Červen 2013 - okolí pardubic

• Otevřená skupina

Pro všechny těhulky maminky který si chtějí popovídat, poradit se nebo jen zabíit chvilku času z Pardubic a okolí, ale klidně i odjinud:)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
202
18.1.13 19:59

@Nelinna no vidis ale napoprve ze strany na stranu :-D tak to sem zvedava,,,kdy to budete vedet,,,me uz v 15+2 rekl ze vypadame na holky ja teda cekam dvojcatka a jsem 17+2… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
18.1.13 20:18

Jééé, ty vážně čekáš dvojčátka? A to samo, nebo vám to nešlo a byli jste na umělém? Tak to gratulace dvojnásobná :D Ono je to krásný, ale… budeš mít honičku. Máš aspoň někoho, kdo ti alespoň ze začátku pomůže? No jdu 29 ale ten můj doktor, s ním to je fakt marný. No uvidíme, jestli z něj něco vypáčíme. Jinak jdu 21.2. na 3D ultrazvuk, takže spoléhám na něj. Taky půjdeš? A tak bříško už roste víc, když tam jsou dvě? A jak jsi to vstřebala, když ti to pověděli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
18.1.13 21:57

@Nelinna samozrejme i tobe gratulace..:-) to se nam tak povedlo samooo…sme moc moc chtely noo a rovnou dvakrat…jsme za to stastni a strach ten nemam vim ze ze zacatku bude honicka ale pak to bude super budou mit jeden druheho…jinak bydlime s mamkou a jejim pritelem takze v pohodeee…a brisko to mam jak mamky s jednim v 25 tt…rostou rychle jak jsou dve vse je dvojnasob…:-)… fakt uz jen cekam kdy na maminku zacnou tukat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
18.1.13 22:04

Páni, no to je krásný :P tak to máš fajn, že tam někoho máš, protože si to jinak neumím představit. Tady u nás jedna holčina když měla dvouletýho klučinu tak otěhotněla a taky dvojčátka, a dva kluci. A taky to zvládli, ale teda ufuf. :lol: No na mě už ťuká, od soboty. A je to nádherný, no v sobotu jsem z toho byla úplně na větvi. Teď se na mě taky zrovna dobejvá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
19.1.13 08:14

Tak to je krasny ze uz tsk citis..ono potad mame jeste tejden dva cas..preci jen u dvou maj mene mista tak se nemuzou tak rozcapovat…:-) ten 3D ultrazvuk vubec delaji kde nebo jak se k tomu dostanes..my jdem na ten screening tak tam myslis??Protoze u nas dr.nema tak dobry utz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
19.1.13 08:51

Jj, to máte :) No většinou tam kde dělají screening, dělají i 3D. Tak se podívej na netu, tam by jsi to měla najít. Pak jen zavoláš, objednáš se a je to. Stojí to sice, no jak kde, tak 1500kč, ale podle mě to za to stojí. Uvidíš je jako kdyby byli u tebe :lol: Ale dělají to až tak od 22 týdne a dostaneš barevnou fotku a nahrávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.13 08:58

Mysule87: tak to já to zkusim a pak napíšu jak jsem dopadla ale jesli se to bude hýbat ze strany na stranu tak budu zmatená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
19.1.13 13:34

@MyškaTerka ze strany na stranu kluk :-D no ja sama su zvedava esi to podle toho fakt vyjde :-),,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.13 14:04

Tak jsem to právě zkoušela a chvilku to bylo ze strany na stranu a pak to zase dělalo kroužky tak já nevím teda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
19.1.13 14:30

Tak to jsi na tom stejně :lol: Já to měla taky tak. Tak to necháme na ultrazvuk, to bude nejjistější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.13 20:00

Asi tak, ale za pokus to stálo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
20.1.13 11:26

Ahoj holky, tak dnes jsem 19+5tt.. toto utika.. v utery jdu k novemu gynekologovi.. jelikoz sem se prestehovala… takze se tesim az uvidim mrnouska… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
20.1.13 21:26

Ahoj holky, tak já jsem dnes 17/5,taky stále čekám až se prcek ozve:-)už docela chytám nakupovací mánii, teda jen na oblečky, ty jsou super:-)ale taky ještě nevíme co v pupiku mám, ale intuice říká kluk, tak jsem zvědavá:-)co nového u vás všech??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aendie
21.1.13 21:10

Ahoj maminy, dneska začínám 19tý týden, vše je v pořádku, všechny testy ok a 30 jdu na ultrazvuk. Už se těším až červíka uvidím. Mělo by těch ultrazvuků být víc, nějaký automaty na ulici kam strčíte břicho a ono vám to ukáže obsah. Klidně bych to platila - 2 minuty za deset korun? Byla bych tam denně. Takhle furt jen člověk čeká. Muj gynekolog se tvářil jako kakabus, když se mě ptal, jestli už něco cítím. Říkám, že jo, hemžení krokodýla, jako by se vám tam cosi otáčelo naštorc a šťouchání a dloubání, a pak mi řek, že je na to ještě brzo. No tak proč se ptá? Jak to máte vy?

• Citovat
  • Upravit
57
21.1.13 21:20

Ahoj, brzy není. Já jsem dneska 19+2 a cítím je už přes týden. Tak super, že máte všechno v pořádku :) Tvoje představa o automatech mě vážně pobavila, no proč ne, dobrej nápad :mrgreen: Začni podnikat :palec: Já jdu 29. ultrazvuk snad bude taky, tak už jsem taky natěšená, no hlavně, že už se třeba konečně dozvíme, koho v tom bříšku nosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny