Červen 2013 - okolí pardubic
- Otevřená skupina
Pro všechny těhulky maminky který si chtějí popovídat, poradit se nebo jen zabíit chvilku času z Pardubic a okolí, ale klidně i odjinud:)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Luci to mě moc mrzí, jak to, včera jsi tu ještě byla a nic se přece nedělo, začala jsi krvácet? je mi to moc líto, určitě bude líp, držím ti palečky!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mysule87 píše:
@lenoušík Taak zítra dej vědět jak to dopadne a neboj neboj určitě bude vše v naprostém pořádkudržím pěstičky..
ahojky, tak už mám dr.za sebou a spadl mi kámen ze srdce, bobek má 1cm a srdíčko mu bije:-)na ko jdu zas za 3 týdny, to už mi budou dělat ten první screening. už mám i těhu průkazku. jsem moc ráda, ale je hrozný, jak ten strach pokračuje, aby bylo vše ok..jak se daří?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, chci vám poděkovat za podporu s tím, že jdu k lékaři až za dlouho. Docela mi to pomohlo, ale musím říct, že začínám mít problémy, tak jen co se vrátí z dovolené, tak k němu letím na kontrolu a pak se uvidí. Tak v pondělí mě tam má…
Luci - je mi to moc líto a doufám, že to brzo překonáš a že jen co to půjde, tak se opět zadaří, uvidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenoušík Ahojky jéé no vidíš já jsem to říkala měla jsem to podobně..a strach ten už budeme mít celý život víš jak teď budeme přemýšlet aby vše probíhalo v pořádku, aby mimi pěkně rostlo, pak zas bude strach z porodu a celkově až se narrodí tak zas aby se mu někde něco nestalo, až dospěje…atd atd…takže ber to optimisticky všecko bude v pořádku..mě se to říká prožívám to samé
snažím se nějak nemyslet a proto že jsem doma rozhodla jsem se být celé těhu v klidečku tak si to užívám..já jdu za týden a pár dnů tak už jsem zvědavá jak ta fazolenka povyrostla a chtěla bych už i obrázek pro manžílka..:-)…Leňoušíku a ty jsi přesně v kolikátém týdnu? Nebo kdy jsi měla poslední menstru???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucienka1984 Ahojky,,také my je to líto, určitě se brzy zadaří
…někdy to prostě člověk neovilvní,,a každá z nás má neustálý strach. Hlavu vzhůru máš krásného syna a brzy určitě příjde i druhá radost..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně jak říkáš misule strach o ty mrnousky budeme mit stale kdyz sem byla poprve tehu tak sem se tsrasne bala kontrakce jsem mela od 5 měsice a chodila jsem do rizikovky na 6 mesici to vypadalo na predcastnej porod s tim ze je moc malej a nikdo nic nevi a nakonec se narodil o mesic driv coz byla parada ze sme to dotahli tak daleko. Z porodu jsem měla obrovskej strach ale naštěstí tam semnou byl celou dobu pritel a zvladli jsme to a tet kdo by rekl že je Sebouškovi skoro rok a pul ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda holky co chodíte k Dobrkovskýmu má tet do pondělka dovču nevíte jestli tam má nějakej zástup?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj má tam napsáno Gmed, takže to je asi zástup. Jinak v pondělí už tam bude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda děkuju sjela jsem do nemocnice do pondelka je dlouho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale jo v ramci moznosti. Bolela me asi 3 dny hlava az z toho jsou migreny a fakt se to nedalo vydrzet.Jkej koliv hluk nebo svetlo vadi a bylo mi z toho nazvraceni. Včera mě přítel odvezl do nemocnice na neurologii tam mi pichli injekci s tim ze az se mimi narodi tak musim na magnetickou rezonanci a kdyby mi bylo zase tak zle tak prijit a nechaji si me tam:( jinak na paralen.
A co ty? Uz je lip? Psala jsi ze mas taky nejaky problemy a v pondeli jdes k dobrkaci…doufam ze se to uz zlepsilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám strach, jestli je všechno OK, mám silný výtok, dříve jsem na to netrpěla nikdy až teď a nějak mi ustupují těhu potíže, tak mám strach ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S tou migrénou je mi to líto, švagrová trpí taky šílenou migrénou a je stále na kapačkách v nemocnici, takže fakt nic moc. Ale neboj, určitě to zvládneš!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj nebij urcite to nebude nic vážnýho. Výtoky někdy na zacátku těhu bývaj a třeba budeš mít tet už pohodové těhu bez obtíží a pěkně si to užiješ. Jestli budedš klidnější tak si dojdi na pohotovost aby si byla v klidu a nenervovala se to miminku nedlá dobře. Určitě dej vědet jak si dopadla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Maminkaraubíře , 4.10.22 09:47
- Monynka , 21.7.20 12:52
- Bugata , 24.4.15 07:26
- lucreh , 30.4.14 21:39
- lenoušík , 7.3.14 21:35
- Alexinek , 24.2.14 17:53
- siamka7 , 22.12.13 19:51
- LuMiTa , 5.12.13 10:18
- janulenkaaa , 29.10.13 08:27
- Lucienka1984 , 23.10.13 11:17
- janicka23 , 8.10.13 20:31
- Ellčimáma , 8.10.13 08:22
- aminkadf , 7.10.13 09:07
- Elessar , 2.10.13 09:07
- Monmel , 22.8.13 18:29
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Resekcia septa
- 3.6.26 16:33
- Julkavig
- 1
Průser a strach z rodiny
- 3.6.26 16:25
- lilith1
- 12
Bojím se sexu s novou přítelkyní
- 3.6.26 16:35
- Kfětoslava
- 4
Proč zůstáváte ve školství?
- 3.6.26 15:47
- ProfZav
- 7
Pes po nehodě
- 3.6.26 16:03
- Adaneli
- 7
Vaše zkušenosti s čistě přírodní hennou
- 3.6.26 14:51
- Aries6
- 5
Rozchod a výhružky
- 3.6.26 14:25
- jkra
- 45
Co kdybyste se museli odstěhovat s...
- 3.6.26 16:31
- Ketris
- 32
Furolin během těhotenství
- 3.6.26 16:26
- vulpes
- 4
Jak moc je důležité užívat kyselinu...
- 3.6.26 12:50
- LunaP
- 2
Nové příspěvky
Co kdybyste se museli odstěhovat s...
- 3.6.26 16:36
- arinecka
- 33
Pes po nehodě
- 3.6.26 16:36
- Šmoulice
- 8
Bojím se sexu s novou přítelkyní
- 3.6.26 16:35
- Kfětoslava
- 4
Resekcia septa
- 3.6.26 16:33
- Julkavig
- 1
Vlastivěda čtvrtá třída
- 3.6.26 16:32
- Kousavysvetr
- 127
Rozchod a možné tehotenstvo
- 3.6.26 16:32
- arinecka
- 157
Známkování druhý stupeň
- 3.6.26 16:31
- IcePlanet7
- 54
Bolesti hlavy, když ležím (a při předklonu)
- 3.6.26 16:29
- Evkad
- 3
Ženy, změníte názor jako matky?
- 3.6.26 16:28
- Ephemeral
- 70
Doprava autem Praha-Homolka
- 3.6.26 16:27
- duklak
- 18