Poradna duly
Jana Čurdová
stika - vdovskej důchod?
Tak to mě ani boha nenapadlo, spíš mi jde o příjmení a taky si myslím, že to bude první otázka rodičů až jim oznámime těhu. Ale je to náš život, musíme všechno popořadě a v klidu. Takže nejdřív dodělat baráček.
welu takže počítám, že už jsi to musela všem ohlásit že?:) My máme taky velký barák, ale já bych s našima bydlet nechtěla. Jsme 3 generace v 1 baráku a to je na zbláznění a ještě s malým mimi by mě asi piclo. Jinak mě jě pořád fajn, jen jsem víc unavená, bolej mě prsa a mám častěji hlad.
Milli tak nějak takhle jsem si to taky představovala pěkně všechno popořádku…ale člověk míní život mění ![]()
Lupe super dííky, on ten můj moc čtivec není, čte jen letáky když sedí na wc . Tak bych mu to tam mohla nenápadně podstrčit. ![]()
Jeje, tak to je presny, no mych nej 9 mesicu to urco nebude, pro me je tehu nocni mura, vzdyt vis, ale ten bobanek na konci za to stoji ![]()
Ja taky furt bojuju s metrikem, podle TP jsem v 7, podle UZ v 5, tak jak to mam nastavit?
![]()
Jejiku, drzim palce na KO a ostatnim co je to ceka taky
Weela: Já jsem se 27.9.0á vdávala je to 14 dní zpět a že jsem těhotná jsem se dozvěděla v úterý před svatbou to jsem měla dostat MS ale v pondělí jsem si už děla tetsík a ve čtvrtek jsem jela na krev a výsledky pozitivní a v sobotu jsme to s miláček oznámili našim na svatbě já bych to vydržela do kntroly kterou jsem měla 10.10. ale miláček ne že se to musí říct hned at to dopadne jak chce tak jsem koupila dva dudlíky dvě krabičky a dali jsme jim to jako dáreček ke svatbě už jsem to tady psala když jsem tuhe str našla tak si to můžeš zpětně přešíst přihlásila jsem se tady teprve včera
Holky kde najdu metřík jak dlouho jsem vdaná některé holky to mají chci to taky.
A weela my máme taky 3 genereční ale dva vchody a je nás tady 8 lidí 3 dole tj babička s dědou a strejdou ti mají zvlášt vchod a vše svoje naši mají nahoře s bratrem a my s manželem máme svoje ve druhém patře s našima ale na druhé str baráku takže musím přes dvě schodiště k našim na wc ale koupelna by měla být hotová do konce týdne už se těším
Holky papkáte už nějaký vitamínky?? Já jsem dostala těhu čajík od sestřenky která je zdravotní sestra a má ted 2 měsíčního Lukáška dnes je mu přesně dva měsíce a papkám kys.listovou v tabletách
tak mam zase metrik podle MS a TP a uz to neresim, kdo se v tom ma vyznat
Jeje ty už jdeš dnes? Ty se máš…nevydržela jsi to co?
já musím čekat dlooouhý 3 týdny ![]()
Jinak super text - doufám, že mě tohle nepotká ![]()
welu - vím vím, četla jsem si to, když ses přihlásila, ale nějak mi to hned nedocvaklo. A k tomu baráčku: pokud si umíte zjednat pravidla a jakž takž vycházíte všichni se sebou, tak se to asi dá. U nás je to na palici. Už vidím jak mi všichni říkaj: tohle dělej, tohle nedělej..
a vitamínky ještě žádný - jsem hrozná „bordelářka“ na tohle. Ale každý den se přesvědčuju, že do lékárny skáknu.
Zuzanica - držím pěsti
ty metriky na lylipie nejak blbnou, ja mam 7 tydnu a 6 dni a 230 dni a Mili tu ma zase 7 tydnu a 1 den a 230 dni, to jsem teda jelen ![]()
Weela: no tak já mám štěstí že si všichni perfektně rozumíme a naši mi do ničeho nekecají a když potřebuji poradit tak mi poradí jinak nás nechávají tak jsou moc super jsme úplně bokem máme vše svoje tak je to fajn. Navíc k manželovi se chovají jako k nejlepšímu kamarádovi a tak je to i z jeho strany no prostě nemůžu si vůbec na nic stěžovat a v životě bych nikam jinam nešlo jsme všichni štastní.
No abych pravdu ekla tak jsem na sebe taky pordelář a ten těhu čajík mám koupený a pila jsme ho v sobotu poprvé ale tu kys.listovou jím pravidělně to je fakt.Jinak jím asi vše a řekl ajsem si že víc jak 10 kg nesmím v těhu přibrat protože jsem hodně silná a myslím že nebudu mít jednoduchý porod a taky se bojím jestli to mimi v sobě udržím protože jsem se někde dočetla že obézní ženy mají problém s těhotenstvím tak to víte myšlenky jsou různé. Jinak psala jsem jak jsem byla na UTZ 10.10 to jsem byla v 6t tak jsem se přeslechla mimísek nemá 3.5cm to je blbost v 6t bude mít 3,5 mm na fotečcce nejsou cm tak nevím nechci kecat ![]()
stika - metřík neřeš
- podle TP od poslední MS bude dobrej - stejně ten porod vyjde jak bude mimísek chtít. Nebo si ho udělej na jiným webu, třeba tě pak nebude zlobit. ![]()
welu - http://premamy.sk/ticker/svadba když tak toužíš po tom svatebním metříku (určitě kdybys pohledala na netu najdeš i lepší)
Zuzanica - ať nám zítra napíšeš opravdu jen samé krásné zprávy. ![]()
Jeje - bezva čtení
a ať je na KO všechno v pořádku.
welu Tak to je super, že to máte takto zařízený. My stavíme kousek od našich na vesnici, je to tam paráda všude louky, lesy, klídek…Ted bydlím s přítelem v 1+1 ve městě a je to hrozný, skoro tam nejsme, není tam co dělat.
Dneska se mi hrozně motá hlava, nejradši bych si šla lehnout. Holky co můžu na nízký tlak, aby se mi trochu zvýšil? Kafe asi moc ne, alko už vůbec tak čím si ho zvýším? docela mě to už pár dní trápí…
ZUZANICO: no to jo, mas tech dnu nejak malo..
WELU: Ja pojidam Calibrum baby plan. Brala jsem to i s terezkou.
STIKO: vsak jo.. vsechno to za to stoji! Hlavne at je vse ok! A rikam tve drueh tehu nemusi byt nutne jako to prvni!
NO a metrik.. pokud si pamatujes termin dne poceti tak si vypocitej TP z nej ale myslim ze i u unornatek jsme to vsechny meli dle MS ty TPéčka ne???
Mne take vychazi dle ms na 12.6., ale dle poceti az tak na 26.6.
WEELO: no nakonec jsem se rozhodla ze pujdu, ale vicemene proto to ze se manzelovi pristi tyden nehodi aby pohlidal terezku, jinak bych asi sla az ten dalsi tyden. ALe je fakt z ejsem take nejaka „natesena“ abych uz tu blabunku videla. Chapu, ze bys take nejradsi hned. Nastesti se nemusim objednavat u dr.
Tak my mazeme s terezkou pro obed,.
Tak pak určitě napiš co a jak…uplně si mě naladila, to víš že bych šla hned ![]()
Jo a dobrou chut k obědu, já si taky pro něj mažu…už máme pěkný hlad ![]()