Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106480
1.6.26 19:02
@Josef_t píše: Více

To je právě o té chemii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.26 19:03
@Ephemeral píše: Více

To říká hodně mužů, je to zvláštní, třeba to tak mají, že si musejí tu ženu očuchat :nevim:
V tomhle souhlasím s tebou, nejdříve by měla fungovat přitažlivost a pak vůně, nejlepší to je zjistit hned najednou při setkání, mozek to umí do minuty všechno poznat a vyhodnotit.

• Citovat
  • Upravit
106480
1.6.26 19:05
@Lorre píše: Více

Co paliva Asiatka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
1.6.26 19:06
@Anonymní píše: Více

Já vycházím z toho, že dřív jsem tu vůni nijak nevnímala, až po letech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
1.6.26 19:07
@Venetia píše: Více

Co asi? Obecně Asiati dost koření jídla, hodně je jich pálivých. Já třeba taky nic nejím s wasabi apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30929
1.6.26 19:09
@Luxusnixicht píše: Více

ona s vysokou pravděpodobností stejne tak dlouho trvat nebude :lol:. A ja masaz nepotřebuji teda oplacet, na to moc nejsem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.26 19:10

Tak si ty ponožky radši neber a pořádně se vydrhni :D

• Citovat
  • Upravit
30929
1.6.26 19:11
:mrgreen: ty tomu rozumis 8). Ona si snad mysli ze jsem nejaky fyzioterapeut :cert: :jazyk:, pritom jsem jen uchylak :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
1.6.26 19:16

@Lorre tebe bych vzala někam na Asia fusion, aspoň někdo to tady dokáže ocenit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.26 19:20

Co já vím :nevim:, ale to spocené tričko od hořčice si asi radši vážně neber 8)

• Citovat
  • Upravit
15091
1.6.26 19:30

Muze to byt asi vselijak :jazyk: Lidska psychika je nekdy slozita…kdyz se k tobe nekdo chova na zivo s laskou a ma se k tobe, jako se ke mne mel treba Andy, taky to nemusi znamenat lasku :nevim: Takze ani naopak, to nemusi znamenat nelasku :nevim: :jazyk: A mimoto, Helmut mi treba zase usnul v naruci :nevim: A to taky clovek asi nedokaze u kazdeho, musi tam byt nejaka duvera…mne prijde, ze se spis neceho boji, nez ze by tam ty city nemel vubec a obcas to pusti, kdyz si to tolik nehlida a pak to zase rychle stahne…ono je to taky tezky, takhle se videt po x mesicich…je to zvlastni pocit a asi nejde hned tu hlavu prenastavit na zive vysilani :D…museli by jsme spolu byt dele, aby se z toho dalo neco vyvodit…a muj nazor je, ze pokud nekdo nema zadne city, nema ani duvod, se drzet dal…zvlast takhle po letech, vsak pro nej nejsem cizi…kdyby ke mne nic extra necitil, byla by tam jen ta pritazlivost, tak prece neni duvod, sedet 2 metry ode me a koukat do telefonu :lol: Uzival by si tu pritazlivost, to fyzicno, blizkost, jako to delal Andre..K tomu prece neni potreba nekoho milovat. Staci chemie. Ja vim, ze kazdy to muze mit asi jinak…ale s Helmutem se zname 7 let a myslim, ze muzi maji malokdy problem s fyzickou blizkosti, ac treba nejsou zamilovani az po usi…problem s tim muze mit bud nekdo, kdo s tim ma problemy vseobecne, ne jen u toho jednoho cloveka, nebo nekdo, kdo ma strach, ze by mu to prerostlo pres hlavu, ci muze mit vycitky, zabrany z moralniho hlediska…Tezko rict, v takove mire, jako to ma Helmut, jsem se s tim nesetkala. Ja mela spis kontaktni chlapy. Nebo ty se umis mazlit jen s tim, koho milujes? Myslim, ze to nemusi byt pravidlo…stejne jako nemusi byt pravidlo, ze kdyz nemilujes, tak se nemazlis… :think: Spis v tom hraje roli vice faktoru, ne jen jeden. Nejvic asi osobnost…podivej na Martina, jak se se mnou chtel mazlit :D A urcite me nemiloval :mrgreen: To stejne Andy. Takze shrnuto, nelze z toho nic vyvodit :jazyk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8376
1.6.26 19:36
@Luxusnixicht píše: Více

Nechci rozebírat celý příspěvek a brát ti iluze…ale chlapi usnou většinou vždy a všude…takže, že ti usnul v náručí bych jako příznak extra souznění nebrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30929
1.6.26 19:40
@Ephemeral píše: Více

Jo klidne, ale nemam moc rad ryby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30929
1.6.26 19:41

To mam pripravene na tebe. Pak si ho po sexu muzes vzit ty :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3091
1.6.26 19:45

@Luxusnixicht Na tu zmrzlinu tě pozval Martin, že? Vybavuju si, že jsi psala, že on řekl, že bude zmrzlina. To jste měli celý pohár? Točenou, kopečkovou? Proč tě napadlo vytahovat platební kartu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová