Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Tak já jdu asi proti proudu…nesnáším bublinky kromě alkoholu ![]()
Ked ti to ma spravit radost, tak na to kasli. Nic si nepocula a necitala.
Kde je radost, tam moze byt laska ![]()
Jedz ako chces, to je aj tak len nejaky trend, ktoru neskor ustupi inemu ![]()
@Josef_t píše: Více
Taky si myslím, že je to souhrn všeho…takový balíček.
Nevhodné chování při jídle mi taky spolehlivě jako kompas ukáže..kde nechal tesař diru:
@tess50 píše: Více
Jsem spíš zklamán.
Kam se poděla zamilovanost, láska, hluboký cit ![]()
Kam se podělo dobré vychování, čisté oblečení, oduševněný rozhovor.
Případně ty materiální hodnoty.
Jde jen o ty feromony ![]()
@Adull píše: Více
Ne, že by na tom záleželo, ale ta výživová mě vždycky chválí, že jsem hezky v ketóze, a když jsem se tomu poprvní podivila, pravila, že každé hubnutí je ketóza. ![]()
Tak už jsem jí to nerozporovala, je mi v podstatě jedno, jakým jmenovitě fyziologickým procesem hubnu.
Ale zarazilo mě to, já přece nedržím nízkosacharidovku s takovým množstvím ovoce, zeleniny a přílohami..? ![]()
Proto jsem ti psala o těch rozhovorech, bod dva pro mne je, jak se chová k okolí, tedy například obsluze v restauraci, kavárně, apod. Co se týče čichových vjemů, ty pohodlně zachytíš i v rámci onoho sezení vedle sebe nad tou kávou. Zrovna tohle nevědomě, na ty první dva body je potřeba se soustředit.
@Mkmkz píše: Více
Nevíš jaký máš, ale víš, že ho nemáš 😂…jak říkal Burian jednak nevim co to je a jednak mě to uráží 😂…nechci ti brát iluze, ale bez deficitu prostě nezhubneš ![]()
Dobre, tak - nehladujem, neratam kalorie, nestravujem sa podla cieleneho jedalnicka a som takto schopna schudnut.
Není to spíš o tom, jak ti funguje metabolismus?
Proč někdo ji jak nezavrenej a nepribira?
o feromonech to bylo vzdycky, zbytek je jen takova omacka kolem ![]()
Když se ti tam nechce, a jdeš se líbat a mazlit jen ze slušnosti. A přitom víš, že bys nejraději zdrhla, tak to fungovat nebude. To je snad jasný? Ne?
@Honza 12 píše: Více
No zrovna todle trochu chápu, asi je to stejny truhlik jak ja…
. Jedné holce sem chtel dat kosem, ale nejak jsem to neuměl tady a ted, tak jsem tydle neznosti na silu jeste naposledy chvíli s ni přetrpel, kdyz se zacla sapat
… taky me pak zacla libat na krku a stupnovala, ale to uz jsem ji tedy zastavil. doufam ze dnes bych to uz dokázal ukončit dřív, ale kdoví ![]()
Příspěvek upraven 03.06.26 v 09:29
Tak urcite první dojem rozhoduje, jak jinak?
Výjimka může být pouze někdo v blízkosti, kde ten zajem vznikne na základě častějšího kontaktu…