ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8603
18.11.08 14:19

janiku - je mi to moc líto,držím pěsti,at to brzo přebolí a vám se brzo podaří mimísek do bříška.ach jo.

ad mlíko - no tak já si ted kupuju Bio ve flašce a je tááák dobrý,to můžu.jinak do jogurtů se taky musím nutit,ale ty já nikdy moc nemusela.

dneska jsem si v DM koupila ten Mami drink,tak jsem zvědavá, jaký bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
18.11.08 14:34

Janiku : Taky mi je to moc líto. Tak tomu dejte čas, když asi nastoupíš do práce a pak se určitě už povede 8)

Baruš: Tak to jsi mě překvapila, že v některém jogurtu není Ca vůbec 8O Jinak vím, že mléko dnes spíš Ca z těla odbourává, protože vlivem výrobních postupů je kyselinotvorné na rozdíl od neupraveného kravského mléka…

Mami drink - já měla ještě při kojení ten růžový a je to mňam - jen docela drahé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
18.11.08 14:59

Janiku, je mi to moc líto, že to nakonec dopadlo špatně. Budu na tebe v pátek myslet, ať dopadne dobře aspoň ta revize a pak uvidíš, co vám řeknou na základě těch testů. Víš jak se to říká, někdy musí být špatně, aby potom mohlo být líp, drž se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.11.08 15:01

Ahojky kecalky :-D

Weelo, narkozu muzou dat i tehulce. Nevim jak presne ta operace probiha, ale mozna by to slo i jinak nez pod celkovou narkozou.
Jinak s tou bolesti v krizi…zkus vnimat jak stojis. Na me to tehu psychologicky dost pusobi a obcas se nachytam, ze stojim jako bych uz mela obr bricho :-)

Ad bedary - ja si jich v prvnim tehu uzila!!! Rozhodne to bylo stravou, tedka uz necpu horem spodem sladke a je to videt i na te pleti ;-)

Studentko, priklanela bych se k tukove bulce jak psala Zuzanica.

Janiku! MOC me to mrzi…drz se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
18.11.08 15:09

Milli: vlkodava nemáme, máme stafordšírského bullteriéra :wink: , vlkodavem jsem ho nazvala jen z legrace, ale taky se mi líbí :lol:

Janiku: :( :cry: :cry: :cry: přeju ať to brzy přebolí a výsledky ukážou tu nejvhodnější cestu k vašemu miminku. Je mi to moc moc líto, určitě někdy napiš, klidně i na SZ, papa :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
18.11.08 15:49

Janiku to mě moc mrzí, že to tak dopadlo. Držte se!!!! Tak snad něco zjistí na tom rozboru a další mimi bude v pořádku…

Mami drink jsem dostala v těhotenském balíčku když mi vypsali průkazku. Ale nějak jsem ještě neměla odvahu ho rozbalit. Je s příchutí broskve…a mě tedka ty příchutě nějak nedělají dobře. Ale říkáte, že je to dobré? tak to s manžou vyzkoušíme… :wink:

JInak holky právě jsem přišla z Motola a jsem registrovaná… :! Dali mi razítko a k tomu napsali 33/88 tak nevím jestli to znamená, že jsem na ten den už 33 z 88???

Zuzko taky jsem myslela, že máte vlkodava… :lol: My jsme ho měli na měsíc půjčeného, půlroční štěně, dám fotku.....ale mít takový dva psi fakt nešlo… :? Kamarádka už jí nemůže mít a tak shání nové majitele…nevím jak je to tedka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
18.11.08 15:53

wapiku: Já měla ten růžový drink a byl OK - je to roibos ještě s nějakými výtažky…
Hele, není ten váš hafan nějak moc veliký :lol: Jak jste s ním foceni v galerce, tak to vypadá jako obr :wink:

Zuzko, taky jsem koukala do galerky jako blázen, kde že je ten vlkodav :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
18.11.08 16:33

Ahoj holky,

tak jsem dneska zmákla tu kontrolu a spadl mi veliký balvan ze srdce. Zřejmě jsem už na dobré cestě. Dr. mi dělala UTZ přes bříško a mimís se začíná tvarovat do člobrdíka. Mělo hlavičku, ručičky a nožičky, já mám takovou radost, takhle daleko jsem po našem Kubovi ještě nedošla. Měří 3,7 cm, z UTZ mám 11+1, ale držíme se MS, kde mám 10+3. Jelikož ten UTZ je maličký, tak na srdíčko jsem se radši zeptala a nakonec viděla, jak cvrliká. Sestřička mi nabrala snad 4 ampulky krve, průkazku vystaví až za 14 dní při další kontrole. Když vypisovala papír ke krvi, tak se ptala na ty potraty a divila se, že mám 3, myslela, že 2. Snad se ta smůla prolomila, ale pořád hodně bojím. Nevím kdy, ale čeká mě veliký UTZ v Budějovicích. Příští kontrolu mám za 14 dní, opravím si v podpisu.

