Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15134
1.6.26 18:34
@Lorre píše: Více

Jo, posli :jazyk: Ocucham a hned ti reknu, jak to s tebou vypada :* :mrgreen: A posli i ponozky, kdybych pak chtela rovnou spachat sebevrazdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30944
1.6.26 18:35
@Luxusnixicht píše: Více

Aale, nic extra. Muzes mi prinest 12× 2l kofoly, hodne piju :nevim:. A k tomu muzes nějaké asiaty mi koupit, ale ne zadne pálivé 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30944
1.6.26 18:36

Ty budu mit pri sexu, tak si je pak svléknout jako talisman na památku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15134
1.6.26 18:38
@Velryba černá píše: Více

No, nejde to bohuzel precurat :D :cert: Zaroven ale, jak jsi vcera rekla, jen tak chemie taky nestaci…ono je to vlastne docela veda, najit nekoho kompatibilniho ve vsech smerech :lol: :zed: Trochu me ale desi, ze jsem kompatibilni temer ve vsem, zrovna s Helmuty :lol: Co to asi znamena :think: :oops: 8o :mrgreen: Ze budu taky trochu hrabla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30944
1.6.26 18:38
@Anonymní píše: Více

Taky sem uz slyšel takovou teorii, ze příroda tímhle tak trochu sama určuje kdo s kým se muze pářit :mrgreen:. Problém pro tohle hledisko je, ze to vsecko preplacneme vonavkama 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30944
1.6.26 18:41

No pozor, to uz je ale hodne založené na tvych představách :think:. Chemie sice funguje, ale kompatibilita se muze uplne vylučovat. Sama si X krát popisovala, ze s Helmutem to osobne neni zrovna bezchybne. Naopak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15134
1.6.26 18:42

8o A pustis me vubec dovnitr? Nebo budu spat na chodbe? :jazyk: :lol: A budeme si povidat pres dvere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30944
1.6.26 18:43

A masaz udelam ja tobe :dance: :dance:. To budes v soku, co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30944
1.6.26 18:45

Budeme si psat na epipi přes dvere :lol:. Pak te na tech par vteřin mozna pustim co vydržím v sexu. Rekord mam 17 :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
1.6.26 18:45

Můj chlap na teorie o vůních taky věří, ačkoli je jinak dost racionální. Já na to věřím částečně, respektive mně přijde, že první je přitažlivost a pak ti daná osoba voní a vychází to z té přitažlivosti. Můj chlap tvrdí opak, že primární je vůně a z ní vzniká přitažlivost a je to něco skutečné fluidního a něco, co osoba vylučuje nějak sama o sobě. Teda v tom nemáme shodu :lol:
Každopádně mně přijde, že mi protějšek voní teď, ale předtím jsem to tolik nevnímala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15134
1.6.26 18:52

Myslim tim, ze si dva rozumi, jsou na stejne vlne, maji podobne hodnoty, i zivotni styl…to, ze se mi Helmut na zivo trochu stranil, nesvedci nic o kompatibilite, ale spis o nejakych jeho vnitrnich blokadach… :think: Na dalku jsem byla bezpecna, takze mohl psat tak, jak to citi…ale na zivo to pak bylo jine, uz me nemel pod kontrolou a ani sebe…pro me je to kazdopadne zvlastni chovani :D Ale muze to svedcit o tom, ze to milencovani, pro nej neni uplne neco, s cim by byl v pohode a umel v tom chodit. Profik, to byl Andy :D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15134
1.6.26 18:54
:lol: Aha, tak to bude super vecer :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30944
1.6.26 18:55

Vzala si i v potaz, ze to muze byt naopak nez pises? Na dalku ti taky mohu nakukat vselicos, psat ti srdíčka apod…, ale zive to uz tak lehce nepůjde, nebot tolik citu k tobe nechovam. Jemu se libi predevsim to psaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30944
1.6.26 18:56

Pro tebe nic neobvyklého :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15134
1.6.26 18:57

8o To teda jo 8o Ale pozor, u masazi usinam :nevim: Jeste, kdyz mi je delaval Ex, tak na nej casto uz nedoslo, nebot jsem usnula :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová