ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1404
15.11.08 10:07

Ahojky kocky!

Mam za sebou narocne dny, patek v praci byl sileny, to jsem myslela, ze nepreziju. Doma jsme byli az v osm vecer a pak jsem o pul desate jela hlidat kamosce kluka, aby mohla dojet pro muze na letiste. Zalehli jsme po pulnoci a vstavacka v pet, protoze jsem pomahala muzickovi nachystat kocky na vystavu…uf uf. Poledni spanek to jisti!

Tatinkove - Mirasek se stara dobre. Obcas mam pocit, ze by mohl i vice, ale to je asi normalni. Uz od miminka koupe on, kdyz potrebuju, postara se, vcetne vareni. Je pravda, ze cim je Danik vetsi, tim vice se mu venuje. Mala miminka jsou pro chapy vetsinou takove housky. Nevi jak se k nim maji chovat, neumi je utisit, nerozumi proc rvou, nevi jak je poradne vzit, boji se, ze ublizi…jak dite roste, je si svou roli jistejsi a rozhodne to jde poznat i v te pomoci.

Weelo, my mame s holkama z Listopadu 2006 kazde posledni pondeli v mesici vecerni bezdetny srazik. Tatinkove hlidaji a my chodime do mexicke restaurace, je to super. Stejne vetsinu casu plkame o detech, ale jen tak sedet, vychutnat si jidlo a piti…to je parada!
Taky celkem vyuzivame hlidani, abychom si vyrazili spolu sami dva. Je hodne hodne hodne dulezite dat chlapovi taky nejakou pozornost ;-) kazdy vztah potrebuje opecovavat a miminko by ho melo doplnit, naplnit a ne zanechat v troskach. I kdyz jsem jeste kojila, odskocili jsme si na dve hodinky na vecu pri svickach a zatim hlidala babicka s mobilem :-)
Slipovky pouzivam latkove a nemuzu si je vynachvalit.

A prebalovani muzicek taky zvladal a zvlada. Jako s hovnousem ma problem, ale jinak pohoda. A to jsme do 10 mesicu pouzivali vyhradne latkove plenky ;-)

Ell, dobre sny :-D

A taky spime vsichni v loznici spolu. Rano se me Mirasek vzdycky ptal kolikrat jsme kojili :-D

Wapiku, gratuluji k vysledkum! Je to parada! FOtky prekrasne.

Welu, ja si davam celkem horkou sprsku. Koupel ne-e…tu jsem si dala kdyz zacaly kontrakce…
A svagrovou bych ignorovala. Nebo bych to resila pres jejiho muze…tohle prece neni normalni!
Z manzelovy strany mame ve vzdalenejsi rodine taky takovou zavistivku. Neni to tedy takovy kalibr jako Tvoje svagrova, ale podle me ji nejvice stve, kdyz ji porad rikame, jak se mame uzasne ;-) a nestykame se…

Misenko, Danik je prvni vnoucek a tedka cekame druheho. Je nas pet sestrenic, ja druha nejstarsi. Z Danika jsou vsichni v rodine na hromade. Jednak je prvni a druhak je to kluk :-)

Weelo, Wapiku, my mame hovawarta, super plemeno. V momente kdy bylo jiste, ze baracek bude, jesli jsme si pro stene - no, blazni :-D

Obvolala jsem si kontroly, takze gyndr. 8.12. Gennet UTZ v ramci screeningu 22.12. pekny darecek ;-) Taky jsem volala do Podoli, jeste PAR volnych mist je. Tak tam v tydnu musim muzicka nahnat, asi hnedka v utery…des bes.

Hezky vikend vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
15.11.08 10:07

Milli jasně, že vím jak jsi to myslela… :lol: :lol: To byla jen sranda…já se ráda podívám na fotečky všech…ale s tím focením 50let to není špatný nápad… :twisted:

No já s váhou pořád zhruba půl kg pod začátkem… :wink: Tak se vůbec nezlobím, ale je mi jasný, že to pak příjde najednou… Ale včera jsem se fakt nažrala…jinak to říct nejde. Ještě v půl 9 jsme si s manžou dělali krupicovou kaši… :twisted: nic jiného doma nebylo…no a já jí mám ráda hezky s kakajíčkem a cukříčkem a másílkem…no a všeho hezky bohatě… :wink: Tak jsem si říkala to budu ráno o kilo těžší no a houby ještě o 0,3kg lehčí…tak to by bylo super…asi miminku chutnalo… :twisted: :lol: :lol: :lol:

