Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jste mě teda trochu uklidníly
dneska mě teda bolí břicho pořádně
taky mě napadlo, jestli to nemůže být i tím prvním císařem…nějaké srůsty nebo něco ![]()
Jinak jsem jako tasemnice, co předemnou neuteče sním
![]()
Všem dobré sněhové ráno
Koukám, že se tady hezky rozrůstáme
Mě občas taky bolí břicho a taky si řikám, že je to dobře, aspoň vím, že se něco děje
I když, jak už jsem tu jednou řešila, občas mě děsí to špinění
není to nic závratnýho, ale přeci jenom… Dneska jsem měla takový zvláštní křeče, nedokážu to ani popsat a teď zase špiním a je tam i trochu krev
Tak mám strach… Uvidím, jak to bude vypadat v noci, pohotovost to při nejhorším jistí ![]()
@Janenina píše:
Koukám, že se tady hezky rozrůstámeMě občas taky bolí břicho a taky si řikám, že je to dobře, aspoň vím, že se něco děje
I když, jak už jsem tu jednou řešila, občas mě děsí to špinění
není to nic závratnýho, ale přeci jenom… Dneska jsem měla takový zvláštní křeče, nedokážu to ani popsat a teď zase špiním a je tam i trochu krev
Tak mám strach… Uvidím, jak to bude vypadat v noci, pohotovost to při nejhorším jistí
Ahoj, tak jak? Je to lepší?
@Nika Shams No v noci všechno v pohodě, dneska už je to lepší. Každopádně mám teď větší tendence se kontrolovat… Doufám, že to bude v pohodě, nerada bych, aby se pupíčkovi něco stalo…
A dneska v noci poprvý mě probudil žaludek
tak jsem se otočila na druhou stranu a zaspala jsem to ![]()
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …Tak fajn. Jsem rada, ze je ti lip. Taky se porad sleduju. Kazdy pichnuti
Kdy mas kontrolu? Já ve čtvrtek. ![]()
@Janenina píše:
@Nika Shams No já jdu až 12.11., takže za 14 dní.
Me víc hlídají, pze mám za sebou zamlkle tehotenstvi. Ono to utíká, jen kdyby šlo na to porad nemyslet ![]()
@Nika Shams To je pravda
nemyslím na to jenom když pracuju a pak skoro furt
Hlavně si říkám, aby se nic nestalo a bylo všechno v pořádku ![]()
Dobré ráno holky, já jdu na kontrolu až po měsíci, tzn. 20.11.Už se nemůžu dočkat až uvidím prcka na UTZ. Doufám, že už mi v té době bude dobře a nebude se mi chtít pořád ![]()
@Janenina taky špiním, praskají mi cévky. Ale už jsem na to zvyklá. U prvního těhu jsem plašila, teď už to tak neřeším, jen kdyby to bylo nějak víc.
@zichisek ahojky, to moje špinění jsme vlastně spolu už řešily
já se tím, cos napsala celkem uklidňuju, že to mám asi podobný. A kdyby to bylo nějak víc, tak asi zajdu za doktorkou.
Mě je špatně tak poslední týden, ale zatím se to dá vydržet
vždycky něco zakousnu a je to hnedka lepší
a začínám dost ujíždět na sladkým, tak se snažím to omezit a nahradit to „zdravým“ sladkým, jako třeba jablkem nebo jogurtem
ale občas to prostě nejde, protože se podívám na jogurt a je mi
![]()
Dobré ráno holky, já ani nevím, kdy půjdu na další KO
tenhle tejden si mě snad už konečně odveze mužskej k sobě a pak budeme muset vyběhat přihlášení k pobytu, až bude to, tak zdravotku, snad teda nebudou dělat problémy, protože ještě před těhu bychom museli být svoji a najednou to prý půde, tak uvidíme a až bude tohle vyřízený, tak teprve budu moct na gyndu, ale tak snad do měsíce to stihneme ![]()
u nás se sladký moc nechytlo, zatím
prej s „úchylkou“ na sladký jsou holčičky, ale pořád doufám, že to u mě bude jak u kámošky a bude holka i bez sladkýho
i když hlavně aby bylo malé zdravé ![]()
pobavila mě hned po ránu naše lékárnice, mám z netu i od holek, že se v těhu klidně může lipovej čaj, jitrocelovej sirup a paralen, když je člověk nemocnej a ona to ségře nedala, že prej neví, jestli to můžou těhule
teda nevím, jsou to bylinky a když nevím, tak se podívám na leták přece, je to taková malá lékárna, kam skoro nikdo nechodí, takže čas by na to měla
a když, tak má mít kecy a prodat to, přece je to případný moje riziko, ale vědomě bych si nic škodlivýho nevzala samozřejmě, všechno teď študuju… no což, zkusí ještě jednu lékárnu a jestli budou stejně „chytří“, tak ve třetí řekne jenom co chce a hold zatají, tu strašnou „nemoc“
![]()
@Clairisek Tak držim palečky, aby se to všechno povedlo bez nějakých komplikací a abys mohla na kontrolu co nejdřív
S tou lékárnou jsi mě opravdu pobavila
nakonec, kdo jinej by to měl vědět než pracovník lékárny
a když teda neví, tak se na to měla v tu chvíli podívat na příbalovej leták anebo jak řikáš, normálně to prodat a upozornit, že to nemusí být vhodný pro těhotný.
S tím sladkým… Tak holčička říkáš
já bych radši chlapečka, ale nakonec, nejdůležitější je, aby bylo mimčo zdravé a dobře prospívalo ![]()
Já jsem u první (holka) neměla na sladké chuť vůbec. Hlavně jsem měla pořád chuť na čínu na konci těhu. Měli jsme ji minimálně 3× týdně, hlavně ostřejší kung-pao ![]()
TeĎ mám pořád děsnou chuť na citrusy - mandarinky, pomelo…a pizzu
Tak nevím jak to je s těma chutěma ![]()
@zichisek To já zatím nemám vyhraněnou chuť na něco
ale pravda je, že když otevřu lednici, tak mám vždycky jasno na co chuť mám
A většinou to v lednici není
včera jsem třeba měla děsnou chuť na rizoto, to bych včera žrala na kila
v sobotu jsme dělali s přítelem palačinky a on mi řikal, že jsme mohli udělat bramboráky, okamžitě jsem na ně dostala chuť
ale nakonec jsem to zajedla těma palačinkama ![]()