Wapíku , ze seznámku jsem nevypadla, zatím jsem se nechtěla evidovat, kdyby náhodou. Po téhle kontrole asi mě tam zapsat můžeš, potřebné info ti pošlu v SZ, vidím to na zítra, zase pádím na kroužek.

Janiku , je mi to moc líto, že to tak dopadlo, sama vím, co to znamená. Nejhorší je čekání, jak to vůbec dopadne. Držím ti moc pěsti pro příště, dej se hlavně do pořádku, abys byla pro příště připravená, však ono se to štěstí jednou usměje, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.08 16:43

Ahojda,

Janiku- Ty kocko, achjooooo..... :cry: tak preju hodne sil do tezkeho obdobi a moooc stesti pri pristim, verim ze brzkem, tehotenstvi :)

Korena& dalsi z nemlikarskeho spolku :wink: - ja se taky hlasim, jogurty jim spis z prinuceni, i kdyz je normalne mam moc rada, mliko nepiju krome v kafi- jediny co me zachranuje je kefir- toho muzu vypit hafo :P
ale pry se zadne potravinove doplnky- vapnik- nemaji v tehotenstvi brat…
minuly tyden me tak zacalo brat koleno, ze jsem si myslela, ze mi odtamtud ten prtous vsechen vapnik vysal :lol:

holky kontrolky- at jsou dnes jen same dobre zpravy

Ja jdu zitra navecer, uz se moooc tesim :D Nejak se dneska vubec nemuzu vejit do kalhot a zda se, ze se brisko zvetsuje, nejenom nafouknutim…
Jo a vcera jsem se po sprse mazala olejickem a objevila ke sve velke radosti tu takovou typicky tehotenskou carku od pupku dolu- myslim ze se to jmenuje linea nigra nebo tak nejak- no to potesilo :)

Preji krasny den, u nas je pekne slunicko.

Kobra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
18.11.08 16:44

Gozra veliká gratulace k ultrazvuku, to je super!!! :lol: :lol: :lol:

Omlouvám se, že jsem některé z vás mystifikovala s tím vlkodavem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.11.08 17:08

Gozro, super zpravy! Gratuluju!

Zkoukla jsem galerku, paradni! Taky jsem soupla par fotek…krome kocek, to bych tady sedela hodne dlouho :lol:
Az budu na velkem PC, hodim i nejakou nasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
18.11.08 17:45

Ahojky všem,
teď jsem Vás trošku zanedbávala, Tom byl nemocnej a mě je hrozně, celý dopoledne zvracím a jsem příšerně unavená. Při prvním těhotenství jsem nebyla ani unavená ani mi nebylo blbě. No, jen doufám, že to nepotrvá ty tři měsíce…
Taky mi teď vůbec nedrží vlasy a kůži mám suchou, to jsem předtím neměla, právě naopak lesklou hřívu i super pleť, že by to byla holčička :D ? Koukala, jsem, že v tom nejsem sama.

Jinak jsem letem přečetla pár posledních stránek a
Janico moc mě mrzí, co Vás potkalo a přeju Vám ať to miminko brzy zase přijde!!!

Zítra jdu na kontrolu a hodně se bojím, aby to dobře dopadlo a bylo pořád vidět srdíčko.

Á je Tom se hlásí o svá práva, tak já zase juknu večer Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
18.11.08 17:55

Jo, ještě jsem stačila šoupnout jednu fotku naší rodinky do galerky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
18.11.08 18:38

Jéje Janíku je mi to moc líto , snad bude brzo líp…

Gozro - gratuluju k dobré kontrolce.

Taky jsem hledala vlkodava :lol: :lol: až jsem si říkala, jestli nejsem blbá a nepoznám ho :lol:

mlíko - nepiju od 12 let a nijak mi nechybí, jako mléčné výrobky mám ráda, polívku mléčnou miluju, jogurty taky, ale čisté mlíko by do mě nikdo dobrovolně nedostal…blééééééééé

Jinak k mému tatínkovi, vypadá to sice všelijak, ale dobrá zpráva je že tento týden asi v pátek už půjde domů. Podařilo se mu z operace zotavit, je celkem v dobrém stavu, no uvidíme jak bude reagovat na léčbu a jak to bude. V prvé řadě je dobře že půjde domů, už kvůli mamince, která tam je sama. A doma je stejně prostě nejlíp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.11.08 19:35

Ell, tatinkovi porad moc drzim palce! Chce to cas a hodne sily, ale urcite to bude zase dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí