Červen 2013 - okolí pardubic
- Otevřená skupina
Pro všechny těhulky maminky který si chtějí popovídat, poradit se nebo jen zabíit chvilku času z Pardubic a okolí, ale klidně i odjinud:)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Na pohotovost? a co jim mám říct? víš, nechci tam ze sebe dělat blbce, tak nevím no
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No musela by si do nemonice na gyndu a rekla by si ze si tehotna a mas silny vytok ja tam byla pri prvnim tehu asi dvakrat a v poho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusím to vydržet do pondělí…zkusím a uvidíme. Jak migrény, už ustoupily?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ok ale v pondeli dej určitě vědet ju? a kdyb byl mudr nejak neprijemnej tak si stuj za svim a nedej se.pres den to bylo v poho az tet na vecer zase zacina od rana jsem nemohla skoro jist ani pit protoze mi bylo zle od zaludku takze musim rict ze ja si to tehotenstvi opravdu uzivam ze vsim vsudy a to jsem doufala ze druhy bude lepsi nez to prvni a ono je to horsi. zavidim maminkam kterym je tak krasne ze ani nevedi ze jsou tehu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ó jé, ale neboj, po třetím měsíci to třeba ustoupí. Určitě se zítra ozvu a neboj, vím, že je někdy nepříjemný, tak budu připravená na všechny varianty…teda doufám
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mysule87 píše:
@lenoušík Ahojky jéé no vidíš já jsem to říkala měla jsem to podobně..a strach ten už budeme mít celý život víš jak teď budeme přemýšlet aby vše probíhalo v pořádku, aby mimi pěkně rostlo, pak zas bude strach z porodu a celkově až se narrodí tak zas aby se mu někde něco nestalo, až dospěje…atd atd…takže ber to optimisticky všecko bude v pořádku..mě se to říká prožívám to samésnažím se nějak nemyslet a proto že jsem doma rozhodla jsem se být celé těhu v klidečku tak si to užívám..já jdu za týden a pár dnů tak už jsem zvědavá jak ta fazolenka povyrostla a chtěla bych už i obrázek pro manžílka..:-)…Leňoušíku a ty jsi přesně v kolikátém týdnu? Nebo kdy jsi měla poslední menstru???
ahoj myšu, já už mužovi obrázek ukazovala, u dr.jsem si ho vyprosila, i když tam je jen malinkatej váleček, ale krásnej:-)já v uterý začínám 10 týden, ale ovulaci jsem měla dýl, takže mimi je velké tak o týden míň..a za 14 dní jdu na ko a už mi budou brát krev na ten první screening..jak se vede???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenoušík Ahojky..jee sak to nevadi hlavne ze obrazek je a je na nem krasnej miminek..uz se taky nrmuzu dockat:-) aha takze podle utz jsi tak ten 9 tt ja jsem 8+5 ale podle ovu tak 8+3..jak je no dobry jen si nemuzu zvyknout jak mam ted vyvinutej cich je to mazec si pripadam jak pejsek..vsechno my smrdi a kolikrat se mu i obrati zaludek ale jinak snad vse oki sem doma tak hodne odpocivam..co ty jak to prozivate??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak u nás všechno v pořádku, srdíčko bije
. Jsem 7+5 a na kontrolu jdu až za 4 týdny, tak snad to rychle uteče. Jinak už mi začíná být nevolno, ale najím se a je to zase v pořádku, jen nemůžu mít prázdný žaludek. Už mám taky fotečku našeho „prcka“
. Taky bych chtěla být doma, v práci to je mazec. Sice celý den sedím u počítače a není to náročná práce, ale na druhou stranu to taky není ideální…projdu se max. když jdu na záchod a večer jsem vyřízená z toho, že se musím celý den soustředit…takže nic moc. Většinou se vrátím o půl šesté a v sedm už spím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky ![]()
Můžu se k Vám přidat? Jsem sice z Prahy, ale podobné téma jsem tu nenašla. Taky máme termín porodu na červen 2013. Jsem 11+2tt. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, no jasně, přideej, tak to jsia si z nás všech možná nejdál
a jak se máš ty, čekáš první? a jak ti je? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kasmar Ahojik juu tak to je super, ze mate srdicko
tak aspon muzes byt mnohem klidnejsi,,,jj sedava prace to je taky naprd,,ale alespon trochu vice korunek, ja osobne jsem chtela delat, ale manza nechce ja sem zas jezdila v sedm rano a vracela sem se o pul dvanacty v noci jako mazec asik bych to nedala, sak uvidis do jake doby to pujde,,drzim palecky aby vse bylo oki,,jinak co jde videt na obrazku malinka fazolka
..uz se taky tesim na foto jdu v pondeli uz aby to bylo..:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Julča87 Ahojky
jee tak jeste par dnu a mas trimestr za sebou to je fajn,,, ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky
děkuju za uvítání
. Ano čekáme první mimi, i když všechno probíhá dobře pořád se bojím, aby všechno bylo v pořádku, aby se brouček nepřestal vyvíjet, nebo, aby se nám nezastavilo
. Jinak od začátku těhu jsem doma-pracuju v jeslích, a ani bych to nezvládla
. A co vy kočky, jak ste daleko? Příští pondělí jdeme na screening-doufám, že bude všechno ok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jinak co se týče příznaků, tak docela trpím na celodenní nevolnosti, jsem pořád nějáká zpomalená a líná, unavená, trpím v noci na návaly a na nespavost. Jinak u mě docela řáděj chutě-na plněný bramborový knedlíky s uzeným masem a se zelím
-budu jak koule
. A co vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky tak jakej byl vikend?
Kasmar:Je tak to je paráda já ti říkala že bude vše v pořádku ale hlavně tet už máš aspon jistotu a konečně fotečku ![]()
Julča87 : Ahojda taky tě tu vítám. Jojo ty chute znám já bych tet mohla moravskýho vrabce br knedlík a zelí mnam:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Maminkaraubíře , 4.10.22 09:47
- Monynka , 21.7.20 12:52
- Bugata , 24.4.15 07:26
- lucreh , 30.4.14 21:39
- lenoušík , 7.3.14 21:35
- Alexinek , 24.2.14 17:53
- siamka7 , 22.12.13 19:51
- LuMiTa , 5.12.13 10:18
- janulenkaaa , 29.10.13 08:27
- Lucienka1984 , 23.10.13 11:17
- janicka23 , 8.10.13 20:31
- Ellčimáma , 8.10.13 08:22
- aminkadf , 7.10.13 09:07
- Elessar , 2.10.13 09:07
- Monmel , 22.8.13 18:29
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Kognitivně behaviorální terapie...
- 2.6.26 20:36
- jejjej
- 2
V levém vaječníku mi nedozrávají vajíčka....
- 2.6.26 19:27
- JancaS84
- 2
Nechci zůstat s přítelem protože…
- 2.6.26 20:38
- Pe.M.1
- 12
Cestovní taška ze Sportisima: Objevila...
- 2.6.26 20:20
- Amalthea
- 8
Partnerova nevěra po 12letém vztahu
- 2.6.26 20:42
- Wau28
- 11
Neurologické vyšetření po porodu –...
- 2.6.26 18:20
- ka2ka
- 3
Jak na sušičku (AEG s tepelným čerpadlem)...
- 2.6.26 20:31
- nozu
- 12
Mohla proběhnout ovulace později, než...
- 2.6.26 18:50
- JancaS84
- 2
Slábne test nebo je to v pořádku?
- 2.6.26 20:11
- Evkad
- 5
Manžel má v chatu s kolegyní nastavené...
- 2.6.26 20:27
- Jazmine
- 60
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 2.6.26 20:51
- jege
- 109423
Hodinky/náramek s GPS pro dítě
- vejule08
- 4
Za znásilnění neteře a praneteře podmínka.
- Keyllah
- 65
V levém vaječníku mi nedozrávají vajíčka....
- 2.6.26 20:48
- stinga
- 3
Snažení 2026
- 2.6.26 20:46
- Butterfly1307
- 1422
Partnerova nevěra po 12letém vztahu
- 2.6.26 20:42
- Wau28
- 11
Intimní fotografie mužů vs žen
- 2.6.26 20:40
- M_Vladim
- 28
Cvičení po sekci, snažím se již 5 měsíců...
- suzka1
- 6
Nechci zůstat s přítelem protože…
- Pe.M.1
- 12
Kognitivně behaviorální terapie...
- 2.6.26 20:36
- jejjej
- 2