Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Koupili jste si někdy kosmetiku (většinou pleťovou) po vyzkoušení vzorku? Myslím ty vzorky, které dávají do balíčků, které jsou na jedno použití (někdy ani to ne). Chápu záměr eshopů, proč to dělají, ale zároveň já bych to dělala jinak. Já totiž po jednom použití zjistím akorát to, jestli nemám na to nějakou reakci – zarudnutí, podráždění. Ale nemyslím si, že člověk po jednom použití zjistí, jestli něco může mít i účinek. Jak to máte vy?
Udělala jsem to jednou z makeupem od notina a s voňavkou, která mi opravdu voněla. Jinak to moc nedělám. Držím se většinou kosmetiky kterou mám odzkoušenou s která mi sedí anebo jdu na jistotu a kupuju na základě složení.
Jojo koupila, vetsinou treba pleťový krém, kdyz byl příjemný a neosypala sem se po tom. Jak bys to chtěla dělat jinak? Dat lidem celé balení na vyzkoušení? ![]()
Ano, koupila. Zjistit, že mi to na pleti nevadí, je pro mě dost zásadní a od vzorku ani víc neočekávám.
Taky jsem kolikrát koupila. Tester voňavky, tester kremu nebo čehokoliv, mě kolikrát přesvědčil o koupi.
I jsem si záměrně objednávala vzorečky třeba z avonu.
Často jsem nakoupila právě jen díky vyzkoušení vzorku. Většina vzorků mi vystačila třeba na 3 použití, tak jste představu už měla.
Asi jen make up. Ale já kosmetiku kvůli alergiím moc měnit nemůžu.
Jasně, celkem často.. třeba krém, vůni, rtěnku.. proč ne.. však od toho ty vzorky jsou.. a zůstávat celý život u jednoho produktu fakt nelze.. už kvůli změnám kůže, vizáže, věku..
@natalia_sem píše: Více
A není to dostatečné zjištění, že se po tom neosypu? Pro mě to stačí a ano, pak bych si danou kosmetiku koupila.
@Aspera pro mě ne. Nezjistím, jestli mi sérum na póry nebo třeba pigmentové skvrny účinkuje ani když ho používám týden. Nevím, jak bych to zjistila po jednom použití.