Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Nj, kdyz ta moje hlava ma proste svou hlavu
A neda si rict…" Ted musime vstat slysis uz jdou, scitaj blazny…tebe nezastavi mas viru svou, blazne, blazne… ![]()
Co se toho jidla tyce, tam je to asi o neco snazsi, nez ve vztazich…nevim, co drzis za dietu, mne vyhovovala low carb…ackoliv to vlastne neni dieta…da se to drzet dlouhodobe. O te jedine uvazuji…mam to jako ty, hladovet nehodlam ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Jo
. Navic gumovej, co sem nestihl sežrat
. Ale kdyztak ho rozehreju v mikrovlnce
@Lorre píše: Více
Jo no, mel byt razny jako Helmut a mel mi hned pred prvnim rande napsat, ze bych mu mohla privezt pivo
Tim by me pak nenavnadil a treba bych si pak lepe zvykla
Takhle me holt namlsal
Tebe? Tebe pozvu k nam do prace, potrebujeme uklidit sklad a posekat travu
![]()
@jege píše: Více
Do te doby, nez ti poslu svuj akt
Jste vsichni stejni
![]()
Nj, tak v te chvili to cloveku tak rychle nemysli…je spis radne zaskocen
Jo potom me taky napadalo spoustu veci, co jsem mohla rict a udelat…
Helmut uz byl jednou sesazen…
Bohuzel dotycny vzal nohy na ramena, protoze jsem mela velkej zadek a prach na almare
Ale pro jistotu se se mnou jeste 3× vyspal
Takze ano, i proti Helmutovi lze bojovat v realu…jen to holt nezvladne kazdy
Chce to nekoho specialniho
![]()
Právě se k vám vracím…
Ne, odjinud. ![]()
Tak co jste tu vyvedli? ![]()
Příspěvek upraven 02.06.26 v 21:18
No vždyť, taky jsem byla tou cenovkou nadšená, čekala jsem to o dost horší.
To je uplnej nesmysl. Bojovat proti jinýmu chlapovi. Na to se ti každej chlap vybodne. Ženská musí vědět, že mě chce, jinak nemá cenu se do ničeho vůbec pouštět. ![]()
@Honza 12 píše: Více
Jako, ze bych jim to hlasila dopredu?
To asi ne… bud si to sedne, nebo ne…Andy byl taky pokusnej kralik…
Takze mu nemohu vytykat ani to, ze ja pro nej taky
A zrovna u nej bych nikdy neverila, ze by mohl Helmutovi nejak konkurovat…takze tohle clovek fakt dopredu nevi.
Já nevím, jestli se tahle nějak jmenuje, chodím do toho Natur house, mám základní "pestrý' jídelníček, tj ráno ty jejich suchary a k tomu nějakou pomazánku, jejímž základem je polotučný tvaroh.
Střídám podle nálady vajíčkovou, tuňákovou, paprikovou, jarní, česnekovou… co mě napadne. K tomu jako sladkou tečku ty jejich vlákninové sušenky, příchutě taky střídám.
Za 2,5 hoďky přesnídávka - velkou hrst ovoce a k tomu ideálně misku jogurtu (jím proteinový), 2 lžíce jejich vlákniny, osladím jejich tekutým sladidlem a obvykle si přidám skořici, mám ji ráda.
Na oběd 150 g libového masa + 120 g přílohy (nechtěla jsem je, ale prý musím
) plus 300 g (
) zeleniny, nejlépe zelené, protože ta odvodňuje.
Můžeš grilovanou, pečenou, vařenou, salát ze syrové… co chceš.
Na svačinu buď ovocný salát nebo kousek ovoce a klidně zase ten jogurt s vlákninou, nebo vlákninové sušenky.
K večeři zas maso a zelenina, jenom už bez přílohy.
A do toho mi poradkyně 2× týdně přidá odlehčovací den a vytiskne mi k němu jídelníček i s recepty. Třeba velkou misku minestrone polévky s těmi 150 g masa jako hlavní jídlo a na obě svačiny salát z citrusů, nebo 2× denně k tomu masu 300 g nějak upraveného špenátu…
Fakt jediný problém, který s tím mám, že tohle množství prostě nedokážu ujíst.
Kdyby jo, třeba bych hubla ještě rychleji, co já vím. ![]()
Ale půl až kilo týdně mi přijde úplně na pohodu, tak se nebičuju a když už nemůžu, prostě to nedojím, co už. ![]()
Mi to nevykladej, ja penez malo nemam, netusim co ho k tomu vedlo..
Jen rikam, ze to tak proste ma, a uplne neni treba ten typ, ktery vi jak se v zene chovat.
Taky to.mohl byt na Tebe test, jestli jsi zlatokopka nebo ne
nekteri chlapi to tak zkousi.
@sirikit píše: Více
Tak mne prijde 6 kilo jako super vysledek
Jen teda tvuj jidelnicek, mi neprijde nejak extra hodne, ale takhle neumim odhadout, zda by to pro me bylo dostacujici…mozna bych nemela az tak hlad, jako spis chute neco uzobavat…to je asi muj nejvetsi problem…ale ja se ted naucila misto klasickych bramburek vecer zobat tzv. spanelske chipsy - 93 procent z toho je veprova kuze a ma to presne 0 sacharidu
Zato to ma hodne billkovin. A tak postupne mozna zase prejdu na lc…to je pro nas zrave to prave orechove ![]()