Červené žilky na tváři - řešení ?

7209
6.10.25 08:05

Červene žilky na tváři - řešení ?

Ahoj, poradí někdo krém na ty malinké červené žilky? Mám je na tvářích ale žádná hrůza, vidět jsou když někdo stojí blízko, jinak ne, ale trápí mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17441
6.10.25 08:08
@GabinkaCh píše: Více

Leser. Napiš kdyžtak soukromě, pokud jsi z Prahy, poradím konkrétní pracoviště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
6.10.25 08:17

A neuvažovala jsi o laseru? Teď je na to přímo ideální období a je to trvalé řešení. Výsledek je vidět hned. Nevím, jestli nějaký krém dokáže takhle zabrat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
6.10.25 08:25

@GabinkaCh zkus dermatologii, mohli by ti nasadit léčbu. Záleží v jaké míře to máš..
Jinak jsou různé krémy, třeba Eucerin antiredness, nebo světelné terapie jako IPL nebo laser

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
6.10.25 09:36

Tak určitě laser, byla jsem několikrát, dokonce i manžel chodí. Třeba BCD clinic Budějovická, ale určitě to jde kdekoliv. Já půjdu někdy v listopadu, mám i kolem pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
6.10.25 09:37
@azaleila píše: Více

Ahoj, ty pracuješ někde na plastické chirurgii viď? Jak dlouho po opalování mohu? Mám kolem pusy i nosu, ale za 14 dní jedeme k moři, tak stačí měsíc po návratu? Nebo až více vyblednu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
6.10.25 09:40
@nikitice píše: Více

A cena? Je to trvalé odstranění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
6.10.25 09:44

Tak pokud má k tomu někdo sklon, tak se zbaví při jednom zákroku těch co má a můžou se udělat zas jinde. Manželovi se dělají na nose- růžovka a odstraňují furt nové.
Já chodím i s metličkami na nohou a odstraní co můžou a za půl roku jdu zas s novýma.
Cena je fakt různá, manžel platil 5 za nos, já asi trojku za nějaké kolem nosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17441
6.10.25 10:09
@nikitice píše: Více

ten měsíc stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.25 11:03

Dobrý den,

pokud vás trápí pleť nebo si nejste jistá, jakou kosmetickou péči zvolit, zkuste využít odbornou poradnu GERnétic na eMiminu: Poradna GERnétic – francouzská kosmetika

Na vaše dotazy zde odpovídá Šárka, která se dlouhodobě věnuje zákaznické podpoře a kosmetickému poradenství pro značku GERnétic v Česku i na Slovensku. Pomáhá s výběrem přípravků, postupem aplikace a celkovým přístupem ke zdraví – protože zdravá pokožka začíná uvnitř.

Neváhejte se zeptat na cokoliv, co se týká péče o obličej, tělo nebo vlasy.
Poradna je zcela zdarma a dotaz můžete vložit i anonymně.

Držím palce,
Viki :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
24.10.25 18:21

Hele, mám to úplně stejně. Hlavně teď na podzim se mi taky dělají ty drobný červený žilky kolem nosu a na tvářích. Není to sice nic hroznýho, ale člověk to prostě vidí a štve ho to, že jo 😅. Dost mi na to pomohla multivitamínová pleťová maska Ariadne Athens. Fakt hezky zklidňuje pleť a postupně mi ty žilky nejsou tolik vidět. A navíc krásně voní. Kupovala jsem ji na netu, na 4Katharis. Já ji používám tak dvakrát týdně, nechám chvilku působit a pak je pleť krásně jemná, hydratovaná a vypadá míň unaveně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí