti od švagra a švagrové o víkendu. Byl u toho ještě náš další kamoš, kterej do sebe zrovna ládoval nějaký uzený s okurkem a kozím rohem a tou nečekanou zprávou zůstal tak zaskočen, že mu to málem popadalo z pusy a oči mu lezly z důlku :lol: Tak jsme se s přítelem náramně bavili :lol:

Tak zatím papáááá, jdu dál vstřebávat informace :wink:

Žížala

• Citovat
  • Upravit
4326
19.11.08 14:18

Zuzanica musíš mít fotku uloženou někde na netu…třeba v naší galerce, pak jen klikneš pravým a zkopíruješ adresu a tu pak vložíš do odpovědi…jen musíš před dát …tohle img máš nahoře když píšeš zprávu…tak stačí jen kliknout…

weelo výměnu gum nezávidím…to je vždycky pálka…já mám naštěstí nové zimní ale ještě je nemám přezutý… :oops: čekám až je manža vynosí ze sklepa… :wink:

žížalko tak na školení jo… :twisted: a copak se školíš? toho vašeho kámoše s okurkou si dokážu představit… :lol: chudák… :wink: ale takové překvápka jsou nejlepší. Ten náš kámoš říkal a co já tedka budu dělat… :wink: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
19.11.08 14:38

Holky, to je super, že už ty kontroly jsou v pořádku

Vykyna-super fotka

Wapik - tak to už máš nejvyšší čas na přezutí, moje ségra taky měla moře času a pak se jednu zimu klouzala na letních do servisu se zimníma v kufru :-) ech já mám na tohle naštěstí manžu, heh, v podstatě jsem do svého auta poprvé tankovala já asi před měsícem poprvé za tu dobu co ho mám(asi rok a půl)

Kaata - já u Kuby dostala taky jen porodinici, je to asi jak kde…

Plavání - já s Kubou chodila už od 6ti týdnů, bylo t super, jak to mal mimino se v té codě uklidnilo a cítilo se tam příjemně. Teď už chodí na bazén, zrovna včera byl, ale já byla jen jako doprovod a i tak jsem měla co dělat… Plavat byla babička, chudák, Kuba s ní cloumal, lil ji na hlavu vodu z kelímku a aby cvičil, tak jak říkala paní cvičitelka, to ho ani nehlo… Jo hold už má svůj názor :lol:

Wapik - chudák kamarád, takhle si z něho dělat prdel!!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí