Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, poradí někdo krém na ty malinké červené žilky? Mám je na tvářích ale žádná hrůza, vidět jsou když někdo stojí blízko, jinak ne, ale trápí mě to.
@GabinkaCh píše: Více
Leser. Napiš kdyžtak soukromě, pokud jsi z Prahy, poradím konkrétní pracoviště…
A neuvažovala jsi o laseru? Teď je na to přímo ideální období a je to trvalé řešení. Výsledek je vidět hned. Nevím, jestli nějaký krém dokáže takhle zabrat ![]()
@GabinkaCh zkus dermatologii, mohli by ti nasadit léčbu. Záleží v jaké míře to máš..
Jinak jsou různé krémy, třeba Eucerin antiredness, nebo světelné terapie jako IPL nebo laser
Tak určitě laser, byla jsem několikrát, dokonce i manžel chodí. Třeba BCD clinic Budějovická, ale určitě to jde kdekoliv. Já půjdu někdy v listopadu, mám i kolem pusy.
@azaleila píše: Více
Ahoj, ty pracuješ někde na plastické chirurgii viď? Jak dlouho po opalování mohu? Mám kolem pusy i nosu, ale za 14 dní jedeme k moři, tak stačí měsíc po návratu? Nebo až více vyblednu?
Tak pokud má k tomu někdo sklon, tak se zbaví při jednom zákroku těch co má a můžou se udělat zas jinde. Manželovi se dělají na nose- růžovka a odstraňují furt nové.
Já chodím i s metličkami na nohou a odstraní co můžou a za půl roku jdu zas s novýma.
Cena je fakt různá, manžel platil 5 za nos, já asi trojku za nějaké kolem nosu.
Dobrý den,
pokud vás trápí pleť nebo si nejste jistá, jakou kosmetickou péči zvolit, zkuste využít odbornou poradnu GERnétic na eMiminu: Poradna GERnétic – francouzská kosmetika
Na vaše dotazy zde odpovídá Šárka, která se dlouhodobě věnuje zákaznické podpoře a kosmetickému poradenství pro značku GERnétic v Česku i na Slovensku. Pomáhá s výběrem přípravků, postupem aplikace a celkovým přístupem ke zdraví – protože zdravá pokožka začíná uvnitř.
Neváhejte se zeptat na cokoliv, co se týká péče o obličej, tělo nebo vlasy.
Poradna je zcela zdarma a dotaz můžete vložit i anonymně.
Držím palce,
Viki ![]()
Hele, mám to úplně stejně. Hlavně teď na podzim se mi taky dělají ty drobný červený žilky kolem nosu a na tvářích. Není to sice nic hroznýho, ale člověk to prostě vidí a štve ho to, že jo 😅. Dost mi na to pomohla multivitamínová pleťová maska Ariadne Athens. Fakt hezky zklidňuje pleť a postupně mi ty žilky nejsou tolik vidět. A navíc krásně voní. Kupovala jsem ji na netu, na 4Katharis. Já ji používám tak dvakrát týdně, nechám chvilku působit a pak je pleť krásně jemná, hydratovaná a vypadá míň unaveně.