Červen 2013 - okolí pardubic
- Otevřená skupina
Pro všechny těhulky maminky který si chtějí popovídat, poradit se nebo jen zabíit chvilku času z Pardubic a okolí, ale klidně i odjinud:)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky, no to jste dobrý, jen jsem si to přečetla, tak jsem dostala chuť na plněný knedlíky i na toho moravskyho vrabce
Já třeba nemůžu vůbec nic co má strouhanku smaženou, to udržím v žaludku max tak půl hodky. Jinak dneska mě začalo šíleně bolet v krku, kolegyně na mě naprskala, tak mi na to ten paralen nějak nezabírá.
Já taky dělám sedavou práci, jsem v kanclíku od 8 až někdy do 6 a bud mě pořád honěj o patro výš do schodů, nebo se za cely den projdu tak nazáchod. to jsem zvědavá, jak do tech schodů budu funět s bříškem ![]()
Julča87: z toho si nic nedělej, jsem taky takova lina, pořád bych jen spala, a ty úžasný nálady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky já se přidávám ke knedlovepřozelo chutím
ale to můžu pořád..taky tedka kyselý pomeranče. chutná mi vše, kromě rajské a svíčkové
ale nevolnosti neznám, spíš ta žáha
jak vám to utíká, já jsem dneska 10/2,za tejden a půl jdu na kontrolu a ten screening. a taky jsem to už ukončila v práci. potkalo nás něco moc smutného, myslíte si, že když už třetí den brečím, že to může mimi ublížit? vím, nemám se nervovat…
ahojky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda kyselý tet muzu taky každej vecer jim okurky:) na pomeranče, mandarinky mám stále chut ale nedělají mi dobře.
Já sem dnes 10+5 za týden jdu na kontrolu tento týden sem měla jit na krev kvuli genetice jenže mi bylo stašně špatně že sem se tam nedostala tak doufam že zítra až tam budu volat mi umožní nahradní termín nebo budou stačit triple testy.Sem kvuli tomu pořád naštvaná u prvniho mimi sem bylo jen na triple testech tak nevim no.
lenousik:Nevím co se ti stalo, určitě nějak radikalně by mu to ubližit nemělo ale tet je pro mimi a pro tebe dulezity klid. Držím pěsti at se to brzy zahojí a nejsi smutná. At se stalo cokoli pláčem to neviřešíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, jak se máte? Dlouho jsem tu nebyla, vůbec nestíhám. Spím tak 12 h denně, takže jen co se vrátím z práce, jdu spát, vůbec tu únavu nezvládám. Jinak mi už taky začíná být dost špatně, ale nezvracím.
Ketrilko - co migrény, už lepší?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda maminy tak jak pak se Vám daří? Já jdu zítra na první větší ultrazvuk a měla bych už dostat průkazku tak s těším. Migreny jsou uz lepší tak snad to tak vydrží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak jste dopadli u doktora? Me dneska zachvatila angina, tak lezim, snad se z toho dostanu co nejdrive. Neco u vas noveho tehulky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky ![]()
Hlásím se po delší době-minulé pondělí jsme byli na screeningu a podle menstruace jsem byla 12+2tt a mimi se ukázalo, jako 12+5tt, ale doktor řikal, ať to radši beru podle menstruace. Dneska jsme dle menstruace 13+3tt docela to utiká, s těma chutěma ste mě uklidnili, včera jsem zas měla chuť na červenou řepu a vypila jsem půlku toho láku-jsem myslela, že se po něm utluču
, vůbec nejsem na sladký-tak jsem zvědavá, co to vlastně čekáme-moc bych si přála holčičku
. Lenoušík-neměla by ses nervovat, já, když se rozčílím, tak je mi pak akorát hrozně špatně
. Držte se těhulky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, mohu se přidat? Jsem z Pardubic, ale termín mám 26.5.2013 s tím, že si moje doktorka myslí, že to bude začátek června, jelikož jsem měla dlouhé cykly a mimísek je menší než by měl být, prý je to drobek
Jsem dnes 15+6. Jo a na kyselé mám chuť pořád, u nás teď je na jídelním lístku stále zelí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoojky hoolky
tak jsem dneska byla na UZ, jsem 11týden, bylo to fajn, cvrček se ukazoval, jen si zakrýval jedno očko:-)má 5 cm a jsou krásně vidět ručky a nohy. Brali mi krev na genetiku, skupinu, hiv atd, za 14dní na extra UZ, kde vše budou měřit a budu mít 3D foto
a taky se prý po 3 měsíci už dělá UZ jen na břiše, tak jsem ráda, že se nemusim už svlíkat
neskutečně mi rostou prsa a to teda nepotřebuju
a jak vy všechny???papaaa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda tak sem taky tet nejak nebyla. Malej je porad nemocnej tet mel skoro mesic v kuse antibiotika a tet zas angina a chytli sme to všichni nejak se z toho nemuzem vyhrabat.
Ve čtvrtek jsem byla na kontorle a už sem konečne dostala tehu prukazku tak sem mela radost a povodle se nam pekna fotecka
pristi kontorolu mam 28.12. a pry nam uz i rekne co to bude tak se strasne moc tesim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak jsem se právě vrátila z kontroly. Dnes jsem 16+1, těšila jsem se na další měření, ale bylo mi vysvětleno, že prý když prcek povyroste nad nějakých 8 cm, tak už to tak lehce nezměří jako na začátku a čeká mě v lednu poprvé velký UTZ, který trvá 45 min a vše se bude podrobně měřit. Výsledky z genetiky mi vyšly v pořádku, to jsem byla v HK a tam jsme měli malého naposledy změřeného - tj. před 14 dny a měl celých 67 mm
Každopádně doktorce se nelíbilo, že jsem od minule přibrala jen 0,5 kg (já byla teda překvapená a ráda, jelikož jím dost oproti tomu jak jsem jedla a furt mám hlad)a ve 4.měsíci se má už prý přibírat více. Mám si prý dávat sladky… Ale to já nemusím, dřív jo, teď nemám chuť. Ale myslím, že teď už to pojede… a čekají nás vánoce, to se bude jen papat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, můžu se taktéž přidat k vám, i když nejsem z Pardubic? Jmenuju se Monika, jsem z Olomouce a čekám taky druhé miminko, to první se jmenuje Matyášek a je mu 19 měsíců. Nyní jsem ve 14 týdnu. Můžu pokecat s vámi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, Moni, jasně že tu můžeš kecat s námi
já se chci zeptat zkušenějších..ted sem se vrátila z 3D ultrazvuku a screeningu ve 13 týdnu, bylo to fajn, prcek dělal pořád kotrmelce
primař říkal, že vše vypadá v pořádku, nohy, ruce, srdíčko..ale o nosní kustce nic nerikal a doma sem mrkla do papíru, NT mám 1,53,což je asi dobrý, ale u nosní kosti mám jen nelze. nevíte co to je? četla sem, že se tam píše třeba přitomna, nepřitomna, neměřena atd, ale nelze? to třeba že to nešlo vyšetřit nebo co? hned mi to v hlavě šrotuje, ale jak řikám, primař nic neříkal tak nevim, ale myslela jsem, ze ve 13 týdnu se to kvuli té kosti atd dělá ne? díky za info..jak se všechny máte? L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj jmenuji se Markéta a jsem z jablonce nad nisou, a mam termin 17.6.2013… mame doma 2letou dceru Sofii. pokud nevadi rada bych se pridala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Maminkaraubíře , 4.10.22 09:47
- Monynka , 21.7.20 12:52
- Bugata , 24.4.15 07:26
- lucreh , 30.4.14 21:39
- lenoušík , 7.3.14 21:35
- Alexinek , 24.2.14 17:53
- siamka7 , 22.12.13 19:51
- LuMiTa , 5.12.13 10:18
- janulenkaaa , 29.10.13 08:27
- Lucienka1984 , 23.10.13 11:17
- janicka23 , 8.10.13 20:31
- Ellčimáma , 8.10.13 08:22
- aminkadf , 7.10.13 09:07
- Elessar , 2.10.13 09:07
- Monmel , 22.8.13 18:29
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Černá minulost a stěhování
- 30.5.26 14:40
- Klaudie_D
- 6
Co novopečeným maminkám pomůže?
- 30.5.26 14:28
- 884135
- 4
Jak prestat tolik resit svuj vzhled?
- 30.5.26 14:00
- BananovaSusenka
- 3
Tri týdny nechutenství a plačtivost
- 30.5.26 12:46
- JancaS84
- 3
Strojírenská technologie na VUT
- 30.5.26 12:22
- Anonymní
- 1
Známkování druhý stupeň
- 30.5.26 14:30
- annali
- 7
Odplenkování - výlety
- 30.5.26 14:22
- Magda124
- 19
Půlroční miminko- nonstop pohyb a...
- 30.5.26 12:36
- safina
- 7
Zkušenosti po potratu
- 30.5.26 13:59
- Ella865305
- 18
Jak chtit ZIT?
- 30.5.26 13:46
- Klaudie_D
- 7
Nové příspěvky
Černá minulost a stěhování
- 30.5.26 14:53
- malarybicka
- 7
Jak vysvětlil chlapovi, že se má taky...
- 30.5.26 14:53
- Venetia
- 1435
Jak byste řešili profil vašeho muže na...
- 30.5.26 14:43
- Lord_Radim
- 30
Prodej bytu s nájemníky
- 30.5.26 14:41
- Suzume-chan
- 70
Známkování druhý stupeň
- 30.5.26 14:30
- annali
- 7
Co říkáte "kauze" prezidenta s Macinkou?
- vokishka
- 3716
Co novopečeným maminkám pomůže?
- 884135
- 4
Milenky sem nová diskuze
- 30.5.26 14:26
- Luxusnixicht
- 108545
Tchýně se po mně opičí a přijde mi, že se...
- 30.5.26 14:25
- Zvedava1
- 71
Odplenkování - výlety
- 30.5.26 14:22
- Magda124
- 19