Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15114
1.6.26 21:14
@Lorre píše: Více

Tak bez motylu to nemuze byt nikdy ono, to je jasny… :jazyk: Ja se libala s hodne muzi..nekdy proste jen tak :D Ale malokdy to bylo neco skveleho…fakt jsem zazila asi jen 3 muze, se kterymi mi to sedlo uplne na max…a samozrejme to nemusi byt vzajemne…jednomu to sedne, druhemu ne…ale myslim, ze to se da dobre vycitit… treba v situaci, kdy se zacnete libat rekneme v pul 5 a skoncite dejme tomu ve 22 hodin :mrgreen: 8o ( samozrejme s obcasnyma pauzama na vydech/nadech :mrgreen: ) tam si myslim, bude ta souhra vzajemna… :oops: :jazyk: A ano, nemusi to byt o tom, ze je nekdo vic trenovany, spis je to chemie, plus souhra v tom stylu ;) A ja vzdycky prave poznam, ze kdyz se mi to nelibi, tak to nevydrzim dlouho a odtahuju se…a ruzne se tomu pak vyhybam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15114
1.6.26 21:21
@jege píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3091
1.6.26 21:30
@Anonymní píše: Více

Vždy, když ti někdo vyvrací nesmysl, který napíšeš, tak se k tomu vyjádříš, že jsi jen žertovala. Já jen žertovala, Ivánku, hned se mi vybavila Nastěnka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36602
1.6.26 21:33
@Klopotkova píše: Více

To píše tá pravá, která se úplně třese na to zjistit, jestli chlap strčil ženské ruku do kalhotek a ona mu sahala na kabanos anebo jak spolu lízali zmrzlinu. :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75835
1.6.26 21:34
@Velryba černá píše: Více

Prosimtě, kdyby plevel dokázal číst v souvislostech, pobral by, že o tebe v mém příspěvku určitě nešlo.
Nebo snad tys tu někdy někomu psala, že ti nastydne ocásek? ;)
Z takové stupidity bych tě v životě nepodezírala.
Trapný pokus, ale co jiného čekat od plevele. :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36602
1.6.26 21:35
@zmrzlik píše: Více

Tak příště nějakého vezmi sebou a zaplati nám jahody oběma! ;) :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36602
1.6.26 21:39
@Luxusnixicht píše: Více

Když já tu ženskou nechtěl nikdy ranit víc, než to bylo nevyhnutné, ale naučily jste mě, že nejlepší je to pěkně narovinu a natvrdo, tak se snažím změnit, a řekl bych, že mi to celkem jde. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36602
1.6.26 21:43
@zmrzlik píše: Více

To víš, že není, klidně i 40! :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30933
1.6.26 21:44
@Luxusnixicht píše: Více

Jak jako jentak libat :cert: Ty tu propagujes lasku az za hranice a pak se tu olizujes se všemi? :P Jen stary Lorre zas utrel, jiste :nevim: :mrgreen:

Příspěvek upraven 01.06.26 v 21:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
1.6.26 21:44

Nikam nejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30933
1.6.26 21:45

To zní jak nejaky kazisuk :mrgreen:. Konečně dostanu Son na zada a ty přijdeš zrovna oxidovat ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.26 21:46
@Klopotkova píše: Více

Ne, jen jsem nechtěla být k tobě hrubá a nevěděla jak z toho ven a nechtěla ti napsat, že jsi vůbec nepochopila kontext, protože vůbec nešlo o mě, já jsem nic z toho neudělala, vlastně asi nikdy :nevim: já jen napsala, že si to umím představit a pochopit to, měla jsem dobrou náladu a to se asi nesmí, jinak je tu člověk prohlášen za diblíka, lepší je chovat se jako nudnej nás. ranej podebranej puchejř a to nemluvím o tobě. Měli jsme jen různý pohledy na stejnou věc a já na tebe neútočila, nevím, proč mi děláš to, co sama nemáš ráda, jen jsem na tebe nechtěla být hnusná jako ostatní, vadí mi to, když tě tu uráží, tak pardon, klidně si strkejte s psí hlavou delfínky do zadku, když s ní souhlasíš, přeju vám oběma to uspokojení a na tebe se příště vybodnu :kytka:

Příspěvek upraven 01.06.26 v 21:49

• Citovat
  • Upravit
4066
1.6.26 21:46

No nevím, když se tady učíš být za neandrtálce :,( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75835
1.6.26 21:53

Náhodou, takovej Martin Košťál… och! :srdce:
Ten chlap má takový charisma, že si může dovolit smrdět, jak chce. :oops:
I jsem zauvažovala, že se kvůli němu vyžeru na dva metráky, aby mě vybral do Proměn, ale on by mě určitě nutil běhat, což by náš vztah těžce narušovalo. :roll:
Tak nic, beztak už mám dole 5 kilo a jsem hluboko pod váhami, ke kterým své klientky zpravidla dokope. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75835
1.6.26 21:56
:lol: :lol: :lol:
Cool.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek