Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Prsimte, to byl jen trenér ve fitku. Makají jen “moji milenci”, to mě zas nepřeceňuj.
@Arturie píše: Více
Chci pro tebe taky makat
. Muzu ti třeba postavit domeček pro kocky, překážkovou dráhu, skříň? ![]()
@Monicka36 píše: VíceŘeknu ti, já se tomuhle vyhybam. Ten muj expolitik byl v Blesku, a neni to tak davno, unikla jsem tomu jen o fous. Aby cely národ hodnotil, jaky mam nohy a kam jsem s nim letěla. Se vzdycky plížím a nikdy s nim nejdu na prepazku, sejdeme se až na gatu.
@Lorre píše: Více
Pozde, zitra tady nam čubku, bude dělat chodníček a rozštípe a odveze houpačku.
@sirikit píše: Více
Tvl, my máme byt cca 80 m2, přesněji 70 m2, protože mých 10 m2 pracovny se neuklízí
, uklízečka to uklízí cca 3-4 hod. a dostane za to 600-800 Kč, tj. 200 Kč/hod.
Manželka se koncem měsíce chystá na měsíc pryč, tak už hledá, kdo mi bude uklízet, protože pomocnice vyhrožuje, že ona jenom kvůli úklidu jezdit nebude a kromě toho, také bude částečně pryč. Jsem zvědav, na kolik se domluví, ale víc než 1.000 Kč za úklid nedám! ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Tak to bych nedala… Líbání moc nemusím… A takhle dlouho, to snad není normální
@Venetia píše: Více
Tak to je i mazlení, rychlý jidlo, piti, mozna i trochu povídání, ale většinu casu zabere libani
![]()
@Arturie píše: Více
Počkej, počkej, s tou červenou taškou přes rameno nejsi Ty?
![]()
A khyby to byl aspoň monotématicky Herr von Helmut… ![]()
Ale docela je toho dost a komentovat něco pět stránek dozadu nemá tu šťávu.
![]()
@sirikit píše: Více
Ano musi se vratit vsechno.
. Navic musi delat uplne presne to, co je jim narizeno (napriklad predstirat, ze maji partnera i kdyz uz ho nenaj, atd…) Kamoska dela pro Novu uz plno let na celkem vysoke pozici a na tohle presne jsem se ptala.
.