Červen 2013 - okolí pardubic

• Otevřená skupina

Pro všechny těhulky maminky který si chtějí popovídat, poradit se nebo jen zabíit chvilku času z Pardubic a okolí, ale klidně i odjinud:)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
13.11.12 19:15

Ahoj Luci to je mi moc líto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
13.11.12 19:55

Luci to mě moc mrzí, jak to, včera jsi tu ještě byla a nic se přece nedělo, začala jsi krvácet? je mi to moc líto, určitě bude líp, držím ti palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
13.11.12 19:58
@mysule87 píše:
@lenoušík Taak zítra dej vědět jak to dopadne a neboj neboj určitě bude vše v naprostém pořádku :) držím pěstičky.. :)

ahojky, tak už mám dr.za sebou a spadl mi kámen ze srdce, bobek má 1cm a srdíčko mu bije:-)na ko jdu zas za 3 týdny, to už mi budou dělat ten první screening. už mám i těhu průkazku. jsem moc ráda, ale je hrozný, jak ten strach pokračuje, aby bylo vše ok..jak se daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
13.11.12 20:31

Ahoj holky, chci vám poděkovat za podporu s tím, že jdu k lékaři až za dlouho. Docela mi to pomohlo, ale musím říct, že začínám mít problémy, tak jen co se vrátí z dovolené, tak k němu letím na kontrolu a pak se uvidí. Tak v pondělí mě tam má…
Luci - je mi to moc líto a doufám, že to brzo překonáš a že jen co to půjde, tak se opět zadaří, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
14.11.12 09:28

@lenoušík Ahojky jéé no vidíš já jsem to říkala měla jsem to podobně..a strach ten už budeme mít celý život víš jak teď budeme přemýšlet aby vše probíhalo v pořádku, aby mimi pěkně rostlo, pak zas bude strach z porodu a celkově až se narrodí tak zas aby se mu někde něco nestalo, až dospěje…atd atd…takže ber to optimisticky všecko bude v pořádku..mě se to říká prožívám to samé :D snažím se nějak nemyslet a proto že jsem doma rozhodla jsem se být celé těhu v klidečku tak si to užívám..já jdu za týden a pár dnů tak už jsem zvědavá jak ta fazolenka povyrostla a chtěla bych už i obrázek pro manžílka..:-)…Leňoušíku a ty jsi přesně v kolikátém týdnu? Nebo kdy jsi měla poslední menstru???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
14.11.12 09:33

@Lucienka1984 Ahojky,,také my je to líto, určitě se brzy zadaří :kytka:…někdy to prostě člověk neovilvní,,a každá z nás má neustálý strach. Hlavu vzhůru máš krásného syna a brzy určitě příjde i druhá radost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
14.11.12 10:29

Přesně jak říkáš misule strach o ty mrnousky budeme mit stale kdyz sem byla poprve tehu tak sem se tsrasne bala kontrakce jsem mela od 5 měsice a chodila jsem do rizikovky na 6 mesici to vypadalo na predcastnej porod s tim ze je moc malej a nikdo nic nevi a nakonec se narodil o mesic driv coz byla parada ze sme to dotahli tak daleko. Z porodu jsem měla obrovskej strach ale naštěstí tam semnou byl celou dobu pritel a zvladli jsme to a tet kdo by rekl že je Sebouškovi skoro rok a pul :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
15.11.12 09:52

Ahojda holky co chodíte k Dobrkovskýmu má tet do pondělka dovču nevíte jestli tam má nějakej zástup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
15.11.12 18:03

Ahoj má tam napsáno Gmed, takže to je asi zástup. Jinak v pondělí už tam bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
15.11.12 19:57

Ahojda děkuju sjela jsem do nemocnice do pondelka je dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
16.11.12 16:34

Všechno je v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
16.11.12 20:24

Ale jo v ramci moznosti. Bolela me asi 3 dny hlava az z toho jsou migreny a fakt se to nedalo vydrzet.Jkej koliv hluk nebo svetlo vadi a bylo mi z toho nazvraceni. Včera mě přítel odvezl do nemocnice na neurologii tam mi pichli injekci s tim ze az se mimi narodi tak musim na magnetickou rezonanci a kdyby mi bylo zase tak zle tak prijit a nechaji si me tam:( jinak na paralen.
A co ty? Uz je lip? Psala jsi ze mas taky nejaky problemy a v pondeli jdes k dobrkaci…doufam ze se to uz zlepsilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
16.11.12 21:04

Mám strach, jestli je všechno OK, mám silný výtok, dříve jsem na to netrpěla nikdy až teď a nějak mi ustupují těhu potíže, tak mám strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
16.11.12 21:05

S tou migrénou je mi to líto, švagrová trpí taky šílenou migrénou a je stále na kapačkách v nemocnici, takže fakt nic moc. Ale neboj, určitě to zvládneš!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
17.11.12 10:38

Ahoj nebij urcite to nebude nic vážnýho. Výtoky někdy na zacátku těhu bývaj a třeba budeš mít tet už pohodové těhu bez obtíží a pěkně si to užiješ. Jestli budedš klidnější tak si dojdi na pohotovost aby si byla v klidu a nenervovala se to miminku nedlá dobře. Určitě dej vědet jak si dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny