Červen 2013 - okolí pardubic

• Otevřená skupina

Pro všechny těhulky maminky který si chtějí popovídat, poradit se nebo jen zabíit chvilku času z Pardubic a okolí, ale klidně i odjinud:)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
7.11.12 20:15

Ahooj holky, tak já se přidávám, i když sem nechodím tak často..jsem v 8 týdnu a termín vychází na červen, tak se hlásím mezi vás :) těhu už mám potvrzené od 5tt ale za týden jdu na srdíčko, bojím se moc, doufám že bude vše ok, vy už máte :srdce: potvrzené??těhu jsem poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.11.12 20:20

Ahojda tak tě vítáme mezi nás :)
Neboj určitě bude v ok nemsmíš se nervovat:) Já byla na kontrole minuly týden a zatím nic neříkal tak uz se těším na příští kontrolu a na fotečku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.11.12 20:31

Snažím se nenervovat, ale nemužu se dočkat. jak jako, ze ti na kontrole nic nerikal, neco rict musel ne? já už mám fotku z 5 týdne, ale je tam jen malej flíček, asi ten váček, tak se taky těším na fotečku :) a jak je, je ti blbě? mě ne, jen mě pálí žáha, bolí prsa a ta unava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
7.11.12 20:34

Ahoj holky, tak jsem moc unavená a dneska mě bolel žaludek, jinak jsem většinou OK. Lenoušík - taky na to stále myslím, aby vše bylo v pořádku…jdu na kontrolu za tři týdnu a přijde mi to jako věčnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.11.12 20:36

To jo teda, taky se nemůžu dočkat, neumím si ani představit, že by to nemělo být v pořádku..už mám za měsíc končit i v práci..já jdu na ko v uterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.11.12 21:00

Ale jo rikal ale nic neurcitýho protoze sem nedavno potratila:( a pri prvnim tehu sem byla v rizikovce.
Taky mam fotecku z 5 tt. za tri tydny mam jit na ty geneticky testy tak se spis bojim toho jak to dopadne.Dnes sem celej den odlezela jelikoz me bolel zaludek, zvraceni a jeste me boli v krku se z toho asi zcovknu. Malej mel tet anginu tak sem to chytla asi od nej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.11.12 21:06

Jo takhle, tak to hlavně odpočívej, at tu anginu nechytnes, když mužem jen paralen vid..tak to mě o genetice asi bude říkat tedka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.11.12 21:21

Já bohuzel ani ten paralen protoze bych ho neudrzela. Odpocivat jen dnes zítra jde přítel už do prace takže vaření, uklízení s malim na prochazku atd…
urco ti o genetice rekne na ten spolehlivejsi test se chodi okolo 10tt a na triple mezi 15-17tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.11.12 21:28

Tak to jo, tak se na to pořádně vyspi, at malý v bříšku nezlobí. mě zítra taky čeká 24hod. služba. já napíšu v uterý, jak jsem dopadla, myslím na vás, at je dobře. dej si mandarinku, tu já ted nejradsi:-)dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.11.12 21:30

Dobrou a hlavně dej vedět jak ste s mimískem dopadli. Pá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3223
8.11.12 07:31

Teda holky vy jedete…
mě ani špatně není.. resp. přes den - obrátila jsem jídelníček a pohoda… @lenoušík 24 hodinouvou službu?? co děláš? Hasičku??? No ale měla by si s tím skončit - není to dobré pro mimíska!!!
Jinak k Peršínovi - kdo není veselá nátura a splachovací neměl by k němu chodit… já s ním NIKDY neměla konflikt a nikdy mít nebudu - protože chápu, že jako doktor toho má dopst a nemá čas si s každou povídat o pitomostech… 8)
mě nevadí, já ho mám ráda a jako doktorovi mu věřim.. a jeho nejnejnej je, že na UTZ nemusim nikam do horoucích pekel, ale všechna vyšetření mi udělá on sám na místě a bude se mnou jednat na rovinu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.11.12 06:44

:-)

Ahojky, můžu k Vám?? Sice jsem ze Dvora, ale mimísek mi taky vychází na červen, tak jako vám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
9.11.12 18:58

Ahojda :lol: Jaja91 jasnačka že můžeš :kytka: v kolikátém týdnu jsi?
leniusik: to by me taky zajimalo co je to za povolaní kde maji 24?že by někde ve zdravotnictví??? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
10.11.12 08:20

Ahoj holky, tak jsem tu zase :). Už mě přešla depka z toho co špatného by se mohlo stát a teď si užívám. Dneska jsem se probudila ve 4 ráno hroznou bolestí žaludku - ještě před pár dny jsem psala, že mi nic není…a ono to už asi začíná :(. Co nového u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.11.12 10:37

Ahojky holky :kytka:, já mám 9.týden. No to by mě taky zajímalo kde mají 24 8o
Mě naštěstí ráno špatně nebývá, mě spíš večer, jsem šíleně nafouknutá a to mám spát na břiše, protože mám prý otočenou dělohu, tak nevím co to znamená??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny