Je normální spotřebovat za měsíc 400ml čistícího gelu na tvář?

Anonymní
6.9.25 10:25

Rýchla spotreba čistiace gélu

Pre niekoho bude toto zvláštna otázka, ale ja sa to musím opýtať, lebo nad tým rozmýšľam už 3 hodiny :zed:
Je normálne minúť 400 ml čistiaceho gélu na tvár za mesiac?
Videla som video, kde žena ukazovala spotrebované produkty za posledný mesiac a mala tam dva 200 ml čistiace gély. Ešte aj hovorila, aký je super, že stačí jedna pumpička. Ja som si to musela pretočiť, či dobre počujem. To si umýva tvár 6 krát denne? 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33608
6.9.25 10:33
@Anonymní píše: Více

Asi jo, jinak to není možný. 400ml je velikánské balení. Jedna pumpička asi stačí, ale jak píšeš, asi to používá x krát za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
6.9.25 10:45

Kdybych já měla ukázat, co jsem spotřebovala za měsíc, asi bych neměla co ukázat :mrgreen:

Naopak naše pubertální dcera má jeden půl litrový šampon na měsíc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
6.9.25 12:39

Kdybych mela kosmetiku spotrebovavat timto tempem, tak nevydelavam na nic jineho - pri cenach kosmetiky, kterou kupuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
6.9.25 14:07

Já šetřím jen se šampony protože si kupuju Kérastase. S olejem na vlasy nakládám jak se zlatem. Nebo krémy na obličej, kupuju si krém za cca 1300kč.
Ale třeba levný sprcháče do 100kč, tak těch mám spotřebu neskutečnou. Co se týká toho gelu, tak jedna pumpička 2× za den, někdo si čistí obličej třeba 2× za sebou, stejně jako se mají mýt vlasy taky 2× za sebou. To už to pak ubývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8653
6.9.25 14:57

Jedna pumpička může být cca 5 ml? 2× denně, 10 ml denně, no jako asi proč ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
6.9.25 15:03
@Amalthea píše: Více

5ml na tvar? To je hrozne moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.25 15:06

@Amalthea toto je veľkosť 10 ml. Neviem si predstaviť dať si polku tohoto na jedno čistenie.

• Citovat
  • Upravit
10863
6.9.25 15:32

Ja to zase brala podle dávky Nurofenu co maji mimina strikacku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.25 16:11
  • Citovat
  • Upravit
8653
6.9.25 17:49

tak toto přirovnání je úplně mimo, ukazovat obal, který je z minimálně čtvrtiny prázdný, a ne obsah, 5 ml je jedna kávová lžička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21600
6.9.25 17:55

No, to je vtipná diskuse. Každopádně před chvilkou na mě skočilo video na Facebooku s odličováním. A když jsem viděla to obrovské množství produktů, co slečna použila, tak se informacím v úvodním příspěvku už vůbec nedivím. Ale asi každá normální žena toho použije maximálně pětinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.25 17:58

@Amalthea :lol: :lol: :lol: to je úplne čisto nové. V živote som to ani len neotvorila :lol: A aj kebyže ti ukážem prázdny obal, tak ide o to aké to je veľké v porovnaní s rukou :zed: Si kúp odmerku, keď nevieš koľko je 5 ml.

• Citovat
  • Upravit
10863
6.9.25 18:00
@nozu píše: Více

Tady jde videt, ze diakritika je dulezita.
Pouzit obrovske mnozstvi produktů je za mne v poradku. Taky pouzivam nekolik kroku, ruzne sera, atd. Ono to vydrží dlouho, nedava se toho hodne.
Pouzit obrovske mnozství produktu uz je divne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.9.25 18:21

@Amalthea jeden stisk pumpičky je podle tebe velikost čajové lžičky? Ty kde žiješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí