Červen 2013 - okolí pardubic

• Otevřená skupina

Pro všechny těhulky maminky který si chtějí popovídat, poradit se nebo jen zabíit chvilku času z Pardubic a okolí, ale klidně i odjinud:)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
31.12.12 21:01

Přeji všem budoucím maminkám všechno nejlepší do Nového roku 2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
3.1.13 20:18

Ahoj holky, taky se připojuji k blahopřání do Nového roku, at jsme všechny zdravé a s našimi pupíky:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
4.1.13 17:48

Ahoj holky :mavam: můžu se k vám přidat? jsem sice z Ostravy, ale TP 2.6.2013 :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
4.1.13 19:24

Ahojda jak pak se Vám všem daří? Radusko jasne ze muzes neni to jen pro pardubandy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
4.1.13 20:08

@ketrilka ahoj :mavam: u mě vše zatím ok, jen jsem nervní, že ještě necítím pohyby :think: cítíte některá nějaké? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
5.1.13 18:36

** Raduskaa**: ja jsem v 17tt a pohyby citim uz od konce 16tt.. sice byli lehke, ale byli. citim je hlavne kdyz jsem v klidu a odpocivam.

Holky uz vite nektera pohlavi miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
5.1.13 20:22

No já jsem cítila takový bublifuk pod bříškem :D když jsem ležela a ani se nehla..ale nevím jestli je to ono :( ale to jsem ucítila asi tak 2× a od te doby nic :think: ale cetla jsem ze to můzou nektere prvorodičky cítit klidně až v 21tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.1.13 20:25

Ahojda já se přidávám zatím žádne pohyby také necitím a to sem je u prvního cítíla docela brzo.Je tet ještě nekomu stále nevolno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
7.1.13 17:02

Ja muzu rict ze mi nevolno neni a ani u jednoho nebylo… nezavidim.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.1.13 18:01

Makyna: Jé tak to se máš tiše zavidím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
8.1.13 09:03

Tak dr rikal, ze druhorodicky citi pohyby o neco drive nez prvorodicky..,ale i takto neni tak intenzivni jako kdyz uz jsi ve 25tt.. :)

a stou nevolnosti jsem mela asi kliku… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
8.1.13 18:27

Ahoj holky, já se taky přidávám jestli můžu. Já mám termín 18.6. a od Pardubic zas tak daleko nejsem :lol: Tak jsme si to vybrali na pěkný teploučko, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
8.1.13 21:36

To jo… ja mam dceru narozenou v zime.. takze ted mi to nak nevadi… :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
8.1.13 21:57

Ahojky holky, já jsem taky ráda, že budeme mít mimi na léto, ale netěším se jestli budou nějaké tropické hicy 8o jinak já čekám první a nevolnosti jsem teda taky vuubec nepoznala :) pohlaví ještě nevíme, budu začínat 17tt, čekám na genetiku, pohyby ještě asi necítím, i když po prohmatání břicha mi dr říkala, že už to musím brzy cítit :) tak uvidíme. mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
12.1.13 17:01

Ahoj holky prosim co cekate dvojcatka,dr.my predepsal v 16+4 tt utrogestan kvuli bolestem stydke spony boli me a tlaci hodne uz 14 dni..Nemate nektera stejny problem jdu v pondeli na ortopedii..nejde my jen na rozum ten utros ted??Diky za odpoved moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny