Vlastivěda čtvrtá třída

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1659
3.6.26 13:43
@KKK85 píše: Více

Tak jak to, že teda nemá jedničku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
3.6.26 13:48
@Klávesa289 píše: Více

PROTOŽE TESTY ABCD NEJDOU SPOUSTĚ DĚTEM JEŠTĚ NA STŘEDNÍ! :D Co je to dneska za skvrny na slunci? Dítě zaškrtlo první správný letopočet a nedočetlo, že je tam špatné město, protože ho nenapadlo, že po správném letopočtu bude chyták. Moje dítě mělo teď taky to samé, jedničku neměl skoro nikdo, většina dvojky a trojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7737
3.6.26 13:48
:D :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7737
3.6.26 13:49
@Eva2610 píše: Více

protože ji ta trojka byla líto…? Asi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15045
3.6.26 13:57
@zrcadlo píše: Více

Já přece nikoho neprovokuji. Zeptala se, proč to na mě tak působí, normálně jsem odpověděla. A zjevně to tak působí na většinu lidí zde. Pokud to tak není, tak jedině fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
3.6.26 14:21
@TRG píše: Více

Já měla čtvrťáka loni. Zrovna tahle část ho ukrutně nebavila a učil se to nerad. Ale sám řekne, že když má na výběr z možností, je to pro něj snažší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
3.6.26 16:32
@Midaku píše: Více

Z tohoto důvodu od příštího roku děti převádím do SCIOŠkoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.26 17:12

@KKK85 Projdi si ty testy, jak se učitelka ptá a podle toho se učte.

• Citovat
  • Upravit
11035
3.6.26 18:24

@KKK85 Ono taky zvaz, ze dcera bude dozravat - co se tyce soustredeni, prace s textem atd. se vekem pravdepodobne zlepsi i bez specifickeho treninku. Za me se ucite na 1. stupen fakt dost, takto = temer denne jsem se ucila na prvnim stupni se synem se vsema poruchama uceni sveta. Ale prave slo o tu reedukaci tech poruch, neslo to vypustit, a bylo to hrozny. Za me nejlepsi cesta, jak znechutit skolu. Takze kdyz tady pises, ze nakoupis jeste nejake cvicebnice na praci s textem, ja bych se na to vykaslala. Cte? Pokud hodne cte, tak to porozuneni a prace s textem se rychle zlepsi samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7737
3.6.26 18:47
@verusak.berusak píše: Více

U dcery se osvědčilo že ji vyhovuje raději fakt denně po troškách než pak najednou hodně… v týdnu je to třeba 30 minut. říkám je to narázové.. jsou víkendy kdy není nějak třeba nebo jen slabá hodinka.. ted toho bylo prostě moc.. 4 testy na po, út… tak toho bylo více. Je to fakt různé… ale stíhá normálně kamarádky, na kolo jezdit, kroužek i trénovat na kroužek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44382
3.6.26 19:52

Nějaké hry na pozornost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10087
3.6.26 20:05

@KKK85 Myšlenkové mapy jste zkoušeli? Nebo Udatné české dějiny na YT? Quizlet, že by si sama vytvořila? Nebo i ty kartičky, ale nevyráběla bys je ty, ale ona sama…
Jinak já jsem dodneška nepochopila, k čemu je čvrťákům znalost toho, kdy se který král narodil, umřel a založil kterou univerzitu :roll: Dějepis má být příběh a ne encyklopedie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15903
3.6.26 20:47
@KKK85 píše: Více

Především je to o učitelce.. Dcera teď v 5tříde má na vlastivědu, přírodovědu jinou učitelku a rozdíl velký. Testy píšou často, ale vždycky ví z čeho to bude, jedná se krátký test z posledního učiva, žádné záludnosti z něčeho co brali před 2 měsíci. Často mají referát, což je jednička zadarmo. Efekt takový, že jí vlastivěda najednou baví a pamatuje si víc, než s učitelkou která byla přísná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
4.6.26 08:18

Věřím, já mám ABCD s jednou správnou taky ráda, ale když tam jsou dvě hodně podobné odpovědi, tak to některé děti fakt nedávají, protože to z nějakého důvodu nedočtou, nebo panikaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44382
4.6.26 08:29
@TRG píše: Více

I dospělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin