Červen 2013 - okolí pardubic

• Otevřená skupina

Pro všechny těhulky maminky který si chtějí popovídat, poradit se nebo jen zabíit chvilku času z Pardubic a okolí, ale klidně i odjinud:)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
10.11.12 11:07

Chtěla jsem se zeptat, jak často chodíte na kontrolu k lékaři? Já byla v šestém týdnu (na potrzení tehotenství) a mám jít až v týdnu 10. přijde mi to dlouho, když ani nevím, jestli malému tluče srdíčko. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.11.12 18:48

Já jsem byla na potvrzení v 5 týdnu a ted jsem byla znovu v 8+6 takže skoro na 9. tak to máš jen o týden, to bude dobrý uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
10.11.12 18:58

Ahoj holky, taky jdu v utery k doktorce po 3 týdnech ode dne co mi to potvrdila, má už tlouct srdce, tak už to chci mít radši za sebou..jinak pro zvědavé, jojo, ty 24hodinové(přesněji 27hod)máme v našem zdravotnictví, z toho tak 3 hodky spím, zítra mám poslední službu:-)))ale mě teda blbě není ani trošinku:-)zdravím! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
10.11.12 19:20

Ahojda většinou by se melo chodit po 4 tydnech ja byla nejdrive po 14 dnech protoze meli dovcu ale tet uz po 4 tydnech.
Ja si hnes myslela ze ve zdravotnictvi taky sem tam dela než sem šla na matěřskou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3223
12.11.12 07:32

Ahojky.. já myslim, že to chození záleží na lékaři.. Já byla poprvé 18/10 to jsem byla 5+1tt a teď jdu až 30/11.
Doktor řekl, že do té doby nemá cenu choodit každých 14 dní - pokud budu bez problémů a bez obtíží a pokud by mělo dojít k ZT, tak to stejně přijde.. a má pravdu i já to tak cítím.. jsem víc v klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
12.11.12 10:27

@lenoušík …Ahojky.. :mavam: tak to jsme na tom podobně, měla jsem první utz zhruba okolo toho 6tt, to teda byl vidět jen gestační váček a zatím nic objednal mě na 26.11 že mám dojít,,já to ale nevydržela a letěla tam minulej tejden (kdo by to vydržel když mě objedná skoro za 4 tejny) tedy o týden později po utz a to tam bylo vidět i mimi i :srdce: a vůbec sem s tím nepočítala myslela jsem že půjdu zklamaná domů. ..Tak se neboj až tam teď půjdeš tak určitě budeš mile překvapena, opravdu mimi a vše kolem roste strašně rychle.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
12.11.12 10:34

@Kasmar Ahojky,,tak pokud viděl doktor že je vše v pořádku a ty nemáš problémy tak je i lepší že tě zavolá později,,pak budeš mít jistotu že tam je miminko a srdíčko a ty si odneseš domů už i fotečku..Věř my je to tak lepší než tam chodit každý týden a zbytečně se tím i stresovat,,šla jsem ůplně poprvé v 5tt to viděl jen ten váček ale opravdu malinkej až neviditelnej tak sem šla domů trochu smutná, pak mě objednal o týden později,,čekala jsem co neřekne to zas viděl jen váček bez miminka ale už větší a objednal mě skoro za 4 tejdny..Noo a já tam šla znova za tejden páč sem nevydržela a byla akorát rozhozená,,nooo ha hle na mě vyskočilo mimi 4mm a tlouko srdíčko ak a teď jdu až za 3 týdny…doufám jen že miminko krásně poroste a bude vše okí.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
12.11.12 10:37

Jinak holky moc vás zdravím jsem Šárka..nejsem sice od Pardubic ale mám termín červen 2013,,v našem Olomouckém kraji jsem nenašla podobné téma.. :D tak nás tu zas bude více..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3223
12.11.12 12:18

@mysule87 ahojky.. Já jsem Lucka a vítej.. ono je vlastně uplně jedno, odkud jsi.. PS: olomouc je krásná… mám tam tetu a strejdu a občas se zajedu podívat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
12.11.12 12:26

@Lucienka1984 Těší mě Luci,,moc děkuji za pěkné přivítání.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.11.12 14:47
@mysule87 píše:
@lenoušík …Ahojky.. :mavam: tak to jsme na tom podobně, měla jsem první utz zhruba okolo toho 6tt, to teda byl vidět jen gestační váček a zatím nic objednal mě na 26.11 že mám dojít,,já to ale nevydržela a letěla tam minulej tejden (kdo by to vydržel když mě objedná skoro za 4 tejny) tedy o týden později po utz a to tam bylo vidět i mimi i :srdce: a vůbec sem s tím nepočítala myslela jsem že půjdu zklamaná domů. ..Tak se neboj až tam teď půjdeš tak určitě budeš mile překvapena, opravdu mimi a vše kolem roste strašně rychle.. :D ahojky mysule,děkuju za podporu,jdu už zítra a hrozně se bojím,ale nechci si za žádnou cenu připouštět že by to nebylo v pořádku.děkuju,napíšu.at se ti daří :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
12.11.12 16:28

@lenoušík Taak zítra dej vědět jak to dopadne a neboj neboj určitě bude vše v naprostém pořádku :) držím pěstičky.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
12.11.12 17:45

Ahoj Šárko já jsem Denisa :)
lenoušík. držím pěsti at zítra vše dobře dopadne hlavně klídek a zítra nám dej vědet jak roste mimi.
My máme tet doma veselo :roll: včera jsem letěla s prckem na pohotovost, máme zánet stredniho ucha :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
12.11.12 18:13

Tak jsem si nějak popřečítala vaši diskuzi. Můžu se zeptat nevím esi sem to přehlédla ale ten první screening kdy se na něj přesně chodí??Jinak jsem četla co komu je a komu není jaké příznaky..No tak se vám též vypíši,,zatím musím ťuky ťuky ale nic moc,,nejhorší byla doba zahňízďování to sem myslela že chvilama odpadnu jak mě pobolívalo bříško a pak najednou zlom a vůbec nic, zatím ani chuťe, max. když my něco nevoní tak se my trošku vyvrátí žaludek ale zvracet nemusím..Nemáte některá zkušenost akorát se my 14 dní hůř dejchá, byla sem na Alerg.kde my narvala jakýsi foukátka že si myslé lehké astma ale na gyndě říkal že lepší nic tak nevím noo čím to může být..jdu někam na procházku a dejchám jak kůň a to ještě nemám bříško :lol: manža my koupil čističku vzduchu od alergenů tak snad bude líp..jinak já jsem od začátku na neschopence dělám 12ti hod. směny i déle,,a Vánoce v obchodě jsou děs tak je to oje první miminko tak si to chci užít se vším..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3223
13.11.12 17:39

Tal holky ja sem dneska po revizi.. to maly se rozhodlo na svet neprijit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny