Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Já kupuju jen v akci pozdní sběr za cca 110Kč.
@Klopotkova píše: Více
Ja musim mit bublinky…a v tom Lidlu nemaji takovy vyber, ale vim, ze tohle, co jsem kupovala, je dobre, uz jsem ho mela…ale v akci se da sehnat treba Mucha neco malo pres stovku, nebo Habanske…ale nejradeji mam Calvet Cremant, lepsi Prosecco, nebo jeste jedno vino, ktere maji v Albertu, ted nevim nazev, ale koukala jsem, ze uz stoji skoro 3 stovky…neco jako ten Calvet. Ono je to fakt znat u tech vin a ty levny jsou malokdy dobry…
Ale ty bez bublinek jsou asi o neco levnejsi a muzou chutnat dobre. Takove mame v praci, to je asi za 80 korun a jednou mi ho koupil znamej a kupodivu neni spatny ![]()
@sirikit píše: Více
Jen malá technická…večer zeleninu ne syrovou, ale tepelné zpracovanou.
@Adull píše: Více
Jo ona mi to říká. Ne tedy přímo že večer (proč večer syrovou ne?
), nebo jsem to neudržela, ale mám v jídelníku preferovat tepelně upravenou zeleninu před syrovou, to by mě v životě nenapadlo.
Vitamíny a tak, ne? ![]()
Ale teda vařím, peču, griluju a syrovou to tu a tam prokládám.
@jege píše: VíceŽe jo!?
A tak jestli vypadas jako ta dívka na tvé profilovce, tak ja se tedy obetuji ![]()
Zaujatě jsem si vyhledala španělské chipsy - v životě jsem o tom neslyšela - a teda nic pro mě, 634 kcal na 100 g, to do pusy nedám.
![]()
Sice 46% bílkovin, ale 50% tuku. Kaloricky málem, jak kdybych uždibovala lžičkou máslo.
Příspěvek upraven 03.06.26 v 00:17
@sirikit píše: Více
Na vsecky tydle pamlsky zapomenout. To ma vzdycky tak pres 500 kcal na 100g. Vcetne alkoholu a sladkych napoju, to stejny, a hubnutí jde vetsinou samo
.