Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
tak nějak pátrám, kam bych se mohla přidat. Dr. mi zatím neřekla kdy bude mimi, nepamatuju si totiž poslední ms, na utz něco málo viděla ale nebyla si jistá, tak jsme udělali hcg krev a vyšlo 3889, nevím co to znamená, ale prý těhotná jsem. V pátek mám další krev a utz, tak uvidíme. Podle mých výpočtů by to mělo být koncem května, začátek června…Uvidíme..
ssaari, však se taky dočkáš ![]()
Teruš, popravdě.. tohle těhotenství je čistě z rozumu… Svoje mateřský pudy už jsem si ukojila dcerou. Vysadila jsem prášky a hned se zadařilo, takže já k tomu přišla skoro jako slepej k houslím
Samozřejmě jsem moc ráda, budu to dítě milovat stejně jako Sabi.
Něco jiného by bylo, kdyby dlouho nepřicházelo…
Jinak Sabi je taky na první pokus, jsme asi nějaký plodní bo co ![]()
Vítám nové maminky ![]()
Ahojík holčičny.
Sice mám termínek v březnu, ale chci vám všem pogratulovat, a popřát pohodové těhulískování, rychlé porody a zdravá miminka v náručí. Jen to nej nej!!
![]()
Ahojky holky všem Vám moooc gratulujem a přejem pohodové těhu bez problémků a pak zdravá miminka
Klára a Nelinka z červňátek 2010 (ale malá spěchala na svět, takže se narodila 25.5.2010)
Ahoj holky, dneska jsem byla znovu na kontrole a na UZ už byla aspoň vidět dutinka, tak mimoděložní to není, ale plod v ní také ještě nebyl
. Vzali mi krev a zítra uvidíme. Já už jedno zamlklé těhotenství měla před 3roky, tak vím o co možná půjde. Zrovna když jsme se s manželem na tom třetím dohodli, no ještě uvidíme.:nevim:
Zdravím nové těhulky. Už nás tu je hodně, to je fain.
Yankee a kolikátý se týden, to ještě být vidět nemusela, ne??
Já jdu dnes.. jsem nervózní jak pes!!!
yankee, mně šla vidět včera /4+5/ taky jenom dutinka, dle Dr. to odpoívá..
A pokud si pamatuju, tak srdíčko je vidět až 7.tt,ne?
Teruš Držím palce,určitě to dopadne na výbornou ![]()
My frčíme ven, máme tady nádherně /18°C, sluníčko/.
yenkee - určitě je ještě moc brzy na nějaké závěry,určitě to dobře dopadne ![]()
Teruška - držím palce na úspěšnou kontrolu ![]()
Tak jsme zpět, prďolka má 4 mm a
, je tam kde má být a další kontrola 4.listopdu.
![]()
Kolikátý jsem týden
to opravdu nevím, bude se to muset odpočítat dle UZ, protože PM:20.8. to už bych byla něco přes 8týdnů. V půlce září jsem už čekala měsíčky, přestali jsme se chránit a mimčo nějak tak vzniklo. Takové překvápko
, uvidíme zítra z výsledků krve.
Teruška píše:
Tak jsme zpět, prďolka má 4 mm a, je tam kde má být a další kontrola 4.listopdu.
![]()
![]()
Moc gratuluji
, podruhé to člověk prožívá víc s nadhledem a víc si to užiješ. ![]()
Ahojte!
Teruš , veliká gratulace!!! Jééé, jak já bych taky chtěla vidět už ![]()
V kolikátým týdnu jsi?
Ssarry testíky teda ukázkový
Já popravdě netestuju už… Ale te´d mě začal hlodat červíček,tak si odpol. pro 1 test ještě skáknu ![]()