Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Jo, posli
Ocucham a hned ti reknu, jak to s tebou vypada
A posli i ponozky, kdybych pak chtela rovnou spachat sebevrazdu ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Aale, nic extra. Muzes mi prinest 12× 2l kofoly, hodne piju
. A k tomu muzes nějaké asiaty mi koupit, ale ne zadne pálivé ![]()
Ty budu mit pri sexu, tak si je pak svléknout jako talisman na památku
@Velryba černá píše: Více
No, nejde to bohuzel precurat
Zaroven ale, jak jsi vcera rekla, jen tak chemie taky nestaci…ono je to vlastne docela veda, najit nekoho kompatibilniho ve vsech smerech
Trochu me ale desi, ze jsem kompatibilni temer ve vsem, zrovna s Helmuty
Co to asi znamena
Ze budu taky trochu hrabla ![]()
@Anonymní píše: Více
Taky sem uz slyšel takovou teorii, ze příroda tímhle tak trochu sama určuje kdo s kým se muze pářit
. Problém pro tohle hledisko je, ze to vsecko preplacneme vonavkama ![]()
No pozor, to uz je ale hodne založené na tvych představách
. Chemie sice funguje, ale kompatibilita se muze uplne vylučovat. Sama si X krát popisovala, ze s Helmutem to osobne neni zrovna bezchybne. Naopak ![]()
A pustis me vubec dovnitr? Nebo budu spat na chodbe?
A budeme si povidat pres dvere ![]()
A masaz udelam ja tobe
. To budes v soku, co ![]()
Budeme si psat na epipi přes dvere
. Pak te na tech par vteřin mozna pustim co vydržím v sexu. Rekord mam 17
.
Můj chlap na teorie o vůních taky věří, ačkoli je jinak dost racionální. Já na to věřím částečně, respektive mně přijde, že první je přitažlivost a pak ti daná osoba voní a vychází to z té přitažlivosti. Můj chlap tvrdí opak, že primární je vůně a z ní vzniká přitažlivost a je to něco skutečné fluidního a něco, co osoba vylučuje nějak sama o sobě. Teda v tom nemáme shodu ![]()
Každopádně mně přijde, že mi protějšek voní teď, ale předtím jsem to tolik nevnímala. ![]()
Myslim tim, ze si dva rozumi, jsou na stejne vlne, maji podobne hodnoty, i zivotni styl…to, ze se mi Helmut na zivo trochu stranil, nesvedci nic o kompatibilite, ale spis o nejakych jeho vnitrnich blokadach…
Na dalku jsem byla bezpecna, takze mohl psat tak, jak to citi…ale na zivo to pak bylo jine, uz me nemel pod kontrolou a ani sebe…pro me je to kazdopadne zvlastni chovani
Ale muze to svedcit o tom, ze to milencovani, pro nej neni uplne neco, s cim by byl v pohode a umel v tom chodit. Profik, to byl Andy
![]()
Vzala si i v potaz, ze to muze byt naopak nez pises? Na dalku ti taky mohu nakukat vselicos, psat ti srdíčka apod…, ale zive to uz tak lehce nepůjde, nebot tolik citu k tobe nechovam. Jemu se libi predevsim to psaní
To teda jo
Ale pozor, u masazi usinam
Jeste, kdyz mi je delaval Ex, tak na nej casto uz nedoslo, nebot jsem usnula ![]()