HOlky musím se přidat do klubu snářů…dneska se mi zdálo celou noc o sexu… :oops: a prokládala jsem to prací v hospodské kuchyni..nandavala knedlíky, omáčky, myla nádobí… 8O :twisted: Jídlo a sex… :lol: No a přiznám se vám, že jsme si to ráno s manžou pořádně užili…je to hrozný, ale bylo to snad poprvé za těhu co se mi to líbilo… :oops: Já už myslela, že si to už nikdy neužiju… :( :) Ta psychika je svina…

Milli závidím skládání nábytečku…no hnedka bych ti šla pomoct, ale vážně!!!!! Já jdu na kontrolu taky přesně za měsíc…ale myslím, že tenhle bude už lepší než to minulé čekání od 8tt.....

Tak holky krásnou sobotu, u nás svítí sluníčko od rána…já jdu deratizovat byt…jinak už se tomu ani nedá říkat… :oops: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
15.11.08 10:19

Nico tak to jsme stejní psí maniaci… :lol: my se stěhovali do baráku a asi 3dni na to jsme si jeli pro štěnátko… Neměli jsme v baráku dveře a spousty věcí…zahrada vůbec nehrozila…spíš takový smetiště…takže to byl se štěnětem celkem boj…dneska bych do toho šla asi později. Ale zase tu s náma byl od úplného začátku a bylo to super. Tedka už běhá po zahradě, ale na noc je zvyklí chodit dom… :wink:

Doma to máte bezvadně zařízený…my s manžou o tom tedka často mluvíme a prostě bysme taky chtěli, aby to tak podobně fungovalo.

JO holky a opravdu mám TP na konec května… :oops: tak snad to nebude vadit…ale nejsem sama… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
15.11.08 10:52

Ahoj holky, tak mě včera vůbec nešel internet, tak teď mám co dočítat :wink:
Weela: ten výtok mám taky a pocit, že je hojnější taky :roll: Tak snad to tak má být, mám doma nějakou starou knížku o těhu a je tam psaný, že právě v období kol 11.tt je výtok hojnější, tak tak.

Studentk… no ještě by mě zajímalo jestli takové sny něco znamenaly? Je to fakt zajímavé, hlvně, že jsme měly podobný podtext viď :wink:

Wapik: tou teplotou přes 38.9 myslíš i kdybychom měli normálně horečku? Neumím si totiž představit horečku kratší než 10minut nebo je to jen myšlené s tím přehřátím org. v sauně,koupeli, atd.???

A co jste se dočetli o Janikovi, má jít přeci na KO až v úterý ne? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
15.11.08 11:00

Zuzanica myslím, že je tím myšlena i horečka o té píšou kousek vedle…právě, že pokud v prvních týdnech těhotenství máš vysoké horečky, můžeš tím ohrozit plod. Ale jedná se opravdu jen o ty první týdny…já nevím jestli do toho 7-8tt?
Je lepší proto si vzít třeba paralen a teplotu srazit, než ležet v horečkách. Od druhého trimestru už to tolik nevadí.

JO ještě jsem se holky chtěla zeptat jestli vám doktor dělá i nějaké vyšetření. Mě vždycky udělá jen UTZ, jinak nic. To se pak asi pozoruje až ke konci těhu co? Ale říkala jsem si, co kdybych třeba měla nějakou infekci. Kolikrát člověka ani nic nesvědí atp. No jak to máte vy ty kontroly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
15.11.08 11:04

Mně dr. určitě dělá jednou za 6 měsíců cytologii, teď jsem ji měla před 4 měsíci, tak si myslím, že ji udělá až po těhu po šestinedělí. Jinak v 1. těhu mi určitě vzala stěr a na 100% v 7. měsíci stěr na streptokoka, kvůli ATB při porodu. Jinak vnitřní vyšetření mi fakt dělala až později v těhu. Teď to zatím byly jen samé UZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
15.11.08 11:40

Nico, ty chodíš do práce? A kdo ti hlídá malýho?

Wapiku, v prvním těhu mi doktor kromě UTZ dělal od začátku i vyšetření čípku, teď mám ale jiného doktora, kterého navíc ani moc neznám, protože je to zástup za moji MUDr., která nastoupila před měsícem na MD, tak uvidíme, jak to bude u něho. Jinak na příští KO jdu 25.11. - UTZ + vyšetření. Mimochodem, máte nádhernýho pejska!!!

Welu, Milli, já jsem první pohyby cítila koncem 18. týdne, ale 3.měsíc, jak píšeš, Welu, to je asi moc brzy, vždyť je to hroznej prcek, nebyla to spíš činnost střevní? Střeva se taky vlní… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
15.11.08 13:28

Duhovko asi to byly střeva ale bylo to takové zvláštní ještě nikdy jsem nic takového necítil ale bylo to jen jedenkrát.Za chviličku pojedu pro miláčka na firmu už se na něj moc těším, mamka jede s bratránkem letos už na druhý koncert hvězd tentokrát do Ostravy chjo kdybych se nebála o miíska hned bych jela snima je to koncert hvězd např Kolář, Zetová, Vondráčková Lucie, Jitka Zelenková atd a trvá 6 hod no prostě bomba aspon že se na to můžu mrknout na netu bude to on line.Pokud se budete nudit tak je to na www.casradio.cz
nebo www.radiocas.cz
ted přesně nevím ale tak nějak a je tam dnes koncert v Ostravě on line a je totoálně vyprodáno je to s Aréně no zatlačím slzu že tam nemůžu být aspo žebudu s manželem.Zatím pa pa jdu se nachystat pro miláčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
15.11.08 13:29

Jo a co se týče vyšetření od Dr tak krom UTZ zkouší jaký je čípek a jestli je vše OK a mírně prohmatá břicho jinak nic víc stěr mi dělala v 6t vše Ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
15.11.08 13:35

Wapik - s tou váhou to máš dobrý. Já jsem ráno před ko měla x kilo a za hodinu v poradně o 90 dkg víc. A to jsem jen vypila čaj. Oblečení snad není tak těžký, tak nevím :( Ale vážit mě odpoledne, tak mám hned o dvě kilča víc, než ráno.

Wapik - s tím termínem si nelam hlavu. Já bych podle velikosti bývala měla rodit Matýska o měsíc dřív a teď to bude možná ještě větší rozdíl. Oni si mimísci řeknou, až se jim bude chtít ven. A pokud nejsou žádné potíže, tak se první mimčo spíš pár dnů přenáší. A i kdybys rodila v květnu, alespoň nám budeš moct hned referovat a budeš to mít už za sebou :wink:

Zuzka - o Janikovi jsem četla v diskuzi o potratech, asi to bere už jako hotovou věc. Ale počkáme si, až se ozve sama co a jak.

Kontroly - mě dělal utz teď, pak ho mám v průkazce psaný na 20tt a 30tt. Mezi tím asi jen v případě potíží. Jinak mi hned na začátku dělal stěry, pokaždé dělá vnitřní vyšetření - říká pak, že to tam dobře drží a zapisuje mi do průkazky stav čípku. A samozřejmě se mě ptá, jestli nemám potíže - křeče, svědění (kvůli té žloutence minule), závratě, nadměrné zvracení a tak. Taky mě objednají na EEG a na test na cukr (fuj, už teď se nemůžu dočkat) a ještě musím k zubaři a obvoďačce pro razítko z kontroly. To už je asi všechno.

Duhovka - jo jo, střeva se taky vlní a někdy až moc :oops: Nikdy na to netrpím tak, jako v těhotenství. No co, tak to těch pár měsíců vydržím. Horší je to krvácení z dásní, ale to taky brzo přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
15.11.08 14:18

Mili - jj oblečení váží tak 1 a 1/2kg

Welu - to určitě byly střeva, vem si jak jen ten prcek mailnkatý, absolutně nemáš šanci cítit, že se tam nějak pohnul. V podstatě až už budeš cítit pohyby tak až budeš po porodu tak ti teprve zpětně dojde, že ne vše co si cítila, byly pohyby..... Je to dáno i tím, že se na to těšíš… ale fakt většina jsou ze začátku jen střeva.

Ke švagrovce, nechci se ji zastávat, ale napadlo Tě, že je třeba strašně nešťasná a tahle její poza je jen obrana??? Nevím nakolik se dobře znáte, ale zkus to brát, že to není mířeno proti tobě, ona má prostě nějaký problém, se kterým si neví rady. tebe se to vůbec netýká!

Sny - holky, mi normálně hrabe… Už se mi zdálo, že jsem se spustila i s naším sousedem :oops: Prostě ten nedostatek sexu mi dává zabrat… vůbec nevím jak jsem k tomuhle dospěla, si budu muset pohovořit s mudrou, jinak se do konce těhu zblázním :lol:

Zuzanica - založila dotaz na téma, po kolikátém nevydařeném těhu se dělají genetické testy a psala tak, že je v 11tt a stále není vidět srdíčko a miminko neroste, takže to u Janika vypada na zamlkle těhu :-(

Ech tak já jdu pohledat nějakou fotku, toho našeho chlupatého čtyřnohého příživníka, abych se taky pochlubila :-))

U nás je krásně sluníčkově, kéž by bylo ještě teplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
15.11.08 15:40

Zanka: ach to jo, no počkáme na rozhodující zprávu v úterý :?
Jinak ty máš teda sny :wink:

Milli: a ty jsi měla v 1.těhu žloutenku? Chtěla jsem se tě zeptat na to svědění. Mě docela totiž svědění úplným začátkem těhu provázelo, hlavně na lýtkách a v dekoltu, teď už je to téměř dobrý, tak jen, abych věděla, jestli je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
15.11.08 16:09

Zanka to by jsi ji musela poznat nikdo ji nemusí a ona se mstí:její chování je na to že má 26 let tak je totálně ujetá i ke své vlastní mamce se chová hnusně řve na ni jak kdyby to bylo její kámoška a poroučí ji.Jako neboj zase umím odhadnout lidi ale asi si nečetla vše co jsem o ní psala nechce se mi to tady vypisovat znovu skus to najít bude to možná o 5 stránek dozadu.Jako i kdyby měla sebemenší trápení tak by se tímto způsobem nemstila.A znám ji rok a ona na to jaká je tak si hraje na něco na co absolutně nemá ona se mi chce rovnat než se dozvěděla že jsem těhotná byla docela v pohodě a dalo se s ní i někdy mluvit a chtěla být jako já chtěla stejné oblečení i boty jako mám já prý at ji to koupím že jsme od sebe 55 km a nebude jí to vadit že mám stejné oblečení nebo boty jako má ona jako uvažte to není normální člověk VŮBEC BY JI NEVADILO ŽE JÁ NOSÍM STEJNÉ VĚCI JAKO MÁ ONA A PŘITOM BYCH JI MĚLA KOUPIT TY SAMÉ VĚCI CO NOSÍM JÁ?????? NO prostě kráááva na entou.Miláčka mám už doma tak se loučím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
15.11.08 19:20

Milli, ty musíš jít i na EEG a proč? Jak vyšetření mozku souvisí s těhotenstvím? Nebo myslíš EKG, na srdíčko? A na cukrovkový musíš jít proč, máš zvýšené riziko nebo je to teď fakt povinný pro všechny?

Mně se dneska hrozně motá hlava, jsem s malým u našich, tak jsem si tu změřila tlak a naměřila jsem 99/66, nevíte, to je ještě norma nebo nízkej? Naši mají oba vysoký tlak, tak se v těch hodnotách na druhém pólu moc neorientují.

Janik: Treba jeste nehodila flintu do zita, mozna proste jen sonduje coby kdyby, uvidime, co ji reknou v utery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
15.11.08 19:42

tak holčiny koukám, že každý doktor to asi dělá jinak. Někdo je poctivější… :wink: Mě právě dr. dělala zatím jen utz, žádné vnitřní vyšetření…ale vidím aspon že nejsem sama…

Milli hele odpoledne se zá:,–(ně nevaž!!!!! :twisted: To já mám taky klidně o 2kg víc, ale to je asi logický ne… Prostě hezky ráno nalačno a mám lepší pocit… :lol: :lol: :lol: A oblečení se opravdu odečítá, podle toho co máš na sobě…třeba takové džíny jsou těžké.

Zanko se snama ti rozumím… :wink: :lol: akorát to mám jednodušší…můžeme to s manžou pak vyřešit… :wink: Třeba tě to po prvním trimestru už taky dovolí…a to si pak užiješ… :lol:

NO o střevech mi ani nemluvte to co zažívám tedka…to je tornádo… :twisted: :lol: :oops: To asi bude celý těhu co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí