Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3094
2.6.26 22:24
@Luxusnixicht píše: Více

Já kupuju jen v akci pozdní sběr za cca 110Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
2.6.26 22:34
@Klopotkova píše: Více

Ja musim mit bublinky…a v tom Lidlu nemaji takovy vyber, ale vim, ze tohle, co jsem kupovala, je dobre, uz jsem ho mela…ale v akci se da sehnat treba Mucha neco malo pres stovku, nebo Habanske…ale nejradeji mam Calvet Cremant, lepsi Prosecco, nebo jeste jedno vino, ktere maji v Albertu, ted nevim nazev, ale koukala jsem, ze uz stoji skoro 3 stovky…neco jako ten Calvet. Ono je to fakt znat u tech vin a ty levny jsou malokdy dobry… :think: Ale ty bez bublinek jsou asi o neco levnejsi a muzou chutnat dobre. Takove mame v praci, to je asi za 80 korun a jednou mi ho koupil znamej a kupodivu neni spatny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36612
2.6.26 22:51

A co výborný mošt? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
2.6.26 22:52
@jege píše: Více

Myslim, ze ano…ale zkouset to nebudu :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
2.6.26 22:53

Moc sladke :nevim: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8386
2.6.26 23:04
@sirikit píše: Více

Jen malá technická…večer zeleninu ne syrovou, ale tepelné zpracovanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36612
2.6.26 23:07
@Adull píše: Více

Myslíš k večeři, že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106492
2.6.26 23:15

Proč ne syrovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75840
2.6.26 23:47

Jo ona mi to říká. Ne tedy přímo že večer (proč večer syrovou ne? :think: :think: ), nebo jsem to neudržela, ale mám v jídelníku preferovat tepelně upravenou zeleninu před syrovou, to by mě v životě nenapadlo.
Vitamíny a tak, ne? :nevim:
Ale teda vařím, peču, griluju a syrovou to tu a tam prokládám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75840
3.6.26 00:00
Že jo!? :cert: :cert:
Já už to teda mám vyťuklý, pomazánku ke snídani si dělám večer - vydrží mi cca 3 dny, ať to nemusím míchat denně, a navíc mám snídat do hodiny od probuzení. :roll:
A pak, pokud někam odjíždím, si balím krabičky, vždycky mě překvapí, kolik toho je. :roll:
Příkladně dneska jsem sebou měla nakrájené jahody s těmi vlákninovými granulkami a jogurtem, k obědu pečené kuře + celerové hranolky z trouby + květákové „halušky“ s gervais, láhev nějakého toho jejich hubnoucího džusíku, termohrnek s kafem, na svačinu nakrájenou půlku jabka a dvě vlákninové sušenky.
Ve výsledku jsem jabko a sušenky přivezla zase hezky domů a zbytek oběda jsem dojedla k večeři, to se fakt nedá. :zed: :zed:
A v životě jsem nesežrala takových premium hamburgerů, pečených pstruhů a grilovaných panenek, jako při tomto hubnutí. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30944
3.6.26 00:08

A tak jestli vypadas jako ta dívka na tvé profilovce, tak ja se tedy obetuji 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30944
3.6.26 00:10

A mas hezke volne kolegyně? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30944
3.6.26 00:11
Říká se to o mne :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75840
3.6.26 00:11

Zaujatě jsem si vyhledala španělské chipsy - v životě jsem o tom neslyšela - a teda nic pro mě, 634 kcal na 100 g, to do pusy nedám. :cert: :cert:
Sice 46% bílkovin, ale 50% tuku. Kaloricky málem, jak kdybych uždibovala lžičkou máslo.

Příspěvek upraven 03.06.26 v 00:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30944
3.6.26 00:14
@sirikit píše: Více

Na vsecky tydle pamlsky zapomenout. To ma vzdycky tak pres 500 kcal na 100g. Vcetne alkoholu a sladkych napoju, to stejny, a hubnutí jde vetsinou samo 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová