Červen 2013 - okolí pardubic

• Otevřená skupina

Pro všechny těhulky maminky který si chtějí popovídat, poradit se nebo jen zabíit chvilku času z Pardubic a okolí, ale klidně i odjinud:)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
6.11.12 19:26

Tak treba na pristí kontrole ja tam byla minuly týden tak se me ptal jaky testy chci jestli ty standartni nebo ty lepsi za ty se plati 600kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
6.11.12 19:36

To půjdu asi po tech krevních testech. Mas nejake tehu problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.11.12 19:51

První tehu sem měla rizikové a malej se narodil málem na 6 měsíci a tet mi je taky pořád zle ale zatím nemusím do rizikovky a doufám že se ji obloukem vyhnu protoze do pce do rizikovky bych nechtela.Je tam příšernej dr Minžák jen si na nej vzpomenu je mi zle :x Mám tet spíš problemy se zaludkem dost boli jak mile neco sním nebo se napiju a taky zvracim. A co ty? K jakymu chodís dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3223
6.11.12 19:55

Já jdu na kontrolu až 30/11, jinak 18/10 jsem byla 5+1 tt… rovnou se objednám na ten prvotrimestrální screening…
Kam holky chodíte do pce ke gyn???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.11.12 20:01

Já chodím k Dobrkáči a co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.11.12 20:04

Ahojte maminy, tak to jsem čekala. Jsem čekala, že nás tady bude víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
6.11.12 20:05

Chodím k Dobrkovskemu s nemuzu si stezovat. Je dobrý. Ja zadne problemy nemám, az mi to prijde zvlastni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.11.12 20:18

Ahojky Madison:) já doufám že se ještě rozrostem a bude nás tu víc.:)
Jj Dobrkac je v poho jen mi tet posledni dobou prisel trosku divnej, možná trošku unavenej.Tet maj dovču tak třeba načerpá energii :lol: Jé tak to ti závidím co já bych dala za to kdyby mi bylo dobre. U Sebíka mi bylo spatne cely tehu jeste i na sale tak tet doufam ze to tretím mesicem utne a bude klid.
Co si víc přejete holcicku nebo chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
6.11.12 20:25

Nám to je jedno, já možná víc holčičku a manžel chlapečka, ale vůbec to neřešíme. Asi nám to je fakt jedno…mě určitě. Říkám si, že první by byl dobrý kluk a pak holka :). Ono to, že mi je dobře má i své mínus - přibírání a myslím, že to přijde brzy :(. Byla jsem zvyklá chodit 2× týdně cvičit a teď se hlavně šetřím, takže to půjde rychle nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.11.12 20:31

Treba zas tolik nepriberes.Ja sem pri tehu dala dolu 10kg jak mi bylo zle a nabrala 4-5 a po porodu to slo vse dolu jenze sem to pak nabrala nazpatek, takze mam tet vahu jako kdyz sem sla rodit.Sem zvedava jak to bude tet kazdej me strasi ze u druhyho se nabira hodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
6.11.12 20:34

Budeme doufat, že to bude dobré :) a že to zvládneme. Tak si říkám, že čekat 3 týdny do kontroly je fakt dost, když nevím, jestli je vše OK. Snad to rychle uteče. Co vy byste si přáli, chlapečka nebo holčičku? Psala jsi, že už máš chlapečka, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.11.12 20:37

Jojo taky doufam ze bude vse v poradku.Jj mám 14měsíčního chlapečka a chtěli by jsme strašně moc holčičku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
6.11.12 20:40

Tak to chápu :), bylo by to ideální. 14měsíčního? Teda, tak to jste dlouho na další mímo nečekali :). Jdu spinkat, ráno brzy vstávám do práce. Zatím pa, zítra snad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3223
7.11.12 07:33

Ahojky holky, omloubám se, ale koukám, že jedete kolem 8 to už jsem na gauči na zádech 8)
já chodím k peršínovi - je to super doktor, i když spousty ženskej s nim mají problémy.. on je sice „huba“ ale zase nemaže med kolem huby… na první kontrole jsem byla 18/10/2012 a teď jdu až 30/11 - sice mi to přijde dlouho, ale věřím tomu, že bude vše OKÁ :mrgreen:
jinak já už mám 6 letýho chlapáku/školákam, tak snad te´d kdyby byla ta holčička bylo by to fajn, ale klukovi se taky nebráníme.. je nám to jedno!! hlavně aby bylo vše v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.11.12 12:57

Ahojky
jj o Pešínovi jsem slyšela jen to nejhorší ale žádnej dktor se nemůže zavděčit všem. Máš to opravdu dlouhou kontrolu ale bude vše ok to je jasný :)
Holky me je dneska od rána tak zle až hrůza. :( Mimísek mi dává pěkně zabrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny